jirka3 Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Zdravím, máme postavenou hrubou,uzavřenou stavbu rodinného domu a nemůžeme splašit firmu na dostavbu,tak mě napadlo se zeptat tady.Nevěděl by někdo o nějaké firmě nebo nezabývá se někdo tímto oborem?Dům je ve fázi hrubé uzavřené stavby,tzn je potřeba udělat podlahové topení,podlahy,obklady,fasádu atd.Jedná se o užitnou plochu 230 m2.Kdyby někdo o někom věděl,budu vděčnej za každý kontakt. Díky,Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Zdravím,máme postavenou hrubou,uzavřenou stavbu rodinného domu a nemůžeme splašit firmu na dostavbu,tak mě napadlo se zeptat tady.Nevěděl by někdo o nějaké firmě nebo nezabývá se někdo tímto oborem?Dům je ve fázi hrubé uzavřené stavby,tzn je potřeba udělat podlahové topení,podlahy,obklady,fasádu atd.Jedná se o užitnou plochu 230 m2.Kdyby někdo o někom věděl,budu vděčnej za každý kontakt. Díky,Jirka kdyby si potreboval tak tata dela sadrokarton tak ze s tim by problem nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Zdravím,máme postavenou hrubou,uzavřenou stavbu rodinného domu a nemůžeme splašit firmu na dostavbu,tak mě napadlo se zeptat tady.Nevěděl by někdo o nějaké firmě nebo nezabývá se někdo tímto oborem?Dům je ve fázi hrubé uzavřené stavby,tzn je potřeba udělat podlahové topení,podlahy,obklady,fasádu atd.Jedná se o užitnou plochu 230 m2.Kdyby někdo o někom věděl,budu vděčnej za každý kontakt. Díky,Jirka kdyby si potreboval tak tata dela sadrokarton tak ze s tim by problem nebyl Bezvadný,díky,kdyžtak se na tebe určitě obrátím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Jo a odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Jo a odkud jsi? Je to okres Praha-východ(2 km od Prahy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Jo a odkud jsi? Je to okres Praha-východ(2 km od Prahy) Já Olomouc škoda píchl bych ti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Jo a odkud jsi? Je to okres Praha-východ(2 km od Prahy) Já Olomouc škoda píchl bych ti. Škoda,každopádně díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Jo a odkud jsi? Je to okres Praha-východ(2 km od Prahy) Já Olomouc škoda píchl bych ti. Škoda,každopádně díky moc Jirko, prwsunu to do LAMPARNY, chodeji tam i z Fabia Clubu, treba se to podari... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Jo a odkud jsi? Je to okres Praha-východ(2 km od Prahy) Já Olomouc škoda píchl bych ti. Škoda,každopádně díky moc Jirko, prwsunu to do LAMPARNY, chodeji tam i z Fabia Clubu, treba se to podari... ;) Díky,původně jsem nevěděl,jestli to dát do Hospody nebo do Lampárny. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Bezvadný,díky,kdyžtak se na tebe určitě obrátím vubec neni zac...v pripade zajmu dej vedet a dal bych ti kontakt nebo by se to nejak domluvilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.