Březen 25, 200916 r ten dolný spoilerík sa podobá na ten čo má P.T. na facelifte No vidis, sam bych si toho malem ani nevsiml
Březen 25, 200916 r no musím řict že přední RS narázník se povedl, jsem zvědav celkově, ale LEDky paráda jinak v tom prostoru pod přední středovou mřížkou jak je jakoby to lízátko v barvě jsou ještě průduchy
Březen 25, 200916 r A co barvy ? Zustanou stejne nebo bude nejaka zmena ? podla mna pribudne siva metla anthracite
Duben 7, 200916 r Dnes jsem jedu ve svém okolí potkal byla odmaskovaná, klasická barva modrá metla, uchvátil mě předek já jel rovně z kopce dolů a ona stála na téčku proti mě, bohužel jsem nic nestihnul řešit, věřím že ještě potkám ale nyní už toliko nejezdím
Duben 8, 200916 r Uz by bylo na case aby se pordavala FL RS ... aktualni "hranata" s FL zrcatkama vubec me tam nesedi... holt Skoda setri vsude.. ma i Scout FL zrcatka ? Upraveno Duben 8, 200916 r od JasteR
Duben 8, 200916 r Badys:ten přední nárazník je hodně pěknej Jaster:zrovna když jsem jel z naší schůzky tak 1 km pře domem zase testovací auta a k nim 1 Rso v kombíku
Duben 8, 200916 r ta testovacia mula z ktorej to mas nema chybu Upraveno Duben 11, 200916 r od Cjoctavian
Duben 8, 200916 r Ale jo, motor ma "facelift", pridali mu celych 10 koni ! Stejny motor je ted v Golfu GTI ...
Duben 9, 200916 r Mischo: to si s tebe dělaj prdel s tim logem VRS, ale nebudu jim kazit radost, at si kluci pohrajou, než odhalí celej obrázek "faceliftu" RS
Duben 9, 200916 r je jedno na com je nalepeny, dolezite je, ze taky bude, nie? Upraveno Duben 9, 200916 r od Cjoctavian
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.