Přejít na obsah

Katalyzátor


petto

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

Tak ja tam kat nemám vysypal se a ucpal vyfuk, tak se to vybrakovalo ale ma to hroznej zvuk, takovej plechovej a brzy jdu na STK tak to chci mit v cajku.. :palec2:

Ten zvuk s vybrakovanym katem je fakt hroznej.Chce to skrz něj prostrčit trubku a pořádně přivařit na obou koncích.Uvidíš jak auto krásně pojede a ještě budeš mít nižší spotřebu.Na emisích se určitě domluvíš,jsme přece v ČR.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zdravim chlapi, mam taky dotaz.

Mam octaviu I 2,0, povodny katalyzator som pred 2 rokmi vymenil za univerzalny za par €, ktory je uz rozpadnuty. Chcem ho teraz vybrat uplne, a jazdit bez. Je to mozne? STK a emisnu neriesme.

Len chcem vediet, či je to mozne spravit, a akym sposobom. Dakujem za odpovede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v\brat to jde ale lepsi je pres nej strcit trubku aby nerezonoval pokud ho jenom vytluces tak to dela hroznej randal a nebo navarit trubku a prevarit zavit od lambdy do te trubky a zase se da jezdit

Editováno: , autor: Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak samozřejmě že to jde. Nevím teda, jak to má s lambdama dvoulitr, ale kdyby měl jen jednu, tak bude před katem, když dvě, tak se to dá bezproblému obejít. Co se týče emisí, stačí více oktanové kvalitní palivo, možná + aditivum a emise budou v normě. A že by to rezonovalo si taky nemyslím, když bude řádně kuchlej. Hlučnost se taky nijak výrazně nezvýší. Ten výkon taky nepůjde nějak moc dolů, přece jenom jsou tam další dva tlumiče, co budou brzdit plyny. Ale u takovýho motoru bych stejně chtěl mít vše jako z továrny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...