Únor 21, 201411 r Jo to jsem slysel nazivo na F1 jak jsem jel do rachoty. Ruda ma vzdy kolem 12:30 hod ty volani a me to zrovna vychazi jak vyjizdim na odpoledni. Nekdy to jsou fakt dobre kousky se jeste divim ze na to nekdo skoci
Březen 7, 201411 r to jsem dnes videl na tabletu na google+ a ta fotka mi nesla stahnout. Tak si ji stahnu zde.
Březen 8, 201411 r Bubble bum dobrý .. Kontrolky super...ale pozor máš na kolech nalepené housenky Upraveno Březen 8, 201411 r od Galvi
Březen 23, 201411 r Ehm co to??? Jak jsou ty konce drátů krásně odizolované.. už vidím, jak budu potřebovat setřít okno a budu spojovat drátky aby to stíralo
Březen 24, 201411 r Ne všichni tomu budou rozumět, už jsem to slyšel (nebo jen četl?) v češtině, ale tohle taky nemá chybu: https://www.youtube.com/watch?v=eumEuK1sD90&app=desktop
Březen 24, 201411 r Jak si píslušnice nejmenovaného přičmoudlého etnika dělají těhotenský test? Vezmou suchej rohlík a zasunou si ho DOVNITŘ. Pak 5 minut počkají a rohlík vytáhnou ven. Pokud je okousanej, je test pozitivní....
Duben 3, 201411 r Jano vojde do baru a vidi Fera celeho smutneho. Pride k nemu a pyta sa co sa mu stalo.-Pamatas sa ako som ti vravil o tej krasnej kolegyni, co som chcel uz dlho pozvat na rande, ale vzdy ked som ju videl, sa mi postavil?-Pamatam.-Tak som sa konecne odhodlal a pozval ju.-To je super, kedy idete?-Bolo to dnes vecer, ale bal som sa ze sa mi zase postavi a ze si to vsimne, tak som si ho prilepil k nohe izolepou.-Dobry napad.-Tak som zazvonil, a ona mi otvorila iba v takej priesvitnej kosielke.-A co bolo potom?-Kopol som ju do ksichtu... Po dlouhé noční souloži si muž všimne fotografie jiného muže na ženině nočním stolku a znejistí. "To je tvůj manžel?" zeptá se nervózně."Není, ty hloupý," odpoví ona a přitulí se k němu."Tak tvůj přítel?""Ne, vůbec ne," odpoví ona."Tvůj tatínek nebo snad bratr?" vyšetřuje muž a snaží se být klidný."Ne, ne, ne!!! " odpoví ona."Dobře, kdo to tedy do pekla je?""To jsem já před operací." První žena na Měsíci: - Houstone, máme problém!- Co?- Ale nic, nech to být.- Co se stalo?- Nic...- Tak mi to řekni.- Ne. Do firmy nastoupí nový šéf. Je o něm známo, že je to tvrďák. Poprvé prochází kancelářemi a vidí muže, který nic nedělá, opírá se o zeď a jen kouká. Říká si, že ukáže názorně všem ostatním, jak naloží s takovými, který se flákají.Jde k onomu muži a nahlas se důrazně ptá: "Jaký máš plat ?"Muž na to, trochu překvapeně: "12.000,- korun měsíčně ... proč ?"Šéf vytáhne peněženku, podá mu 6.000,- a zařve: "Tady máš dvoutýdenní plat a teď vypadni a už se tady neukazuj !!!"Muž vezme peníze a odejde. Šéf má dobrý pocit, že všem ukázal, jak v žádném případě nestrpí lenochy a přitom se ptá:Může mi někdo říct, co tu vlastně dělalo to líný hovado ?"A jeden zaměstnanec mu s klidem odpoví: "Dovezlo nám pizzu .... SMS ONA: Ahoj! Co děláš??ON: Ležím v posteli a myslím na tebe! A ty?ONA: Jsem na diskotéce! A stojím za tebou.. Upraveno Duben 3, 201411 r od Galvi
Duben 12, 201411 r V supermarketu v oddělení zeleniny říká zákazník prodavači:"Prosím půl hlávky salátu.""Promiňte, ale prodáváme jen celé hlávky." odmítá prodavač."Víte co, zeptejte se svého vedoucího, jestli by to nebylo možné..."Prodavač jde teda za šéfem a informuje ho:... "Nějaký debil tam chce koupit jenom půl hlávky salátu..." v tom si uvědomí, že nespokojený zákazník stojí za ním a tak dodá:"a tento pán... má zájem o druhou polovinu."Šéf souhlasí s prodejem půl hlávky salátu a když spokojený zákazník odejde, říká prodavačovi:"Jste pohotový. Líbilo se mi jak jste z toho vybruslil. Odkud jste, chlapče?""Já jsem z Ostravy." odpověděl mladík."A proč jste odešel z Ostravy?""To víte, tam jsou jenom samý horníci a kurvy. Jinak nic.""Aha... Moje žena taky pochází z Ostravy...""Fakt? A na který šachtě fárala?
Duben 12, 201411 r Jede chlap s náklaďákem po dálnici, špatně odhadne výšku nákladu a zasekne se pod mostem.Za chvíli dorazí policejní auto, jeden policista přijde ke kabině, ve které sedí naštvaný šofér a ptá se :"Tak co, řidiči, zasekl jste se, že?"..."Ne ty kokot, vezu most a došel mi benzín... Na Eifelovke stojí Američan, Francúz, Slovák a Róm. Zrazu Američan začne vyhadzovať štósy bankoviek a hovorí: My toho máme v Amerike veľa. Francúz začne vylievať litre šampanského a vína a hovorí: My toho máme vo Francúzsku veľa. Róm pozerá na Slováka a hovorí mu: Dúfam, že ťa nenapadajú žiadne somariny?
Duben 12, 201411 r Ondrero no chce koupit pul hlavky a prodavac zapomnel ze stoji za nim ten zakaznik a pak mu to doslo tak aby neudelal z sebe idiota a tak si vymyslel ze to chtel jeste jeden zakaznik. Upraveno Duben 12, 201411 r od ASPIRE
Duben 12, 201411 r no a pak ukazal jak je opravdu blby jak chtel opet z toho vybruslit tak se mu to nejak nepovedlo. A jesteli se zeptas kde ta zena farala tak to nereknu jelikoz zeny nefaraji , ale jen faraji na exukrze ted tu byla naposled v utery ministrne soc veci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.