Jenda64 Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 V 18. 9. 2007 na 9:38, Vaša napsal: no tak to se s tím budeš muset naučit žít pokud nevyměníš jednotku motoru za facelift tak to bude psát stále led u faceliftu je jinak zapojená (nevím přesně jak) a ř.j. motoru při proměření vyhodí chybu já když jsem dal maxidot tak mi to psalo pak jsem dal faceliftovou ř.j. motoru a vše OK Dobrý den, mohu se zeptat jak je náročné vyměnit řídící jednotku motoru před facelitem za facelitovou (materiál+práce). Děkuji za odpověď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 záleží co je tam ted za jednotku (výrobní číslo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda64 Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 To bohužel zatím nevím. Mám Octavii 1,9, 66kw, motor AGR, rok výroby 2000, duben. Po výměně budíků za faceliftové se na diagnostice objevila závada 4669: Kontrolka žhavení, Přerušení/zkrat-kostra a bohužel to nejde vymazat a u vás jsem právě četl, že se to odstranilo výměnou řídící jednotky za faceliftovou, pokud jsem to dobře pochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.