cosby Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 EDC 15 vesměs OI TDi a jiné TDI-Né TDi PD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 14. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 (editace) presne tak, udaje z teto jednotky jsou na fotkach, pri jednotce pro 1.8T to bude podobne,u obyc benzinu je na vas si namyslet co by jste tam chteli videt... EDC 15 vesměs OI TDi a jiné TDI-Né TDi PD Editováno: 14. Srpen 2007, autor: Jeneburg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 presne tak, udaje z teto jednotky jsou na fotkach, pri jednotce pro 1.8T to bude podobne,u obyc benzinu je na vas si namyslet co by jste tam chteli videt... No přeci všechno, co jde, ne. Apropo, co všechno jde vytáhnout za info z 1.6 75kW benzínu BFQ? A co se týče těch origo rádií, mám ho jen kvůli tomu, že mám i multifunkční volant a origo ovládání rádia z volantu se nechci vzdát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 presne tak, udaje z teto jednotky jsou na fotkach, pri jednotce pro 1.8T to bude podobne,u obyc benzinu je na vas si namyslet co by jste tam chteli videt... No přeci všechno, co jde, ne. Apropo, co všechno jde vytáhnout za info z 1.6 75kW benzínu BFQ? A co se týče těch origo rádií, mám ho jen kvůli tomu, že mám i multifunkční volant a origo ovládání rádia z volantu se nechci vzdát. Můžeš si koupit chytrou krabičku, co to umí i s neorigo autorádii... to jen pro pořádek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 presne tak, udaje z teto jednotky jsou na fotkach, pri jednotce pro 1.8T to bude podobne,u obyc benzinu je na vas si namyslet co by jste tam chteli videt... No přeci všechno, co jde, ne. Apropo, co všechno jde vytáhnout za info z 1.6 75kW benzínu BFQ? A co se týče těch origo rádií, mám ho jen kvůli tomu, že mám i multifunkční volant a origo ovládání rádia z volantu se nechci vzdát. Můžeš si koupit chytrou krabičku, co to umí i s neorigo autorádii... to jen pro pořádek. 2lukash: Jenže oni ty chytré krabičky jsou jen pro pár profláklých výrobců a žádná uni. Mě by se líbila nějaká s infra výstupem, aby se tím dalo ovládat cokoli, ale to už chci asi po výrobcích moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 presne tak, udaje z teto jednotky jsou na fotkach, pri jednotce pro 1.8T to bude podobne,u obyc benzinu je na vas si namyslet co by jste tam chteli videt... No přeci všechno, co jde, ne. Apropo, co všechno jde vytáhnout za info z 1.6 75kW benzínu BFQ? A co se týče těch origo rádií, mám ho jen kvůli tomu, že mám i multifunkční volant a origo ovládání rádia z volantu se nechci vzdát. Můžeš si koupit chytrou krabičku, co to umí i s neorigo autorádii... to jen pro pořádek. 2lukash: Jenže oni ty chytré krabičky jsou jen pro pár profláklých výrobců a žádná uni. Mě by se líbila nějaká s infra výstupem, aby se tím dalo ovládat cokoli, ale to už chci asi po výrobcích moc. No pak už jedině pic, atmel... a udělat svoje, komunikační protokoly jsou známé... jenom to sbastlit a odladit. Třeba Jenegurg najde čas i na tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 presne tak, udaje z teto jednotky jsou na fotkach, pri jednotce pro 1.8T to bude podobne,u obyc benzinu je na vas si namyslet co by jste tam chteli videt... No přeci všechno, co jde, ne. Apropo, co všechno jde vytáhnout za info z 1.6 75kW benzínu BFQ? A co se týče těch origo rádií, mám ho jen kvůli tomu, že mám i multifunkční volant a origo ovládání rádia z volantu se nechci vzdát. Můžeš si koupit chytrou krabičku, co to umí i s neorigo autorádii... to jen pro pořádek. 2lukash: Jenže oni ty chytré krabičky jsou jen pro pár profláklých výrobců a žádná uni. Mě by se líbila nějaká s infra výstupem, aby se tím dalo ovládat cokoli, ale to už chci asi po výrobcích moc. No pak už jedině pic, atmel... a udělat svoje, komunikační protokoly jsou známé... jenom to sbastlit a odladit. Třeba Jenegurg najde čas i na tohle. Sory za OT, ale mě ty komunikační protokoly známé nejsou. Můžete mi někdo poslat odkazy nebo popis těch protokolů. Celkem bych se na to mrknul. Atmel 8051 mi něco říká, tak by třeba našel uplatnění i v mém autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 14. