ntr23 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Co to je za Maxi-dot. Je to jen počítačově zaretušované, nebo proč existuje taková fotka, kde je půlka displaye zakrytá proti jiným fotkám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 polodot,maxidot.Nic víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 cosby> ale nějak mám pocit že v ceníku žádný polodt nenabízejí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 to nevím,ale myslím že OII ho má.Roomstra neznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 roomster má tohle v základu A Maxi-Dot za příplatek 4500,- Proto nevím kde vzali tu fotku s tou půlkou maxíku. Ceníka ani propekt to neuvádí jako další variantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Nevim, ja mam maxidot v superbu a kdyz vypnu radio, tak se horni polovina zhasne, a to presne jak je videt na foto, konec koncu na jedne z foto vyse je videt, ze prave v te horni casti maxidot je prostor kde se zobrazuje radio. laicky bych rekl, ze je to foceno s vypnutym radiem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No teoreticky by to mohlo být ono. Já si stejěn myslím že ta horní fotka bude asi trohu poupravená. Pochybuji že to svítí takhle modře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 to asi zalezi od foceni, ten displej pri vypnutem radiu tak zvlastne cerna jako by tam nic nebylo. Zkus se podivat v prodejne, ale rekl bych, ze to je ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Proto nevím kde vzali tu fotku s tou půlkou maxíku. Ceníka ani propekt to neuvádí jako další variantu. to je maxik bez radie ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 roomster má tohle v základu A Maxi-Dot za příplatek 4500,- Proto nevím kde vzali tu fotku s tou půlkou maxíku. Ceníka ani propekt to neuvádí jako další variantu. takhle podobne to ma O2 - nahore obyc. palubni a dole maxik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Jsou jen dve varianty viz. fota vyse. Ta prvni fotka je nejaka podivna, rozhodne takovato varianta polomaxiku neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Maverick> super, to jsi mě uklidnil. Taky se mi to zdálo divné. Ta fotka je tak kvalitní že to je spíš počítačová grafika. Prostě image fotka. Možná tam byl nějaký název stanice co se nehodil pro porspekt, tak to tak neuměle zamalovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 I to podsviceni na ty prvni fotce je nesmyslny, je to fakt nejaka montaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 A co tohle? Todle urcite neni fotomontaz, je to z testu na novinky.cz a horni cast maxi-dotu je tez nejaka jina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 hehe dzordzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 kdyby jste někdo chtěli ty kulaté ráměčky, mám je doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 I to podsviceni na ty prvni fotce je nesmyslny, je to fakt nejaka montaz. to podsviceni neni problem vyrobit (modre a bila pismenka) zacina mi svitat jak to vzniklo mrknete na muj maxik http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=272899 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 jinak souhlas, ze bud byla stanice v horni tretine zamalovana zamerne, nebo (coz si myslim ja) nebyla zprovoznena komunikace mezi maxikem a radiem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 tak, tak, není to montáž, to jen Bobíkův vývojový team, a ty kroužky jsou ty stříbrný co chceš nééé, tak už jen napasovat do svých budíků, mě tak teď napadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 napasovávat budu neco jineho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 A nebude tá horná časť iná preto, lebo vie zobrazovať aj farebne (žltá a červená) a spodok len svieti alebo nesvieti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Ty horní budíky hlavně nemají nalog. palivoměr a teplotu, mají to v digitální podobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Tak to nahoře hlavně není ani fotka, ale vyrenderovanej 3D model. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPX Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Dneska se mi najednou uprostřed dne vypla horní třetina MaxiDotu ( zobrazuje stanici nebo číslo skladby na CD). Vyzkoušel jsem všchno možné, ale stále se nic nezobrazuje. Ta část je sice podsvícena, ale to je tak všechno. Když by měl někdo nějakou radu, tak sem s ní. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.