MajklGT Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Ahoj, minuly tyden se mi podarilo sehnat zachovalou Audienci s MP3, bohuzel se jedna o verzi se 2 tunery coz me auto nema. Procetl jsem si tu hodne temat ale nejsem z toho moc moudry. Kazdy tvrdi neco jineho.... Radio jsem zapojil na bily konektor a hraje to opravdu hrozne. Rad bych to nejak elegantne vyresil. Nekdo uvadel ze pri zapojeni do hnedeho konektoru to nehraje nejhur, zlepsi se prijem? k tomu slouzi tato redukce? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/Vnitrni-vybava/antenni-adapter-1-tuner---2-tunery/288/7/48/43/1001 Tohle jsem kvuli cene zavrhnul. http://skodateile.cz/index.php?pg=product∏=148&menu=%C5%A0koda|Octavia%20II%28A5%29|Ant%C3%A9ny%20a%20kabely Jeste vim o tehle moznosti ale pry to zase dela problemy v radiu http://www.autio.cz/antenni-adapter-double-fakra-samice-1x-fakra-samec/d-85262/ Nevite nekdo cislo orig. anteny? V etce jsem ji nenasel. Napadlo me natahnout tam druhou, nekdo tu ale resil ze musi byt zvlast napajen zesilovac, to stejne je i u originalni? Nestaci tam jen natahnout drat? Nechtel bych tam rvat nejaky dlouhy "klacek" a pak k tomu bastlit napajeni. Ideal by byl tam pripojit malou antenu napajenou primo z radia. Nekdo zase psal ze musi byt obe anteny stejne jinak ma radio snahu preladovat anteny.... Bohuzel jsem nenasel zadne tema ktere by konkretne tohle resilo. Vzdy jen jedna odpoved... Za jakekoliv rady dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Ja koupil to co uvadis v tretim odkazu a radio hraje docela dobre. Idealni to vyzkouset. Mam ted swinga a pred tim sem mel columba. Jinak zkousel jsem jednotunerovou audienci a ta hrala hrozne. Taky zalezi v jake lokalite se pohybujes a jak jsou tam silne signaly FM vysilani. Kazdopadne columbus v mem aute ikdyz nemam dve anteny hral na jednu super. Swing s tou redukci ma horsi prijem. Ale vetsinou vse naladim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajklGT Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Diky za reakci u nas je to se signalem slabsi, ale na puvodni Stream jsem chytal takrka vse, po zapojeni Audience na 1 antenu to nehralo skoro vubec. Uvazoval jsem i o jednotunerove audienci (jako posleni moznost) ale jestli i ta hraje blbe... Mas to zapojeno na bily nebo hnedy konektor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 No ja mam swing a tu redukci takze mam zapojeny obe anteny. Je to tak ze pristrojovky jde antena a redukci to mam rozvedveno do dvou vstupu a ty zapojeny do dvoutuneroveho radia swing. Jednotunerova audience mi fakt hrala spatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajklGT Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Nakonec jsem zakoupil ten adapter co mas ty (treti odkaz). Jakmile jsem ho donesl domu tak jsem zjistil ze konektor nepasuje - je moc blizko u sebe. Da se to ale nedestruktivne rozebrat z toho plastoveho konektoru a pripojit. Rekl bych ze radio hraje +- stejne jako puvodni stream. Takze spokojenost. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Tak supr ze to hraje. Ty redukce jsou ve dvouch variantach. Konektory jsou bliz nebo dal od sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondin138 Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Mám nově octavii 2 a v ní radio audience.Vše ok akorát není podsvícen displaj.Dá se tato funkce někde v nastavení rádia aktivovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suča Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 zdravím vás..... pročítal jsem všechny stránky v tomto vláknu, ale nejsem z toho moc moudrý... mám nyní OII 2008, byl v tom Columbus, který mi po slevě vyměnili za SWING, který si ovšem nerozuměl s parkovacím asistentem (neukazoval se obrys auta na displaji), tak mi jej vyměnili za Audience (nebo STREAM - alespoň podle obrázků tak soudím a nevím jaký je mezi nimi rozdíl, když vypadají stejně). Teď se mi sice zobrazuje obrys auta na displaji při couvání, ale nebere mi to MP3 a nefunguje AUX v loketní opěrce. Četl jsem tu různé názory, že se to dá nějak aktivovat, pak zase že to rádio to neumí, atd... Poradil by mi prosím někdo, jestli tento můj problém má řešení? (přehrátí SW, nebo tak něco)? Popřípadě dá se někde takové autorádio vyměnit za jiné, které by problém vyřešilo? Prosím Vás nepište mi, že si mám koupit nové, apod. :-) Děkuji za případnou pomoc. S pozdravem Suča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 audience jsou dve varianty - s MP3 a bez MP3 - podle toho bude nebo nebude umet MPtrojky nejsnaz ji poznas podle toho ze ma menic na 6 cdcek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alchemist Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Potrebujem poradiť mám audience mp3 a na mieste keď stojím rádio hra pekne ale za jazdy rádio nevie nájsť dobrý signál a rádio začne chrčať,na diagnostike piše že je všetko v poriadku a signál je 72 db. Poraďte či máte taký istý problém alebo sa to nejako vyriešiť alebo