Leden 16, 200916 r P2M,zase je nám jasné,že až tak celkom jedno to nie je a z tých 90% by som teda fest ubral.Veľmi dobrý príklad je FII,žiadne začne sa časom páčiť sa nekonalo a tá FII je aspoň ako tak súmerná,ale OII fl,je akoby bola zvarená z dvoch aut. Upraveno Leden 16, 200916 r od Nikita1
Leden 16, 200916 r To novej Superb ostatne taky je jak ze dvou A kdyz mrknu na Roomstera, cili predek Fabie, z boku psycho, zezadu pekny auto, tak ten je ze tri
Leden 16, 200916 r Něco málo z práce. RS v bílý se mi docela líbí. ale ty kola vypadaj jak plecháče na ní ,jinak ta barvička
Leden 16, 200916 r Mne Octavia fl trochu pripomina PUG 407, ale ten je, co sa tyka nevyvazenosti proporcii prednej a zadnej casti na tom 1000x horsie - ma vpredu svetla do polovice kapopoty, same obliny a vzadu same hrany, hnusne dlhy predny previs...proste otras. Ale nepomozem si, O2 fl sa mi proste paci a bude pacit... Upraveno Leden 16, 200916 r od Cjoctavian
Leden 17, 200916 r Menší předvánoční srážka se srnkou (takový menší Vánoční dárek ) a následná provizorní oprava než se seženou díly. Poslední třetí srnka už bohužel neuhla Čekání na policii trvalo 2,5 hodiny Teďka už mám sehnanou novou kapotu, nárazník ..... už jen do laku a může být vše zas jako nové M.
Leden 28, 200916 r Hele kluci, plkáte kde nemáte o čem nemáte. Běžte si do svých vláken, neb tady je to pak nepřehledný hnus - napdis topicu je snad jasný, ne?
Leden 28, 200916 r kazdy ma iny nazor. Dnes sa oproti mne mihla cierna - zdialky a vo velkej rychlosti to posobi skor superbovito...
Únor 1, 200916 r Ozety ja prudko mozem. Inac nie som velky fanusik dier v kapote, ale u tejto od SL sa mi to paci
Únor 1, 200916 r Když nějakej šikovnej karosář zavaří ty obrysový světla, co jsou v rohu toho světlometu, bude to okey! Co je ovšem důležitější je to, co bude pod kapotou. Slyšel jsem, že V6... a to může být důvod, proč to auto půjde na odbyt.
Únor 1, 200916 r Osobne si myslim, ze V6 by skor ludi odradila kvoli spotrebe a velkej dani (a mozno kvoli mensiemu tuningovemu potencialu).
Únor 2, 200916 r Ale na té Brit RS to nejsou OZ, ne? Možná jsou pdoobné, ale OZ Superturismo jak na té červené to nejsou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.