Nikita1 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 no ved hej :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Nikito: nezlob.Máš podle mě dobré přispěvky akorát ten face Ti prostě nesednul ale já tomu dávam půlrok...uvidíš že se Ti začne líbit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Ahojte, moc se mi libi O II RS , je krasna,ale to co z ni udělali je opravdu korejec. Viděl jsem O II face nekolikrat nazivo a to auto se mi proste nelibi, tak jak se mi nelibi F II a muze byt na trhu jak dlouho chce. OII FL se mi libi uvnitr,to jo,ale predek je sileny...uvidimej ak se bude prodavat. Ale kdyz vedle ni postavim Golfa VI, to je proste rozdil tak 200%. na něm udělali soudruzi z NDR par změn a je to porad krasné. U nás se faceliftuje a kde nic,tu nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Celkom suhlasim s prispevkom od Dandiela,pripomina mi to s tymi svetlami ako hodne vokaty a vysmaty,vesely auto z pohadky na RS to stratilo na dravicnosti tej RS,1 a 2 RS to je RS,ale mozno casom az mi bude terjsia 1 a 2-jkova RS pripadat ako favorit tak dvojkova RS FC bude ako terajsia dvojova bez FC,ale to je iba moj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Presne tak, RS 1 i 2 maji proste takový dravy vzhled,ale ta FL je takova umela... nevím,uvidiíme....treba najde zákazníky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Je typická koncernová a la Seat nebo VW - ty mřížky s šestiúhelníky myslím mluví za vše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 korejec s japoncem nakonec, ty svetla se fakt nepovedly. dyt ani novej sup je nema takhle hyperhnusne udelany, ani ta ukrutna nova fabie... zacinam si myslet ze dalsi auto moje uz nebude skodovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Bohužel to samé si myslím už delší čas i já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Mate niekto fotky aj zo zadu a interieru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 (editace) Mě se to líbí, jsem zvědavej jak to bude vypadat ve žluté ... Spíše mě mrzí, že to auto chtěji více zcivilnět, takže se to opravdu začne přibližovat ke sloganu "TURBO PRO VŠEDNÍ DEN". Tím pádem se to čím dál víc vzdaluje od loga VRS, k naší škodě Viz změńa výfukového potrubí, kde prý zcela zrušili sportovní zvuk výfuku ... Editováno: 13. leden 2009, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 korejec s japoncem nakonec, ty svetla se fakt nepovedly. dyt ani novej sup je nema takhle hyperhnusne udelany, ani ta ukrutna nova fabie...zacinam si myslet ze dalsi auto moje uz nebude skodovka Ja uz to vim, design je fakt mimo me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Stejny naraznik sem bohuzel videl i v cadenci a asi u nej zustane, je to skoda je moc uhlazeny, ostatne OII RS byla uhlazena jizdne i vzhedove ale tohle uz me prijde moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Presne tak, RS 1 i 2 maji proste takový dravy vzhled,ale ta FL je takova umela... nevím,uvidiíme....treba najde zákazníky... Este velmi zivo si pamatam prichod O2RS a tie tisice prispevkov na motoristickych forach aka je nepodarena, aky ma kludny vyraz, ze O1RS bola krasna, sportova, agresivna... HISTORIA SA OPAKUJE! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 (editace) Tak to nevim,me osobne se libila od zacatku... Edit: myslim OII RS Editováno: 15. leden 2009, autor: Dandiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Brzdy AUDI S3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 (editace) OII RS je designovo to najlepšie,čo Škoda vyrobila a fl je tiež na prvom mieste,ale od konca Taku kritiku,ako zožala Fabia II a Octavia II fl,som u Škody zatiaľ nezaznamenal. A čas to aj potvrdil,Fabia II je aj dnes považovaná za jeden z najnevydarenejších designov Škody a OII fl je taktiež kandidát č1 na najhorší design Škody vôbec a pevne verím,že posledný. Editováno: 15. leden 2009, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Je to prostě tak, nejsem sám kdo si myslí že Škodovka teď mrví design všech nových modelů a to člověka nutí dívat se pak po jiných značkách v koncernu. Ale třeba o tohle zrovna VW usiluje. Možná jim vadilo že Škodovka se prodávala v takovém měřítku oproti jinačím koncernovým bratříčkům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Tak nejak, i to by za tim mohlo byt. Treba novej Golf, ac se mi od 2. rady moc nelibily, se mi vylozene libi. Uplne jina designova liga, jak kdyby tam byl za tim nakej ital ci co. Nebo takova nova Mazda 6, libovka, a vubec japonci po par letech tapani zacali delat zase hezky auta, pokud nepocitam Imprezu hatchback A tak se da celkem slusne pokracovat. Dokonce i Ford uz zacina delat celkem hezky auta, a to uz musi bejt! Co se poprve objevila zminka o Opelu Insignia, tak to celkem sleduju, a nakonec je z toho prvni hezkej Opel po dloooooooouhy dobe, nebojim se rict az krasnej. Skodovka od doby, co nasadila ty novy cumaky, fakt nejak tape, vzdycky na tom aute je neco, jak kdyby to tam prilepil jinej designer, nebo ten samej, ale mnohem vic sjetej. A co se faceliftu tyka, BMW nedavno udelalo fl treti rady, a neni to sice tak razantni, ale nevypada to jak 10 let stary Daewoo. Pravda, O II FL na silnici poznat je, ten zadek tomu slusi, pac je to podobny RS, ale zepredu? Ted ani nevim, zustalo u FL to priserny zeleny podsviceni pristroju? Mrzi me to z toho duvodu, ze Skodovku asi jako vetsina z nas tady mam hodne rad, ale proste uz 2 roky kupuju hubou novy auto a jestli na to na jare konecne dojde, bude to neco jinyho, nechci jezdit v "osklivym" aute Ale treba je to fakt politika VW, staci se podivat na posledni generace Seatu, krome uplne novy Ibizy a Leonu Cupra je to taky spatnej vtip, jeste horsi nez F II a podobne. Nemluve o cenovy politice. Sem se nak rozepsal a zasnil koukam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 mně to taky přijde jako schválnost - nová fabka a FL Oktávky. Prostě jako by chtěli, aby se tato auta neprodávala. Včera jsem viděl reklamu na nový Golf a to mě ještě více utvrdilo v tomto názoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 OII RS je designovo to najlepšie,čo Škoda vyrobila a fl je tiež na prvom mieste,ale od konca Taku kritiku,ako zožala Fabia II a Octavia II fl,som u Škody zatiaľ nezaznamenal. A čas to aj potvrdil,Fabia II je aj dnes považovaná za jeden z najnevydarenejších designov Škody a OII fl je taktiež kandidát č1 na najhorší design Škody vôbec a pevne verím,že posledný. :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Zase to nehroťte se těma tezema, že VW něco vadilo panebože...těm je jedno, odkud tečou peníze, jestli se víc prodává to, nebo ono, maximálně škrtí motory a výbavy, ale vzhled těžko... FL je nic moc, ale 90% lidí časem obrátí, stejně jako když BMW začal dělat Ch. Bangle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Ja si to tiež myslím,že je to schválne a príkladom je práve ten Seat,keď sa im začalo pred pár rokmi veľmi dobre dariť,ako blesk z čistého neba,začali robiť design,ktorý bol úplne mimo a stratili veľa zákazníkov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Taky si myslim to same ..si pamatuju kdyz zacla fabia, kazdej rikal jak je to hnusny proti krasne lety vyzkousene felicii, a to ze treba nekdo ani nachtel airbag ve volnatu netreba pripominat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.