medan Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Pekna :palec2: Ja mam neco noveho Ahoj, šla by poslat MP3 se zvukem, zjímalo by mě jaký má zvuk. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Ja mam neco noveho Hele Bodie, založ si vlastní téma pokud nemáš a necpi to sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Ahoj,šla by poslat MP3 se zvukem, zjímalo by mě jaký má zvuk. Díky. A Ty necituj předcházející příspěvek, tumplem když tam je obrázek a pokud chceš něco takového, tak mu napiš soukromou zprávu , ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medan Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 A Ty necituj předcházející příspěvek, tumplem když tam je obrázek a pokud chceš něco takového, tak mu napiš soukromou zprávu , ok? ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 ROFL srry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Pár fotek z testování, zřejmě už téměř finální verze podle maskování černou páskou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 A combajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Co to je??? To je ten facelift nebo co to je ta páska??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Ne to je testování současné RS než byla uvedená na trh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooco69 Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Ahoj...koukám, že máš solidní přístup k různým modelům...prosímtě nemohl bys mi vyfotit RS combi bílou zezadu? Rád bych něco vyzkoušel ve Photoshopu než to spáchám naostro Máš jí tady . A tu máš moju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooco69 Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Tu máš nejaké biele: ďakujem Tomcat. Tu ti na oplátku posielam už moju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PETAHEY Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Přiznej se kdepak jsi vzal tyhle fotky... že bych je stáhl někde z fóra??? , nevydávám je za svoje, ale hrooozně se mi to v policejní úpravě líbí - nic proti Mondeu STi ale kurňa jsme v čechách. A přiznávám, že jsem ji ještě na silnici neviděl..) a ja ji uz vydel ve Žďáře nad Sázavou byla pri zavodech silnicnich kol jinak moc pekna eresa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Nemáte niekto foto RSy na Síriusoch,rozmýšľam nad výmenou nárazníkov za RSove a zatiaľ ešte 17" kolá nemám,tak som zvedavý,ako to bude vyzerať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Podívej se ke Skajovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 No já mám jen zimní fotky, tzn nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 (editace) "RSu" mám hotovú Editováno: 17. Říjen 2008, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 A pak ze to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 ten dopad asi nebyl moc prijemnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 zatím se neví... on ještě nedopadl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Myslím, že to je celkem v poho - auto asi nevydrží neomezeně těhle dopadá, ale bylo to i na videu z testů, takže s tím možná soudruzi lehce počítají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Copak tenhle dopad vypadá ještě slušně, je to relativně vyváženej skok, ale to co předvedli s 2.0FSI 4x4, to bylo celkem maso...sem se divil, že nepřišli o nárazník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 JJ, to ano, jak to jde na předek nebo na zadek, je to nedobré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 kde co předvedli? nějaké video by bylo??? he? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Asi by bylo i videjko, zkus pohledat na www.skodarallyclub.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Nenašiel by sa nejaký lepší záber tejto Octavky RS na Sputnikach,uvažujem nad nimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.