Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Z Hatatytly se stává Chcíplotinka :feve:

Ale snad jen dočasně,ne???? :palec2: jak probíhá oprava?

• 1 měsíc později...
  • Autor

To už nemá nikdo pojmenovaný auto? Tomu sami nevěříte, ne? :Dlol tak se pochlubte -_-

Můj mazel se jmenuje Bobík (podle reklamy, někam jsem odjížděl a doma řekl, ať se mi postarají o Bobíka, zrovna byla v televizi a já jim dával klíče).

Bobík je křtěnej (sloupkama) a má dokonce vlastního kmotra (Fidelek).

Předchozí auto Felicia Sportline červená se jmenovala Karkulka a Favorit předtím byl prostě jen Fáčko.

Otcovo zelená Octavia je Lahváč. Bratrovo je nepojmenovaná.

JA mam šmoulinu proste je pekne modra....:-)

Moje je TeReSka, ale myslím, že už to rady někdo má, jenže mě se to prostě líbí - Terinka kol5

No..to jsou jména:-)myslím že jí občas pojmenovávám jako Máca lol Mrcha jedna,půjdeš z baráku hajzle a tak...když se mě včera poněkolikátý rosvítila kontrolka motoru to bylo jmen... lol:p

fabie/fabka ;)lol

JA mam šmoulinu proste je pekne modra....:-)

já mám taky ale něžněji řečeno šmoulinka, ale je to direct to samý :palec2: takže sme nato stejnééé

Tak já té své stříbrné krasavici říkám jednoduše Milášek... Fabia 1.4 16V 74Kw Comfort r.v. 2000[/color]

Upraveno od Dawee

• Autor
Tak já té své stříbrné krasavici říkám jednoduše Milášek... Fabia 1.4 16V 74Kw Comfort r.v. 2000[/color]

Je ahoj segra:-)) Být to elegance tak si dvojče :-)))

• 2 týdny později...

Já mám svýho miláčka pojmenovanýho jako Joye kol5 Když jsem nevěděl, jaký bude mít ještě jméno a ukazoval jsem ho přátelům, tak jsem říkal: "Táák, seznamte se, tohle je...." a pak mě napadlo Joe a stal se z něj Joye :o) Nemluvě o tom, že by Joe Black a já jsem taky Black, tak se to hodilo k sobě :) Favouška jsem měl Žabáka - taky zelenýho ;)

Když jsme měli 130tku GLS, tak jsme jí říkali TAŠUNKA, protože se stále sypala ( ale hlavně že měla děravé opěrky hlavy - ty byly v té době děsně khůl :palec2: , jinak praktičnost 0 ) a potom jsme měli feldu v takové ošklivé zelené metalíze a té jsme říkali FROGGY ( ta barva byla opravdu žabí...) lol

no moje první byla Felicie a ta byla klasika - Felda

pak jsem měl na stavbu Trabanta a ten byl Bizon lol ; chtěl jsem mu dokonce namalovat rozzuřenýho býka na kapotu, ale osud tomu chtěl, že mu chudákovi upadlo kolečko, tak sešlo z plánů :)

posléze byl Ford Orion a temu se říkalo Forďák sice nevím proč, ale říkalo se mu tak (svojí kvalitou si takový oslovení vůbec nezasloužil :-) )

potom jsem měl svýho miláčka Opel Tigra a to byla Tigi,

tohoto mýho miláčka nyní vystřídala Fabia a ta je teďka prostě jednoduše Fazola kol5:)

Tak ja se taky přidám.

Mám ropáka v kombíku tak nafasovala jmeno: Fabula kombajnula

Sem taky přemyšlel hodit ten napis na kufr ale tolik pismen by mě stálo majlant.

Upraveno od brunoos

No muj mazlik se menuje Cvrček .... přijde mi že 1,2 motor cvrká tak cvrček ;) ... a černá je prostě nej barva

Bane, nejlepší je červená lol

Ja mam gabinku fabinku :)

A já mám Milušku :p

To je pěkné jméno lol

To je pěkné jméno lol

to jméno je podle kalendáře, koupil jsem ji na Miluši :)

To je pěkné jméno lol

Jé, já myslel, že to jméno má nějaký hlubší význam... :)

To je pěkné jméno lol

Jé, já myslel, že to jméno má nějaký hlubší význam... :)

ne ne, autům dávám jména podle kalendáře ze dne pořízení. Felda byla Kryštůfek :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.