Jeneburg Vloženo 28. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2007 safra,ja jsem asi na hlavu ja tomu vubec nechapu, toz mam krabicku DOT, ze ktereho cuhaji z kazde strany draty, ale kam patri? jedna strana do prepinace packy a druha do displeje nebo kam?a jaky je rozdil mezi DOT a maxiDOT? doufam,ze me tu neukrizuje Te za dotazy inak jsem cetl celou diskuzi:kol-95: , ale mam v tom gulas takze mas mas budiky v aute s velkykm displejem uprostred (maxidot), ten primarne funguje tak, ze v dolnich 2/3 zobrazuje udaje palubniho pocitace a ruzna varovani atd... horno 1/3 vyuziva origo radio nebo navi. Pokud ho nemas (nejsi spokojenz s kvalitou atd..) tak si muzes poridit krabicku (J)DOT, ktera dokaze vypisovat v horni tretine vybrane udaje z RJ motoru (ECU). huf... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 safra,ja jsem asi na hlavu ja tomu vubec nechapu, toz mam krabicku DOT, ze ktereho cuhaji z kazde strany draty, ale kam patri? jedna strana do prepinace packy a druha do displeje nebo kam?a jaky je rozdil mezi DOT a maxiDOT? doufam,ze me tu neukrizuje Te za dotazy inak jsem cetl celou diskuzi:kol-95: , ale mam v tom gulas takze mas mas budiky v aute s velkykm displejem uprostred (maxidot), ten primarne funguje tak, ze v dolnich 2/3 zobrazuje udaje palubniho pocitace a ruzna varovani atd... horno 1/3 vyuziva origo radio nebo navi. Pokud ho nemas (nejsi spokojenz s kvalitou atd..) tak si muzes poridit krabicku (J)DOT, ktera dokaze vypisovat v horni tretine vybrane udaje z RJ motoru (ECU). huf... ok,to chapu,ale ja natom velky displeji uprostred nic nemam,jen cernou tmu a radio taky nemam origos, takze kdyz tam dam ten DOT, tak v horni tretine budou udaje o motoru a co bude ve zbylich 2/3? pak uz budu mit jasno aaa,ty zbyle 2/3 jsou jsou ty varovani.ze? ok a co proto udelat, aby se me zobrazovaly ty 2/3 dole a ta 1/3 navrchu? bude na to stacit ten DOT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 28. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2007 safra,ja jsem asi na hlavu ja tomu vubec nechapu, toz mam krabicku DOT, ze ktereho cuhaji z kazde strany draty, ale kam patri? jedna strana do prepinace packy a druha do displeje nebo kam?a jaky je rozdil mezi DOT a maxiDOT? doufam,ze me tu neukrizuje Te za dotazy inak jsem cetl celou diskuzi:kol-95: , ale mam v tom gulas takze mas mas budiky v aute s velkykm displejem uprostred (maxidot), ten primarne funguje tak, ze v dolnich 2/3 zobrazuje udaje palubniho pocitace a ruzna varovani atd... horno 1/3 vyuziva origo radio nebo navi. Pokud ho nemas (nejsi spokojenz s kvalitou atd..) tak si muzes poridit krabicku (J)DOT, ktera dokaze vypisovat v horni tretine vybrane udaje z RJ motoru (ECU). huf... ok,to chapu,ale ja natom velky displeji uprostred nic nemam,jen cernou tmu a radio taky nemam origos, takze kdyz tam dam ten DOT, tak v horni tretine budou udaje o motoru a co bude ve zbylich 2/3? pak uz budu mit jasno aaa,ty zbyle 2/3 jsou jsou ty varovani.ze? ok a co proto udelat, aby se me zobrazovaly ty 2/3 dole a ta 1/3 navrchu? bude na to stacit ten DOT? je potreba do tveho auta namontovat budiky s maxidotem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 safra,ja jsem asi na hlavu ja tomu vubec nechapu, toz mam krabicku DOT, ze ktereho cuhaji z kazde strany draty, ale kam patri? jedna strana do prepinace packy a druha do displeje nebo kam?a jaky je rozdil mezi DOT a maxiDOT? doufam,ze me tu neukrizuje Te za dotazy inak jsem