Přejít na obsah

Čistič vstřikovacích systémů WYNNS


hlavacek

Doporučené příspěvky

Otazka zni, nac takove veci vubec pouzivat.

Nejaky bordel v nadrzi te trapit nemusi, nevim jak cerpadlo v nadrzi, ale minimalne pred vstrikovacim mas jeste jeden palivovy filtr po trase, takze pokud Ti neni lito obetovat v ramci vymeny vzduchoveho, pyloveho a olejoveho filtru take ten palivovy, nemas de facto co resit.

Dalsi vec je otazka, co se s temi "rozpustenymi usazeninami" stane. Jen tezko se muzes domnivat, ze se vypari:) a nedojdou treba ke vstrikovaci, ktery Ti tim zaserou.

Osobne mne to prijde jako nesmysl......mozna je to dobre na cisteni nekde v dilne na testovaci stolici, ale na aute bych to asi nepouzil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja zas myslim, ze veskerej sajrajt co se rozpusti by mel zustat prave ve filtru,takze se toho nebojim.Zacal jsem pouzivat STP valve cleaner,a zda se mi po jedne nadrzi, ze motor jde na benzin trochu lip, pravidelnejsi volnobeh.Jeste to leju do Shell v-power,takze je to mozna benzinem,to nevim.A jestli je bordel pred vzstikovacema za filtrem,je lepsi to rozpustit hned,a ne az se urve pekna placka a ventil se ucpe uplne,jestli to teda vubec neco rozpusti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Já si myslim, že je to dobrý. Radil mi to i mechanik, ke kterému auto dávám. Spíš řeším jaký typ čističe. Nemáte někdo přehled, co je nejlepší, nebo čemu se vyhnout? A také nemám úplně jasno v dávkování. Na přípravcích , které jsem prohlížel, bylo psáno každých 5000km nalít celé balení do plné nádrže. Nebylo by rozumnější dávat tam pravidelně menší dávku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...