panjawa Vloženo 2. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 1 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 4. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2018 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 4. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2018 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panjawa Vloženo 8. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2018 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 8. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2018 Prijde Karkulka k babicce a pta se: "Babicko, proc mas tak velke zuby?" A vlk odpovi: "Pac mam velkej modul." 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 8. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2018 Toto myslim pochopia 3~4... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 8. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2018 @sk0d@ dobry to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 V 8. 12. 2018 na 21:29, sk0d@ napsal: Toto myslim pochopia 3~4... To jo, no. Řehtal jsem se u toho jak kůň a přišla lepší polovička, čemu se směju. Říkal jsem jí, že by to nepochopila, ale nedala se, tak jsem jí to řek a... nic no. :) Připomnělo mi to, jak nám kdysi prófák na cvíčkách z algebry vyprávěl jeden matematický (už si to moc nepamatuju, bude to trochu improvizace): Fyzik se matematikovi u kafe svěřuje: "Třírozměrný prostor známe, dokážu si představit ještě čtyřrozměrný, ale u pětirozměrného jsem v háji." Matematik opáčí: "Coje na tom? Tak si představ n-rozměrný a za n dosaď 5." Borec se lámal v pase a my koukali... asi jako moje žena na ten modul. :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 3 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 Modul nechápu. a ještě jeden, baví se u ženy v práci co je jak kdy svátky a dojdoun na vánoce, že štědrý den je v pondělí a jedna povídá No pátek 13. Ale vysvětlení se mi už týden nedostalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 milanxx: No jo, neučil ses ozubená kola, co? Viz např. Wiki. Ten pátek mi připomněl, jak před třemi lety říkám kamarádce: "Tak budeme mít Velký pátek jako státní svátek, super, bude o den volna víc!" Ona hned lomí rukama: "To zase beztak vyjde na neděli." 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 Já být elektrikář. Strojárna byla o ulici vedle.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 2 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 před 17 hodinami, JayBee1 napsal: milanxx: No jo, neučil ses ozubená kola, co? Viz např. Wiki. no tak timto smerem jsem to taky nedal. holt nejsem strojar, ale z IT. Takze me napadlo, ze ma cosi velkeho ohledne modreho zubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 (editace) Ruská zima ... Editováno: 11. Prosinec 2018, autor: Effendi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 před 22 hodinami, JayBee1 napsal: milanxx: No jo, neučil ses ozubená kola, co? Viz např. Wiki. by mě zajímalo kolik lidí ten odkaz otevřelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 já ne, bo mě ozubená kola nechávají chladnými, mně stačí že vím že jsou a k čemu slouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.