cetl celou diskuzi:kol-95: , ale mam v tom gulas takze mas mas budiky v aute s velkykm displejem uprostred (maxidot), ten primarne funguje tak, ze v dolnich 2/3 zobrazuje udaje palubniho pocitace a ruzna varovani atd... horno 1/3 vyuziva origo radio nebo navi. Pokud ho nemas (nejsi spokojenz s kvalitou atd..) tak si muzes poridit krabicku (J)DOT, ktera dokaze vypisovat v horni tretine vybrane udaje z RJ motoru (ECU). huf... ok,to chapu,ale ja natom velky displeji uprostred nic nemam,jen cernou tmu a radio taky nemam origos, takze kdyz tam dam ten DOT, tak v horni tretine budou udaje o motoru a co bude ve zbylich 2/3? pak uz budu mit jasno aaa,ty zbyle 2/3 jsou jsou ty varovani.ze? ok a co proto udelat, aby se me zobrazovaly ty 2/3 dole a ta 1/3 navrchu? bude na to stacit ten DOT? je potreba do tveho auta namontovat budiky s maxidotem :-) myslis jakoze displej,ktery ukaze v dolnich 2/3 treba zavadu atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 28. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2007 myslis jakoze displej,ktery ukaze v dolnich 2/3 treba zavadu atd? cely panel pristroju,ktery ma v sobe ten displej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 myslis jakoze displej,ktery ukaze v dolnich 2/3 treba zavadu atd? cely panel pristroju,ktery ma v sobe ten displej. hm,to mi nejde do hlavy,proc cely panel pristroju,kdyz mam ten novy od roku 2002 a kontrolka tlumeneho svetla je dana v otackomeru a mnoho dalsich je nacpane bud v otackomeru nebo v rychlostni rucicce, tak v tom prostrednim panelu to tam preci ten maxik musej byt ne?a neni to trebas na pojitsku, ja si myslim,ze ten maxik tam mam,ale proste nefaka-nevim proc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 hm,to mi nejde do hlavy,proc cely panel pristroju,kdyz mam ten novy od roku 2002 a kontrolka tlumeneho svetla je dana v otackomeru a mnoho dalsich je nacpane bud v otackomeru nebo v rychlostni rucicce, tak v tom prostrednim panelu to tam preci ten maxik musej byt ne?a neni to trebas na pojitsku, ja si myslim,ze ten maxik tam mam,ale proste nefaka-nevim proc V tom prostrednim panelu je bud maxidot, nebo jine kontrolky - hladina a stav oleje, dobijeni. Pri startovani je tam musis videt.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 ... mam ten novy od roku 2002 a kontrolka tlumeneho svetla je dana v otackomeru a mnoho dalsich je nacpane bud v otackomeru nebo v rychlostni rucicce, tak v tom prostrednim panelu to tam preci ten maxik musej byt ne?a neni to trebas na pojitsku, ja si myslim,ze ten maxik tam mam,ale proste nefaka-nevim proc V tom prostrednim panelu je bud maxidot, nebo jine kontrolky - hladina a stav oleje, dobijeni. Pri startovani je tam musis videt.... Vinca chce povedat, ze ma pristrojovku s DOT (sice neviem ci mini alebo maxi ) ale z nejakej priciny mu DOT neukazuje ziadne udaje. Ma DOT mrtvy, Tak ani nevie co by mu tam malo ukazovat, lebo ma display cierny, preto sa pyta ci je DOT cez nejaku poistku alebo preco mu jednoducho nic neukazuju ani tie spodne 2/3 DOTu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 ... mam ten novy od roku 2002 a kontrolka tlumeneho svetla je dana v otackomeru a mnoho dalsich je nacpane bud v otackomeru nebo v rychlostni rucicce, tak v tom prostrednim panelu to tam preci ten maxik musej byt ne?a neni to trebas na pojitsku, ja si myslim,ze ten maxik tam mam,ale proste nefaka-nevim proc V tom prostrednim panelu je bud maxidot, nebo jine kontrolky - hladina a