Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
:help: Minulý týden se mi přestal na maxidotu zobrazovat horní řádek od rádia. Něco se zde kolem toho na fóru řešilo, ale bez konkrétního závěru. Máte s tím někdo zkušenosti? Poraďte.
Vloženo

Oficiálne info vraví toto:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Popis závady: Na maxidotu panelu přístrojů se sporadicky nezobrazují informace autorádia Dance.

Řešení série: V sériové výrobě nasazeno opatření od č.k. 5021634.

Řešení servisu: Výměna autorádia za nový díl se SW 0024 a vyšším. Ve skladu náhr. dílů jsou pouze autorádia po opatření.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Takže šup do servisu, tam rádio vymenia za nové so správným FW -_-

Vloženo

ja by som sa opytal - ze pokial nemam maxidot, tak mi ho asi nevymenia, ze? (za vyse pol roka sa stalo asi 2 x ze zblbol firmware radia, ale po novom nastartovani motora v poho... )

Vloženo
ja by som sa opytal - ze pokial nemam maxidot, tak mi ho asi nevymenia, ze? (za vyse pol roka sa stalo asi 2 x ze zblbol firmware radia, ale po novom nastartovani motora v poho... )

Ja mam presne ten isty problem. Za pol roka asi 2-3x sa mi stalo ze hraje hraje a zrazu ticho. CD islo dalej, no nefungovalo ani prepnutie na radio ani prepnutie inej skladby...ptoste trebalo vypnut a zapnut motor a zase vsetko islo ako malo...

Je aj toto reklamovatelne?

Vloženo

No myslim, ze ani ten novy FW neni uplne zuzobuzo, mam uz radio vymenene, nejakou dobu to bylo v poho ale ted uz se mi dvakrta stalo, ze byla zase horni tretina maxidotu mrtva, pomohl "restart" auta. Zatim jsem s tim v servisu nebyl.

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Jojo obcas se to stane, uz to ani nevnimam, ted mi treba udelal maxidot, ze svitilo trvale, ze jsem stahl hlasitost na minimum a zhaslo to az kdyz jsem vypnul zapalovani a zase nastartoval.

Vloženo

Hmmm...mne mrznut maxik nemrzne ani parkovaci senzor...no to ze sa po nastartovani nezapne ukazatel radia na maxiku sa mi stava relativne casto. A to mi uz v servise menili radio. Tak uz som fakt bezradny...neviem ci to nie je v maxiku... :(

Vloženo

no ja trochu podeziram servis, ze kdyz jsem to byl prve reklamovat a oni jakoze mi vymeni radio tak ze radio nemenili. Mozna ho jenom resli do tovarniho nastaveni a cau. Vede me k tomu jednak to, ze se chyba stale objevuje a druhak, ze mi nedali zadny novy cislo (kod) k radiu. Ale zatim to neresim, pockam si jestli mezitim neudelaji novejsi firmware a pak to pujdu reklamovat dokud to bude v zaruce ;)

Vloženo

Musím zaklopať, zatiaľ žiadne výpadky maxidotu, ani zobrazenia parkasistenta.

Mám ale inú zvláštnu vec - ak vytiahnem kľúčik, rádio zhasne. Ak kľúč vložím a otočím, rádio sa zapne a cdčko pokračuje tam, kde predtým. Mám však jedno originálne cd, ktoré vždy po zapnutí rádia rádio vyhodí s hláškou "CD Error". Skúsil som iné cd, mp3kové no problem, iné audio cd no problem, vyhadzuje len toto jedno. Poškrabané nie je, žiadna ochrana na ňom nie je...

Vloženo

mvh: no mne ked vymenili radio, dali mi aj novy kod od radia... Takze v tomto ich nepodozrievam. Dokonca v druhom servise som si nechal radio zdiagnostikovat aby mi zistil firmware a vyzera ze je to uz ten najnovsi. A stale mi to blbne... :( Ma aj maxidot svoj firmware? Len problem je ze maxik nemam origo od vyroby ale dorabany... Aj ked ma to az tak neserie z dovodu ze by som to zobrazovanie nejako vyuzival...skor ma to serie z principu. :)

Igor: Tak to je naozaj divne. A nevie ti nacitat vzdy pri tej istej skladbe? Alebo je jedno na akej skladbe na tom CD skoncis?

Vloženo

Ja podozrievam, že to cdčko je nejaké divné - pretože to spraví na ľubovoľnej skladbe. Ale vyriešil som to - spravil som z neho MP3, tie som vypálil na cdčko s kopcom ďaľších a všetko funguje tak, ako má :wub:

Teraz už len nejak poriešiť, aby maxidot vypisoval aj ID tagy, v spojení s rádiom sa mi totiž zdá "blbší", než bol starý jednofarebný maxidot v F1.

Vloženo

romanko: ja ho mam z vyroby a dela mi to stejny. Bude tam nekde nejaka chybka v komunikaci radia s maxikem, ty vymeny radii, byl asi jen placebo efekt.

igor: to by bylo fajn, take me stve, ze se jen ukazuje cislo skladby, pritom, kdyz hraje radio tak ukaze i pisnicku (napr EVROPA2) kdyz to teda ta stanice podporuje.

• o 5 let později...
  • o 4 týdny později...
  • o 10 měsíců později...
Vloženo

:help: Minulý týden se mi přestal na maxidotu zobrazovat horní řádek od rádia. Něco se zde kolem toho na fóru řešilo, ale bez konkrétního závěru. Máte s tím někdo zkušenosti? Poraďte.

stačí odpoji na chvíli baterii, taky mi to dělalo

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...