nastaviť niečo v rádiu ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajklGT Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 To Suča - Zjisti co mas za radio, AUX nemaji vsechna. Parkovaky se daji upravit pak by ti to fungovalo i na swingu. Pokud nebere MP3 tak s tim nic nenadelas (pravdepodobne stream) To Alchemist: Radio bylo v aute od koupi nebo dodelavane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alchemist Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 original som mal stream a ja som si dokupil original nezapnute audience 1tunerove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svoby85 Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Lidi nedělal někdo parrota na audienci?je to těžké nebo musím do servisu.kolik to tak může stát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtv Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 (editace) Ahoj, umíte tady někdo zjistit pin k rádiu? koupil jsem Audienci a nemám pin. Mám i VIN auta v kterym bylo kdyby náhodou, tak rádio SKZ7Z4E0000055 VIN TMBGE61ZX62120188. Mám ofocenej malej techničák takže jsem si to neopsal, když jsem rádio krad akorát neumim vložit obrázek. Tak už jsem si poradil. Ve škodovce (Louda Teplice) mi bylo řečeno, že to nejde dokud nepřijedu s rádiem v autě do kterýho patří. pokud prej zjistí, že mam v autě rádio, který tam nebylo z výroby, tak vilaj PČR takže z jejich logiky si nesmim vyměnit ve svym autě rádio... No nic jednomu elektrikáři jsem zaplatil 300,- a mám rádio i s kódem Editováno: 6. Únor 2016, autor: mtv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajmen Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 hoj, nevim, jestli se to tady už řešilo.....popř. prosím o odkaz potřeboval bych na AUDIENCI adapter na OUT (cinch) prop připojení zesilovače našel jsem toto, ale nevím, zda-li je to přesně ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Ahoj jednak konektor není správný a asi hledáš zbytečně, audience nemá line out. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Zdravím, mám problém s radiem Audience MP3. Pořídil jsem si toto rádio a nevím proč, ale nechce při FM hledání najít stanice. Anténu jsem překontrolovával 2x a je zapojená správně, navíc v předchozím rádiu Stream to bylo bez problému. Je divné, že nějaké stanice tam mám tam mám naladěné a to hraje normálně dobře. Navíc když hledám (jednou šipečkou) ručně, tak při správné frekvence stanice, také rádio normálně hraje. Pokud dám automatické hledání (dvě šipečky) tak rádio projede celé spektrum a nenajde nic. Je to zvláštní. Někdo nějakou radu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajklGT Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 (editace) Nemas nahodou dvoutunerovou Audienci (na 2 anteny)? Na tu bys potreboval redukci. Editováno: 15. Květen 2016, autor: MajklGT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 (editace) To mám, zkoušel jsem tu anténu dávat i do druhého konektoru, ale zjistil jsem, že ten druhý má navíc jeden profil a tudíž je jiný a nejde tam dát. Z toho jsem usoudil, že anténa je zapojená do správného konektoru. Teď se divím nad tvou odpovědí. Nicméně je to možné. Mohl by jsi mi prosím objasnit proč to má dva tunery, resp. k čemu jsou dobré a proč musím mít redukci a nestačí ten jeden? Díky za info Editováno: 15. Květen 2016, autor: HonzaNovis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajklGT Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Musis zapojit obe anteny jinak ti radio pujde blbe. Antennim rozbocovacem. Kdyz projdes toto tema urcite najdes odkaz nebo se to resi druhou antenou. Hledam ten co jsem kupoval ale zatim nenachazim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajklGT Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 http://www.bmshop.eu/antenni-zesilovac-a-aktivni-rozbocovac-signalu-calearo/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Díky, ale ta cena je vzhledem k ceně rádia krapet mimo. Nejde to řešit nějakou pasivní redukcí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajklGT Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Da se koupit neco podobneho za bratru 500kc, ja to pred rokem kupoval, ale uz to nemuzu najit. Nebo ti zbyva natahnout druhou a schovat trebas do palubky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 A mužu ještě vědět význam těch dvou tunerů? Zatím v tom vidím jen problém a postrádám přidanou hodnotu. Navíc nechápu proč nejsou tedy oddělené a když připojím jen jeden proč se to nochová jako s jedním tunerem (viz mé předchozí jednotunerové Stream)...?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Diky 2 tunerum muze radio napr. vyhledavat alternativni frekvenci bez preruseni poslechu (s jednim tunerem se na chvili prehravani prerusilo). Proste mas 2tunerove radio, tak potrebujes rozbocovac nebo 2 anteny. Nejjednodussi mas dokoupit druhou antenu a schovat ji za palubku, jak psal MajklGT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.