Přejít na obsah

Velká spotřeba proudu při zamčeném autě

Unknown

Doporučené příspěvky

Ahoj.

Mám problém. Š.Octavia 1.8 20V r.v.98.

Odešla mi baterka, ale to není podstatné. Ale hlavně jsem zjistil, že auto, když je v klidu zaparkované a zamčené, tak odběr proudu neklesne pod 270mA. Zkoušel jsem už odpojit tisíce věcí, včetně alarmu a podobně, ale nic nepomohlo. Jediné co pomohlo odpojit celé LP dveře (u řidiče) tam dole pod palubkou a nebo odpojit řídící jednotku ve dveřích řidiče. Pak spadne proud na 30-50mA, což je pohoda.

Neví někdo jestli budu potřebovat novou ŘJ levých předních dvěří, nebo jestli to půjde nějak opravit?

Rád bych si jí třeba jen půjčil, ale neumím jí vyndat bez demontáže celého mechanismu stahování okének apod...a toho se tak nějak trošku bojím. ;o((((

Pozn.: Zkoušel jsem odpojit i centrální jednotku komfortní elektroniky, ale to nepomáhá...jen ta jednotka ve dveřích.

Předem moc děkuji za rady a podobně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

kamarad mel to stejne - po chvilce se to ma ustalit ale nee - byl to mikrospinac v kufru - byl stale na zap. a bylo spustene dotahovani oken - okna se dotahla ale stale jednotka v pohotovosti - jeste to podobne mel nekdo se sviti cim se kufrem - staci bud novej spinac do zamku ci usadit lepe zadni dvere - doraz - mrkni na vse

Odkaz ke komentáři

jj....mockrát děkuji za odpověď. Vím, že se to má po chvíli ustálit. Právě, že když mám připojený měřák a odpojím tu řídící jednotku v levých předních dvěřích, tak se to po chvilce ustálí. Myslíte, že by to mohlo být teda i tím spínačem kufru?

Když odpojím centrální řídící jednotku komfortky, tak to stejně nespadne a když jsem zkoušel odpojit jednotku v pravých předních dveřích, tak také nic. Jen ta jednotka v levých předních dvěřích když se odpojí tak to pomůže.

Děkuji ;)

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
jj....mockrát děkuji za odpověď. Vím, že se to má po chvíli ustálit. Právě, že když mám připojený měřák a odpojím tu řídící jednotku v levých předních dvěřích, tak se to po chvilce ustálí. Myslíte, že by to mohlo být teda i tím spínačem kufru?

Když odpojím centrální řídící jednotku komfortky, tak to stejně nespadne a když jsem zkoušel odpojit jednotku v pravých předních dveřích, tak také nic. Jen ta jednotka v levých předních dvěřích když se odpojí tak to pomůže.

Děkuji ;)

A po zamknutí CZ,bliká dioda v LP dveřích?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...