Jeneburg Vloženo 22. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 lze zobrazit vse co lze nacist VAGem v merenych hodnotach motorove jednotky, staci si vybrat. Může mi někdo napsat, co všechno se dá na tom maxíku zobrazit u benzínu 1.6 75kW BFQ? Myslím tím ze stavu auta, ne obrázky vlastní výroby. chce vediet co dokazes zobrazit na aute s motorom BFQ to by zaujimalo aj mna ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 lze zobrazit vse co lze nacist VAGem v merenych hodnotach motorove jednotky, staci si vybrat. Může mi někdo napsat, co všechno se dá na tom maxíku zobrazit u benzínu 1.6 75kW BFQ? Myslím tím ze stavu auta, ne obrázky vlastní výroby. chce vediet co dokazes zobrazit na aute s motorom BFQ to by zaujimalo aj mna ... a ako je ohraniceny pocet udajov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 22. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 nachystano je to na sest, ty jsou v cene, ostatni veci jako staticky text, dalsi hodnoty atd.. po dohede, s priplatkem, odpladenim primo na konkretnim aute,info pres SZ lze zobrazit vse co lze nacist VAGem v merenych hodnotach motorove jednotky, staci si vybrat. Může mi někdo napsat, co všechno se dá na tom maxíku zobrazit u benzínu 1.6 75kW BFQ? Myslím tím ze stavu auta, ne obrázky vlastní výroby. chce vediet co dokazes zobrazit na aute s motorom BFQ to by zaujimalo aj mna ... a ako je ohraniceny pocet udajov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 26. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 up Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 up uz mas plosaky? zacinas to predavat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 27. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 tak, tak, jsou hotove, nachystane k pripadnym SW modifikacim a prodeji. up uz mas plosaky? zacinas to predavat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Hmm pekna vec, takze pisu SZ, alespon by se tam maxik neflakal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Takže tímto děkuji Jeneburgovi za oživení horního řádku a představuju J-DOT v akci na své koktě... Vše maká jak má, na první zapojení, že Kubo.. Jsem maximálně spokojen.. takže přátelé neváhejte a objednávejte, stojí to rozhodně za to.... Perfektní práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 27. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 (editace) dik, jsem rad ze se ti to libi par fotek z montaze Editováno: 27. Srpen 2007, autor: Jeneburg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 dokonalost - gratuluji kdy bude na Fábii? A orientační cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 dik, jsem rad ze se ti to libi perfekt.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 27. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 pracuje se na tom,i kdyz chybi cas a sila....o terminu a cene si netroufam ted nic napsat... dokonalost - gratulujikdy bude na Fábii? A orientační cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 když to dotáhneš do zdárného konce, tak budu určo zákazník - Fábia s Roomsterovejma budíkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Takže tímto děkuji Jeneburgovi za oživení horního řádku a představuju J-DOT v akci na své koktě... Vše maká jak má, na první zapojení, že Kubo.. Jsem maximálně spokojen.. takže přátelé neváhejte a objednávejte, stojí to rozhodně za to.... Perfektní práce. SUPER!!! A to podsvícení... přesně tak vypadá má představa. Áááách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Moc se mi to libi, bude neco takoveho i pro Suberba? 2,5 TDi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Takže tímto děkuji Jeneburgovi za oživení horního řádku a představuju J-DOT v akci na své koktě... Vše maká jak má, na první zapojení, že Kubo.. Jsem maximálně spokojen.. takže přátelé neváhejte a objednávejte, stojí to rozhodně za to.... Perfektní práce. SUPER!!! A to podsvícení... přesně tak vypadá má představa. Áááách... jj je to super, ale jeste chci hodit maxik do cervene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Maxík do červena mám, cena je super, akorát mám origo navigaci - už se to nějak vyřešilo jak by to mohlo komunikovat zároveň s tím? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 28. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 pokud je origo navigace canova, tak je to dost tezce resitelny problem. Maxík do červena mám, cena je super, akorát mám origo navigaci - už se to nějak vyřešilo jak by to mohlo komunikovat zároveň s tím? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Musíte použít navi-A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 28. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 US Navy by nestacilo ??? Musíte použít navi-A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 US Navy by nestacilo ???Musíte použít navi-A US AIR FORCE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pietro Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Jeneburgu, uz tu bola otazka, ci sa to bude aj namontovat aj na 2,5 TDI. To by bola parada, keby to slo. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 29. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 ted se resi fabia, predpokladam ze ti jde o 2,5 TDI PD, tam je to jiz hodne komplikovane, s motorovkou jde komunikovat jen po CANu a s budikama taky. Takze je to komplikovanejsi a ladit to bez auta nelze, takze spis az si koupim O2 nebo Supa, coz neplanuju Jeneburgu, uz tu bola otazka, ci sa to bude aj namontovat aj na 2,5 TDI. To by bola parada, keby to slo. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Kubo,2,5 není PD ale klasika TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 29. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 fakt jo,no to su teda k**t, no ale to s tou CAN komunikaci snad plati... Kubo,2,5 není PD ale klasika TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.