Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

lze zobrazit vse co lze nacist VAGem v merenych hodnotach motorove jednotky, staci si vybrat.

Může mi někdo napsat, co všechno se dá na tom maxíku zobrazit u benzínu 1.6 75kW BFQ? Myslím tím ze stavu auta, ne obrázky vlastní výroby. :)

chce vediet co dokazes zobrazit na aute s motorom BFQ :p to by zaujimalo aj mna ...

Vloženo
lze zobrazit vse co lze nacist VAGem v merenych hodnotach motorove jednotky, staci si vybrat.
Může mi někdo napsat, co všechno se dá na tom maxíku zobrazit u benzínu 1.6 75kW BFQ? Myslím tím ze stavu auta, ne obrázky vlastní výroby. :)

chce vediet co dokazes zobrazit na aute s motorom BFQ :p to by zaujimalo aj mna ...

a ako je ohraniceny pocet udajov?

Vloženo

nachystano je to na sest, ty jsou v cene, ostatni veci jako staticky text, dalsi hodnoty atd.. po dohede, s priplatkem, odpladenim primo na konkretnim aute,info pres SZ

a ako je ohraniceny pocet udajov?

Vloženo

Takže tímto děkuji Jeneburgovi za oživení horního řádku a představuju J-DOT v akci na své koktě... Vše maká jak má, na první zapojení, že Kubo.. :p

Jsem maximálně spokojen.. takže přátelé neváhejte a objednávejte, stojí to rozhodně za to.... Perfektní práce. -_-

post-2173-1188240724_thumb.jpg

post-2173-1188240746_thumb.jpg

post-2173-1188240770_thumb.jpg

post-2173-1188240777_thumb.jpg

post-2173-1188240787_thumb.jpg

post-2173-1188240796_thumb.jpg

Vloženo
Takže tímto děkuji Jeneburgovi za oživení horního řádku a představuju J-DOT v akci na své koktě... Vše maká jak má, na první zapojení, že Kubo.. :p

Jsem maximálně spokojen.. takže přátelé neváhejte a objednávejte, stojí to rozhodně za to.... Perfektní práce. -_-

SUPER!!! A to podsvícení... přesně tak vypadá má představa. Áááách...

Vloženo

SUPER!!! A to podsvícení... přesně tak vypadá má představa. Áááách...

jj je to super, ale jeste chci hodit maxik do cervene... :)

Vloženo

pokud je origo navigace canova, tak je to dost tezce resitelny problem.

Maxík do červena mám, cena je super, akorát mám origo navigaci - už se to nějak vyřešilo jak by to mohlo komunikovat zároveň s tím? :-)
Vloženo

ted se resi fabia, predpokladam ze ti jde o 2,5 TDI PD, tam je to jiz hodne komplikovane, s motorovkou jde komunikovat jen po CANu a s budikama taky. Takze je to komplikovanejsi a ladit to bez auta nelze, takze spis az si koupim O2 nebo Supa, coz neplanuju ;)

Jeneburgu, uz tu bola otazka, ci sa to bude aj namontovat aj na 2,5 TDI. To by bola parada, keby to slo. Dik.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...