stav oleje, dobijeni. Pri startovani je tam musis videt.... Vinca chce povedat, ze ma pristrojovku s DOT (sice neviem ci mini alebo maxi ) ale z nejakej priciny mu DOT neukazuje ziadne udaje. Ma DOT mrtvy, Tak ani nevie co by mu tam malo ukazovat, lebo ma display cierny, preto sa pyta ci je DOT cez nejaku poistku alebo preco mu jednoducho nic neukazuju ani tie spodne 2/3 DOTu. BEDUIN - dekuji,konecne to nekdo pochopil presne tak, vim,ze to je nadstandartni vybava, tak predesli majitel, aby usetril tak si to tam nedal( nebo dal a nefunguje) panel pristroju mam treti generaci. co se tyce toho prostredniho panelku ,tak ho mam cerny, nic tam neni. vim,ze ve vrchu by bylo radio orignial, ale to nemam, tak si tam kupim ten dot a zobrazi se me udaje treba o motore ze?rikam to spravne?mno a co udelat, aby sel spodek? jinak jsem hledal treba neco o tom DOTu nebo MAXIdotu na netu, ale nic jsem nenasel, ze bych si to nastudoval - fotky,dokumentaci - nema Te nekdo nejaky odkaz nebo mi treba poslat nejaky clanek nebo tak? safra,to bude drahy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 29. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2007 ... mam ten novy od roku 2002 a kontrolka tlumeneho svetla je dana v otackomeru a mnoho dalsich je nacpane bud v otackomeru nebo v rychlostni rucicce, tak v tom prostrednim panelu to tam preci ten maxik musej byt ne?a neni to trebas na pojitsku, ja si myslim,ze ten maxik tam mam,ale proste nefaka-nevim proc V tom prostrednim panelu je bud maxidot, nebo jine kontrolky - hladina a stav oleje, dobijeni. Pri startovani je tam musis videt.... Vinca chce povedat, ze ma pristrojovku s DOT (sice neviem ci mini alebo maxi ) ale z nejakej priciny mu DOT neukazuje ziadne udaje. Ma DOT mrtvy, Tak ani nevie co by mu tam malo ukazovat, lebo ma display cierny, preto sa pyta ci je DOT cez nejaku poistku alebo preco mu jednoducho nic neukazuju ani tie spodne 2/3 DOTu. BEDUIN - dekuji,konecne to nekdo pochopil presne tak, vim,ze to je nadstandartni vybava, tak predesli majitel, aby usetril tak si to tam nedal( nebo dal a nefunguje) panel pristroju mam treti generaci. co se tyce toho prostredniho panelku ,tak ho mam cerny, nic tam neni. vim,ze ve vrchu by bylo radio orignial, ale to nemam, tak si tam kupim ten dot a zobrazi se me udaje treba o motore ze?rikam to spravne?mno a co udelat, aby sel spodek? jinak jsem hledal treba neco o tom DOTu nebo MAXIdotu na netu, ale nic jsem nenasel, ze bych si to nastudoval - fotky,dokumentaci - nema Te nekdo nejaky odkaz nebo mi treba poslat nejaky clanek nebo tak? safra,to bude drahy... tak pokud je to tak tak supo za nekym kdo se v tom vyzna, at zjisti v cem je problem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 je tu nekdo z okoli Uherske Hradiste, kdo se vyzna v palubovce? MAXIdot, DOT? toz at sa ozve, potrebuji s nim mluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 29. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2007 je tu nekdo z okoli Uherske Hradiste, kdo se vyzna v palubovce? MAXIdot, DOT? toz at sa ozve, potrebuji s nim mluvit muzes dojet za mnou do Rajhradu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 je tu nekdo z okoli Uherske Hradiste, kdo se vyzna v palubovce? MAXIdot, DOT? toz at sa ozve, potrebuji s nim mluvit muzes dojet za mnou do Rajhradu... Janeburg, asi jo,ja to poradne osefuji,co mam,nemam a proste by se to spytlikovalo tak,abych tam jel jednuc, udela se to komplet.Samozrejme praci zacvakam ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 29. