omicron Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 Ja objednal Spy Live Real Time World Smallest GSM/GPRS/GPS Tracker... Muzes prosim po nejake dobe provozu zhodnotit funkcnost tohoto trackeru ? Uvazuji o necem obdobnem, a zkusenosti jinych vitam. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brnky Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 Ahoj, nemáte někdo náhodou toto zařízeníčko?? Chtěl bych ho pořídit ale bohužel nemůžu najít žádné recenze. Mám Octavii II Facelift, bude to komunikovat přes Can-Bus? Dík http://www.elektroo.cz/product/gps-lokalizator-polohy-24_funkci-s-dalkovym-ovladacem-alarmem-a-dalkovym-vypinanim-motoru-satelitni-sledovani-vozidel-362/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cifelin Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 Zdravim, koupil jsem tenhle autoalarm http://www.deramax.cz/autoalarm-s-dalkovym-ovladanim/d-71438/ na octavii 1,6 55kw 1997 s centrálem bez DO, nevíte o někom, kdo by mi to namontoval v Jižních čechách? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slazo Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 (editace) Viete mi niekto poradit? Dostal sa mi do ruk tento gsm,gps komunikator http://www.levelna.c...e%2001%20CZ.pdf Uvazujem ze ho napojim na orig.alarm .Viete mi niekto poradit ako ho zpojazdnit z orig.alarmom a plus ako ho napojit na zalozny zdroj? Editováno: 17. Listopad 2012, autor: slazo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.L.Hix Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Zdravím pánové, chci si na svou OCTAVII II namontovat Jablotron CA-1803 BT WRC a mám v plánu to propojit s CAN-BUSem auta. Je to dobrý nápad z hlediska lehčí deaktivace společně s centrálem auta... Nemáte někdo seznam přípojných míst? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wendyfoizo Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Mám ho také, musel jsem použít modul CAN BUS MCB-01, který převádí signály z can busu do alarmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Ahoj, byl by někdo ochoten v okolí Ostravy mi alarm 1803 předvést ? Jsem na 90% rozhodnutý, ale chtěl bych to vidět v akci. Najde se někdo ? + by mě zajímalo jaký GPS Chip má toto zařízeni. Uvítal bych SIRF3 mám s ním na navigaci dobré zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 nikdo to na moravě nemá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Nevite jak je to u tehle udelatek, ktery v sobe maji SIM kartu ?? jde mi hlavne o zivotnost te karty, kdyz tam dam predplacenou, tak ta pokud se pravidelne nedobiji, tak se deaktivuje. Platit pausalni kartu taky asi neni to prave orechove. Nabizi snad operatori nejakou specialni SIM urcenou pro GSM/GPS lokátory ?, kde by se nic neplatilo, jen za odeslane SMS ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 mame v praci specialni sim kartu jen na SMS, mesicnim pausalem (abych ted ale nekecal) asi 50 kc ... vubec se o nic nestarame a funguje nam uz 3 rokem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 OK, pac na strankach operatoru, takovyho nic neni. Takze to chce asi osobni jednani a neco z nich vymamit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 urcite, jim se to moc nevyplati, tak o tom mlci, ale rozhodne neco existuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates1909 Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 Zdravim mám v Athosu sim kartu od Vodafonu je to tarif bez paušálu nabízí ho jako Tarif na míru jsou na něm drahé jak sms tak volání ale těch pár sms měsíčně co ti alarm pošle když potřebuješ zkontrolovat auto nestojí ranec.Já sem spokojen ale nejsem si jist jestli ho ještě Vodafone nabízí já už ho mám přes rok.Zajdi k Vodafonu a zeptej se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 (editace) Ok zeptam se, Vodafone linka pro produkty nefunguje o vikendu. Ten by mel mit stale nulove Fer tarify. (sms 1.50,-) dle jejich ceniku. Jinak jsem zjistil ze t-mobile ma tarif M2M (machine to machine) za 18,- mesicne a sms za 3,- ( s DPH ) Ale vofdafone by mel byt tedy vyhodnejsi. Editováno: 21. Září 2013, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 to mas skoro zadarmo, jak pise mates, nemyslim si, ze zase tolik SMS by ti alarm poslal za mesic ... bych se spis dival na mesicni pausal ... jinak Mathes: jak jsi spokojenej s alarmem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates1909 Vloženo 22. Září 2013 Sdílet Vloženo 22. Září 2013 Maro s alarmem jsem spokojen žádný falešný poplachy 100% funkčnost montoval mě to servis kterej se zabývá montáží alarmů tak i kvalitní montáž.Za mě doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates1909 Vloženo 22. Září 2013 Sdílet Vloženo 22. Září 2013 Jinak alarm ti pošle sms pouze při poplachu nebo když chceš zjistit stav vozu (zabezpečeno,poloha,atd) tak když měsíc nepošle ani jednu sms tak mám náklady na provoz 0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 Ahoj a co tak tohle Nejmodernější dvoucestný autoalarm Magicar s dálkovým startem, bezklíčovým odemykáním a startováním pomocí START tlačítka. Tento model je určen k zapojení do vybraných druhů vozidel se sběrnicí CAN BUS - Zde je nejlevnější http://carkeys.cz/home/175-magicar-m1090as-can.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V3PEPKECH Vloženo 20. Duben 2019 Sdílet Vloženo 20. Duben 2019 Ahoj vím že je to starý téma, ale je zde někdo kdo umí k Jablotron u 1802 spárovat dálku od Octavie. Měnil jsem SIM a už to nemůžu spárovat. Za každou radu budu rád. Manuály mám načteny a posun nikam ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.