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Zname protokoly,jo ??? To snad ani ne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro.kaso Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 for MaD: chlope nemysli si že ty tam capneš nejakého atmela a už ti to pôjde. potrebuješ, nájsť komunikáciu tvojho ex. procaku s interným rádiovým. potom vytiahnuť infošky, spracovať ich v nejakej šikovnej krabičke a poslať ich zase v spravnej forme do maxika. hmmm, no ak toto urobíš tka si dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 for MaD: chlope nemysli si že ty tam capneš nejakého atmela a už ti to pôjde. potrebuješ, nájsť komunikáciu tvojho ex. procaku s interným rádiovým. potom vytiahnuť infošky, spracovať ich v nejakej šikovnej krabičke a poslať ich zase v spravnej forme do maxika. hmmm, no ak toto urobíš tka si dobrý. No kdyby byl známý komunikační protokol, tak by to nebyl zas takový problém. prostě postavíš ten procesor mezi dvě zařízení, ale když netušíš jaká je komunikace ani po jakých drátech pořádně běží, tak je to na ... Toť k mému předchozímu příspěvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans.piche Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 nojo no az se vratim s dovoleny tak holt budem muset zajet do Rajhradic pac to je presne to vo cem se mi v noci zda ,ze jedu a vidim jak horkej vzduch mi leze do motoru ,kolik protejka vzduchu vahou atd ,smekam pred borcema co tomuhle elektronickymu ladeni rozumej ,ja tomu sice nerozumim ale chci to mit, to je jisty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Žádné Rajhradice nejsou,ale Rajhrad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Žádné Rajhradice nejsou,ale Rajhrad Tak to ses tedy spletl. Je oboje http://www.rajhradice.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 no jo,ale pán myslitel obývá Rajhrad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 14. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 (editace) pane mylis se,opravdu obyvam Rajhradice, jsou cca 2km od Rajhradu kde mam firmu ti dam myslitel, se divim ze po tom vyplachu mozku v tom Madarsku jeste vim jak se jmenuju no jo,ale pán myslitel obývá Rajhrad Editováno: 14. Srpen 2007, autor: Jeneburg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 sem zas něco posral,no.Já mám výplach mozku po Šumavě.Iva by mohla vyprávět,jak jsem tam v tangách tancoval ve 02.00hod ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Velká poklona k tomuto uspěchu si borec budu mít zájem o dva kousky na 1.8T a 1.8T RS.....:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 (editace) Zname protokoly,jo ??? To snad ani ne..... Tvoje práce je perfektní a to je bez debaty. Editováno: 15. Srpen 2007, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 čo sa tam dá všetko zobraziť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 bude toto provedení maxidotu fungovat i ve fabii? ...případně jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Dovolím to odpovedět za pana velkého .Na Fabii se pracuje,ale pro nedostatek času se přesně neví,kdy to bude,ale bude. Je to tak,Kubo Jeneburgu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Může mi někdo napsat, co všechno se dá na tom maxíku zobrazit u benzínu 1.6 75kW BFQ? Myslím tím ze stavu auta, ne obrázky vlastní výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 21. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 nechapu odpoved, upresni prosim Může mi někdo napsat, co všechno se dá na tom maxíku zobrazit u benzínu 1.6 75kW BFQ? Myslím tím ze stavu auta, ne obrázky vlastní výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 21. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 dekuji za reakci. Ano na fabii se pracuje, venuju tomu vsechen cas co mi zbyva, Lorrinka jen skripe zuby... . Jakmile bude hotovo, dam vedet. Dovolím to odpovedět za pana velkého .Na Fabii se pracuje,ale pro nedostatek času se přesně neví,kdy to bude,ale bude.Je to tak,Kubo Jeneburgu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Může mi někdo napsat, co všechno se dá na tom maxíku zobrazit u benzínu 1.6 75kW BFQ? Myslím tím ze stavu auta, ne obrázky vlastní výroby. chce vediet co dokazes zobrazit na aute s motorom BFQ to by zaujimalo aj mna ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.