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2007 je tu nekdo z okoli Uherske Hradiste, kdo se vyzna v palubovce? MAXIdot, DOT? toz at sa ozve, potrebuji s nim mluvit muzes dojet za mnou do Rajhradu... Janeburg, asi jo,ja to poradne osefuji,co mam,nemam a proste by se to spytlikovalo tak,abych tam jel jednuc, udela se to komplet.Samozrejme praci zacvakam ok? jasan, dalsi domluva pres SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Dnes mi Jeneburg dodělal Maxidot na mojí O 1,8Turbo , je to opravdu šikula !!! Mi-rek1,8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans.piche Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 sice se zpozdenim ale preci taky dikes mistru Jeneburgovi za patecni montaz Jdotu do myOI 18T sice neukazuje tlak turba pac tam neni cidlo na AGU ale i tak to je super cest ing. Jeneburg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 30. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2007 dik. At slouzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pietro Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 dik. At slouzi Mudra krabucka dnes dosla. Poslal som Ti spravu. Ozvi sa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Takže dnes mi přišel J- Dot od mr. JENEBURGA takže sem hned nato vlít a cca 20min hotovo i s foto Děkuji pane. Zajda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 9. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 sikovnej kluk Takže dnes mi přišel J- Dot od mr. JENEBURGA takže sem hned nato vlít a cca 20min hotovo i s foto Děkuji pane.Zajda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supsak Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Janeburgu, mam zajem o tu krabicku j dot, posieLAL SOM TI 2X PM ALE SI MI VOBEC NEODPOVEDAL, JE TO REALNE?, CHCEL som zopar vysvetleni, pokial mozes, odpis na emaila. vdaka Jaro supsak@zoznam.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supsak Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 A co sa tyka Vincu, kde ti zoprazuje na tom tvojom maxidote, teplotu vonkajsiu a palubne udaje o spotrebe, dojazde, km....? To by ti malo ukazovat na tom ciernom displeii v tom streede a spode displeia . Pokial ti ukazuje tieto udaje v lavej casti , jak mas otackoomer, tak potom ten maxidot nemas. Jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 10. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Janeburgu, mam zajem o tu krabicku j dot, posieLAL SOM TI 2X PM ALE SI MI VOBEC NEODPOVEDAL, JE TO REALNE?, CHCEL som zopar vysvetleni, pokial mozes, odpis na emaila.vdaka Jaro supsak@zoznam.sk odpovedel dnes, promin, ale nemam vzdy cas reagovat okamzite.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Hej Kubo,měl bych pro tebe práci.Udělej JDOT,který se přes Tkus připojí na Aortu či na jakou to tepnu a bude mi hlídat tlak krve,tep srdce atd.To víš,už jse starej,musím vedět,jak to pracuje,jestli mě za chvíli netrefí šlak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 10. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Hej Kubo,měl bych pro tebe práci.Udělej JDOT,který se přes Tkus připojí na Aortu či na jakou to tepnu a bude mi hlídat tlak krve,tep srdce atd.To víš,už jse starej,musím vedět,jak to pracuje,jestli mě za chvíli netrefí šlak jasne, a nadstavec na ptaka, aby to pri erekci automaticky nastavilo na NAVI cestu k nejblizsimu bordelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.