Publikováno Srpen 20, 200718 r Zdravim, mam Fabii a nefunguje mi predni ani zadni parkovaci(obrysove) svetlo. Nedavno jsem menil podsviceni tlacitek, doufam ze to s tim nema souvislost. Na leve strane jinak vsechno funguje. Prava strana bez problemu sviti cela. Prosim poradte co s tim. Zkousel jsem mennit zarovky a kontroloval jsem i pojistky, nic ale nepomohlo. Je zajimave ze predni byla vyhorela, ale zadni je OK. Kdyz dam levy blinkr tak se parkovacky rozsviti. Dekuji za kazdou radu.
Srpen 21, 200718 r Zkontroluj na spínači světel pin č. 13 s šedočerným vodičem. Buď nespíná spínač světel nebo by mohl být povytažený kablík. V pozici sepnutých parkovaček musí být 12V na pinech 13 (levé parkovačky), 14 (pravé parkovačky) a 16 (osvětlení SPZ a přístrojové desky).
Srpen 21, 200718 r Autor Zkontroluj na spínači světel pin č. 13 s šedočerným vodičem. Buď nespíná spínač světel nebo by mohl být povytažený kablík. V pozici sepnutých parkovaček musí být 12V na pinech 13 (levé parkovačky), 14 (pravé parkovačky) a 16 (osvětlení SPZ a přístrojové desky). Dekuji za radu, zkusim. Jsem se prave snazil najit ktery pin je p ro parkovacky, ale nenasel jsem to nikde. Muzu se zeptat kde jsi to vycetl?
Srpen 21, 200718 r V dílenské příručce jsou schemata. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7864
Srpen 21, 200718 r Autor V dílenské příručce jsou schemata.http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7864 Tohle mam stahnute ale nenasel jsem to tam, asi neumim hledat . Muzes mi poslat stranku a oddil v kterem to je?
Srpen 21, 200718 r Pokud máme stejnou příručku ( já ji nemám staženou z internetu) tak: Elektrická schémata, elektrická schémata, např. na str. č. 66/5 - spínač světel, 58L - levá strana obrysových světel, 58R - pravá strana obrysových světel, 58 - osvětlení SPZ, přístrojové desky a spínačů. Dále navazují stránky 66/5 zapojení žárovek obrysových světel, 66/7 se zapojením páčky blinkrů a parkovacích světel, 66/8 s potenciometrem osvětlení spínačů a panelu přístrojů, 66/23 panel přístrojů. V Elektrická schémata, Skladba schémat zapojení, str. VI najdeš označení svorek. Ta schémata opravdu nejsou moc přehledná. Upraveno Srpen 21, 200718 r od Dula
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.