Publikováno Září 14, 200717 r mám nový noťas s Vistama 64bit a když jsem zkoušel nainstalovat dříve používaný VAG-COM MAX2000, tak mi nefunguje. Netušíte, jaká verze funguje s Vistama 64 a s obyč VAG kabelem?
Září 17, 200717 r Autor Hmm, to mě taky napadlo, ale spíš jsem se ptal, jestli to někdo nevyřešil jinak. Si tam udelej virtualni masinu se systemem na kterym to bezi
Září 17, 200717 r Mam otestovanou verzi 6.07 a vys. Jsou potreba specialni drivery. Na drivejsi verze se drivery pry neplanuji. Leda vyzkouset nove se starou verzi, ale pochybuju.. U me x64 visty hodne rychle z ntb zmizely. Nenamapoval jsem ani HP sitovou tiskarnu..
Září 18, 200717 r Autor Mě Visty 64x šlapou jak víno, HP tiskárna bez problémů. Jen některé 32bit probgamy nejdou. Mam otestovanou verzi 6.07 a vys. Jsou potreba specialni drivery. Na drivejsi verze se drivery pry neplanuji. Leda vyzkouset nove se starou verzi, ale pochybuju.. U me x64 visty hodne rychle z ntb zmizely. Nenamapoval jsem ani HP sitovou tiskarnu..
Říjen 9, 200717 r Mám podobný problém, prostě mi na vistách funguje wag v angličtině, ale v češtině ne. Nevíte kde bych stáhnul nějakou verzi v češtině, která fachá na vistách?
Říjen 9, 200717 r Autor Tak jsem to dneska rozchodil na virtualni masine s wxp ktera bezi na vistach Co používáš za VM?
Říjen 26, 200717 r Nemáte někdo zkušenost s Vag -Com 704.1??? Mně totiž Vag na Vistách taky neběží. Ještě ho zkusím spustit s podporou XP, ale přeci jen, zda-li někdo nemáte zkušenost. Dik http://download.chip.eu/cz/VAG-COM-Release....1_1000700.html
Říjen 26, 200717 r Tak jsem to dneska rozchodil na virtualni masine s wxp ktera bezi na vistach Co používáš za VM? Vmware Server 1.0.3
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.