Petr David Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 No vidíš,že ti odpoveděl,že na PD to není.Je to jeho vývoj,tak pochybuji,že to někdo převezme. Tak to s tebou nesouhlasím!Pokud to někdo udělá na rotačku,tak na PD je rozdíl jen v nastavení zobrazování hodnot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 když jsi tak chytrý,tak to udělej no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 když jsi tak chytrý,tak to udělej no. jo a ja bych si hned jeden vzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Mě by se taky líbil.Ale mám rejdio Symphony,multi wolant a MAXI-DOT.Po montáži bych přišel o ovládání z wolantu .Tak sem si nechal aspoň rejdio překopat na MP3 a proc se prijde o ovladani z volantu?myslis ale jenom na radio ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 (editace) Tak to s tebou nesouhlasím!Pokud to někdo udělá na rotačku,tak na PD je rozdíl jen v nastavení zobrazování hodnot. taky chlape cekam uz dlouho jestli to na PD uz konecne bude snad to Jeneburg zvladne a hlavne nejak rychle Editováno: 20. Duben 2008, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 (editace) Tak jsem si přečetl celé popovídání o JDOTu a jak jsem zjistil, tak s motorem PD mám smůlu? Mám 1,9 TDI PD 96 kW, motor ASZ, r.v. 2003-listopad. Díky za odpovědi. Editováno: 1. Květen 2008, autor: Mira96 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Tak jsem si přečetl celé popovídání o JDOTu a jak jsem zjistil, tak s motorem PD mám smůlu? Mám 1,9 TDI PD 96 kW, motor ASZ, r.v. 2003-listopad.Díky za odpovědi. musis cekat mistr prislibil ze bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supsak Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Chlapi neviete co je s J dotom?, nechytil sa nikto toho a nepokracuje vo vyrobe? Janeburgovi uz marne pisem 2 mesiace a polroka cakam za slubami... ze to bude. Jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 co nadelas. ja bych klidne vyvijel, kdybych mel pristup ke zdrojakum a schematu. Takhle se k tomu budu muset postupne propracovat sam a vyvoj zabere spoustu casu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 zrojaky mam, schema taky zrejme zacnu brzo vyrabet, pukud to teda jeste nekdo bude chtit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Já budu chtít určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 zrojaky mam, schema taky zrejme zacnu brzo vyrabet, pukud to teda jeste nekdo bude chtit ? ja taky,ale na PD a myslim ze nas je vic mas i na PD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 (editace) rekl bych , ze z principu to bude fungovat se vsim, pouze je otazka na kterem kanalu budou ktere hodnoty v RJ motoru. Editováno: 5. Srpen 2008, autor: dolezelk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 tak asi zacnu vyrabet JDOT Jeste musim odladit komunikaci pres K-Linku abych mel kde vzit data , ktera se budou zobrazovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 zacni zacni. a hlavne na PDcka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 tak asi zacnu vyrabet JDOT Jeste musim odladit komunikaci pres K-Linku abych mel kde vzit data , ktera se budou zobrazovat A zvladnes i Fabii po dvou dratech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 zacni zacni. a hlavne na PDcka. jo taky su za PD,co nejdriv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 A zvladnes i Fabii po dvou dratech? teoreticky ano, akorat bych potreboval budiky z fabie a origo radio treba neco najdu na netu. Fabie uz by ale mela jit i pres CAN komfortu. Kazdopadne PD lze, akorat protokol je kwp2000 misto kwp1280, takze pokud najdu popis tohoto protokolu tak nebude problem. Nemate nekdo RJ motoru z PD na odzkouseni ? bez toho to asi nepujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Tak uz umim ovladat i spodni cast Maxidotu. zrejme to nazvu Maxidot Plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 teoreticky ano, akorat bych potreboval budiky z fabie a origo radio treba neco najdu na netu.Fabie uz by ale mela jit i pres CAN komfortu. Radio bych pripadne mohl zapujcit na pokusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 kerec, tady to začíná být zajimavé, hlavně by mě zajímalo, co na ten spodek půjde dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 (editace) Nejvic me zabralo sprave casovat ten protokol, to jsem lital kolem auta s osciloskopem asi tam 10 hodin. Da se tam poslat jakakoliv grafika nebo text. Rozliseni to ma cca 64x80 (na spodku) Horni je tusim 64x18 (asi 18) Zapis se zda byt celkem pomalej (v grafickym rezimu), ale da se to Hodim tam nejakej obrazek a poslu fotku napr. neci avatar tady na foru Editováno: 14. Srpen 2008, autor: dolezelk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strby Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Nejvic me zabralo sprave casovat ten protokol, to jsem lital kolem auta s osciloskopem asi tam 10 hodin.Da se tam poslat jakakoliv grafika nebo text. Rozliseni to ma cca 64x80 (na spodku) Horni je tusim 64x18 (asi 18) Zapis se zda byt celkem pomalej (v grafickym rezimu), ale da se to Hodim tam nejakej obrazek a poslu fotku napr. neci avatar tady na foru kacirska otazka... mas v planu na tom vydelavat nebo se podelis o praci a zverejnis ten protokol?? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.