Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 10. Duben 2013 Sdílet Vloženo 10. Duben 2013 (editace) Jezusmarija, kdepak já tu fotku medle jenom mám...? Taky se budete tlemit... Už vím!!! Tak nejdřív jedna ze supermarketu - masakr cen!!! A pak jedno setkání se "soukmenovcem" roomsteristou: Editováno: 10. Duben 2013, autor: Ekkar_z_Bastlírny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. Duben 2013 Sdílet Vloženo 10. Duben 2013 Hrozně NEpraktické auto :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 dnešní úlovek na Zličíně není to až tak vtipné protože to auto řídila bloncka ale nebuďme pichlaví,třeba tak nalepil její chlapec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 Možná su slepý, co je tam špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 Koukni do leveho rohu okna teda toho celniho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 Jakože známka má být napravo? No já vím taky prd nikdy jsem jí nekupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Já taky né, proto jsem nevěděl o co jde. Myslel jsem že stačí když je nalepená někde v rohu okna aby nebránila výhledu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Aaa vidim ze kluci malo jezdi po dalnici ma byt vpravo dole 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 A že SKUTEČNĚ PATŘÍ DO PRAVÝHO DOLNÍHO ROHU je na její zadní straně (před nalepením, na tom krycím papíře) přesně vyznačeno - jednu tady zrovna mám, tak jsem vyškubnul foťák ze šuplíku a tady je důkaz: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Ale jestli na to týpek koukal zepředu na auto a viděl obrázek a neuvědomil si kde je volant na obrázku zakreslnej, tak to tam loupnu v podstatě dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 (editace) libore .. podle tebe i tak je to nevysvětlitelný to by musel mít řízení vpravo a nalepený zvenku ... to rakušáci jsou v tomhle dál ... Editováno: 12. Duben 2013, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Jak zvířata jí jídlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 :D :D :D Mě i slza ukápla 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 A) Kolik pesimistů je potřeba k výměně žárovky? Žádný. Proč se namáhat? Stejně zase praskne. Kolik skutečných mužů je potřeba k výměně žárovky? Žádný. Skutečný muž se nebojí tmy! C) Kolik šlapek je potřeba k výměně žárovky? Jakýkoliv číslo, který se ti bude líbit, frajere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Pár obrázků co jsem našel na záloze na disku Tohle bylo tenkrát u nás v baráku: Jedna luxusní audi Trocha němčiny Ach ty návody Boty od Bati Jedna politická Maník v metru A nakonec mix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Ein stej jsem malem po*ral :D a na slovensku si vari vodu blendrem :D ..... s tema lidicema mam taky jednu vspominku , jak to byla novinka tak kamos rikal at mu to hodim na cd , za chvili mu pisu , ze mu to hodim na flesku , jelikor se mi to zda trosku nelidske je vypalit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 a kurva ...to jako až pojedu na slovensko,tak si mam říct o mixer až budu chtít kafe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 A to víte, co vodpověděla věštkyně Hitlerovi, když se jí v pětačtyřicátým na svoje narozeniny (20. dubna) optal, jak dlouho bude ještě živej? Přeci "Ein moment, mein Führer!!!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 kluci , posledně jsem hledal meši inspiraci ve stylu "co ještě" a našel jsem todle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Noo ty stříbrnééé koberečky to je vrchol tuzingu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Feministky z celého světa mají sjezd. Na pódium vystoupí anglická feministka a povídá: "Přišla jsem domů, bouchla jsem do stolu a říkám: Ode dneška nevařím. První týden nic nevidím, druhý týden nic nevidím a třetí týden vidím svého muže vařit." Mohutný potlesk. Vystoupí německá feministka a povídá: "Já jsem přišla domů, bouchla jsem do stolu a říkám: Ode dneška neperu. První týden nic nevidím, druhý týden nic nevidím a třetí týden vidím svého muže prát." Ještě větší potlesk, posluchačky bouří nadšením. Na pódium vystoupí česká feministka a povídá: "Přišla jsem domů, bouchla jsem do stolu a říkám: Ode dneška už neperu ani nevařím. První týden nic nevidím, druhý týden nic nevidím a třetí týden začínám vidět na pravé oko." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Baví se dvě přítelkyně. Dívala jsi se už někdy manželovi do tváře při sexu? Ano. A jak sa tvářil ??? Stál ve dveřích a čuměl jak kokot... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.