fyk77 Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 (edited) Ten člověk byl ale hloupý Je vidět, že Fyzika ani Chemie nebyla jeho silnou stránkou. Mít úplně otevřenou kapotu motoru (a tím tedy mít snazší přístup vzduchu) a tímto poté výrazně podporovat ono hoření dokáže vážně jen "Lojza". Měl doběhnout naproti pro kýbl vody a zvednout víko, chrstnout to tam a víko ihned přivřít... Autí by se dalo zachránit... Edited September 15, 2007 by Petr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrC Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 No myslím, že hned v pondělí si koupím hasičák a strčím ho ke spolujezdcovi pod palubku, at ho mám co nejvíc po ruce. Tohle se stat mě, tak mě zešediví vlasy a valím do ústavu do Kroměříže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts