Květen 15, 201312 r Hádá se Američan s Čechem, jestli je trabant auto. Čech se nakonec naštve, nasedne do svýho traboše, třískne za sebou dvěřma. Poté nastartuje, popojede dopředu, popojede dozadu, udělá pár koleček a poté se rozjede. Jo, už ti věřím, je to auto, povídá Američan, ale co měly znamenat ty manévry na začátku? Ále...˝ povídá Čech, přivřel jsem si do dveří pampelišku, nešla utrhnout, tak jsem ji musel ukroutit.
Květen 15, 201312 r Fabia III na predaj !!! http://auto.bazos.cz/inzerat/24254681/Skoda-Fabia-III-12-RV-2010-POHON-LPG-CR-1MAJ0-AKONTACE.php
Květen 15, 201312 r Se není čemu divit. O III už byly dávno před offiko představením Škodovkou. Dokonce prodejci ND měli rubriku O III.
Květen 16, 201312 r Zmlácená žena u doktora: "Pane doktore, manžel je strašně hodnej, ale jednou za čtrnáct dní vyrazí s kamarádama na pivo a pokaždé, když se vrátí opilej, tak mně šíleně zmlátí."Doktor : "Opravdu pokaždé vás zbije?"Žena: "Opravdu pokaždé."Doktor: "Fajn, předepíšu Vám heřmánkový čaj a jakmile vezme manžel za kliku, začněte ho kloktat."Po čtrnácti dnech: "Pane doktore, ten heřmánek opravdu zabírá, kloktala jsem a manžel si mě ani nevšimnul."Doktor na to: "Já tušil, že bude stačit držet hubu."
Květen 16, 201312 r Přijedou manželé z dovolené a zjistí, že jim mluvící papoušek protelefonoval 10 tisíc. Za trest ho příbijí za křídla na zeď. Jak tak visí, dívá se na druhou stranu a tam visí Ježíš na kříži a tak se ho zeptá. "Hej INRI, jak dlouho tu visíš?" odpoví: "2000 let". Papoušek se vyděsí: "Pičo, kam jsi volal?!"
Květen 17, 201312 r Potkají se Čech, Rus a Slovák na letišti. To je vtip? Ne, odlétají z mistrovství světa v hokeji.
Květen 19, 201312 r Hele houba já do ní kopnu.. NENENE!! Nekopej do mě splním ti tři přání. Chci bej chytrej.. Tyyvole já sem chytrej já se s toho poseru.. Já sem se posral já sem ale debil!! Hele houba.. a ještě jeden starší, ale taky dobrý :-D, snad tu ještě není...: Stupně teploty: +18°C Obyvatelé Havaje si berou na noc dvě přikrývky. +10°C Obyvatelé helsinských činžáků vypínají topení. Rusové pěstují kytičky. +2°C Italská auta nejdou nastartovat. 0°C Destilovaná voda zamrzá. -1°C Dech se stává viditelným. Rusové jedí zmrzlinu a popíjejí studené pivo. -4°C Pes se ti snaží nacpat do postele. -8°C Bezdomovci vlézají na noc do krabic. -10°C Francouzská auta přestávají startovat. -12°C Politikové začínají mluvit o bezdomovcích. -15°C Americká auta nejdou nastartovat. -18°C Helsinští nájemníci zapínají topení. Obyvatelé Havaje už zmrzli. -20°C Dech se stává slyšitelným. -21°C Pokud vůbec dostaneš psa na vyčůrání ven, musíš ho potom ukopnout. -22°C Bezdomovci si berou dvě krabice přes sebe. -24°C Německá auta nejdou nastartovat. -27°C Pes ti zkouší vlézt pod pyžamo. -29°C Švédské automobily přestávají startovat. -32°C Bezdomovci zmrzli a jsou v krabicích stohováni za městem. -33°C Žádné normální, ani ruské auto už nejde nastartovat. -38°C Rusové si zapínají vrchní knoflíky u košile. -43°C Ruská auta nestartují už ani na vodku. -50°C Auto se ti snaží nacpat do postele. -60°C Obyvatelé Helsinek zmrzli. Tuleni opouštějí Grónsko a stěhují se na jih. -70°C Zamrzlo peklo. Univerzita v Kuzněcku organizuje přespolní orientační závod na zahřátí. -75°C Santa Klaus opouští polární kruh. -120°C Alkohol zmrzl. Rusové jsou nasraní. -268°C Hélium zkapalnělo. -273,15°C Absolutní nula. Ustává pohyb elementárních částic. Rus, žužlaje zmrzlou vodku, připouští, že je pořádná kosa. Upraveno Květen 19, 201312 r od Galvi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.