pentadius Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 jj , chtěl sem tím jen pochválit O II RS a favorizovat ji před Mondeem Před Mondeem ji chválím taky ... Je to rychlé a vyspělé české auto ... A taky si ji kupují i jiné státy EU jen my jich máme tak poskrovnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Cervena II RS? Hmm, myslim ze budem policejni Octavie RS videt asi casto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Cervena II RS? Hmm, myslim ze budem policejni Octavie RS videt asi casto... Se mě to nějak nezdá, bych o tom věděl ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Jinak skoro švagra nedávno změřila u Třebíče červená OII RS s bradavicí v masce, tak bacha, ne každá červená OII RS je mírumilovná mischicka A to ještě JMK nebo nee? Třebíč by měl být JMK, nee? Pokud je tomu tak, tak hnedle seženu fotky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Jinak skoro švagra nedávno změřila u Třebíče červená OII RS s bradavicí v masce, tak bacha, ne každá červená OII RS je mírumilovná mischicka A to ještě JMK nebo nee? Třebíč by měl být JMK, nee? Pokud je tomu tak, tak hnedle seženu fotky ... Třebíč je kraj Vysočina. Jihomoravskej to bejvalo dávno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 (editace) tak toto sa mi podarilo dnes vecer v BA pred jednym obchodakom (skoda sa uz stmievalo ) Editováno: 14. Říjen 2007, autor: wagoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 tak toto sa mi podarilo dnes vecer v BA pred jednym obchodakom (skoda sa uz stmievalo ) Náhoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 tak toto sa mi podarilo dnes vecer v BA pred jednym obchodakom (skoda sa uz stmievalo ) Náhoda mozno ano, mozno nie, ale ta "prava" je moje..xixi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 tak to si nas prekabátil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 tak toto sa mi podarilo dnes vecer v BA pred jednym obchodakom (skoda sa uz stmievalo ) pěěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 tak toto sa mi podarilo dnes vecer v BA pred jednym obchodakom (skoda sa uz stmievalo ) Ty kola na té levé jsou vážně zajímavé 19"-ky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 tak toto sa mi podarilo dnes vecer v BA pred jednym obchodakom (skoda sa uz stmievalo ) Ty kola na té levé jsou vážně zajímavé 19"-ky ... mam na chalaniska mailovy kontakt, mozem sa ho opytat, ci su to 18-tky resp. 19tky. Ja som nemal moc cas to obkukovat. Je pravda, ze som tu RS su videl po Blave behat dost dlho, ale toto bola fakt nahoda. Snad este dame niekedy nejakeho spicha, a coto pofotime. PS1: mam este zalusk na jedneho cierneho rs-sedana, co chodi do toho obchodaku nakupovat, snad sa tiez raz postasti urobit live-foto PS2: toto je TDI (aj na lavo, aj na pravo ), len ta nalavo to ma chipnute cez 200koni, a vravel ze nema s tym zatial ziaden problem. Ta napravo bez chipu (moja)... PS3: nieco planujem na week, mozno pribudnu pekne fotecky, tentokrat modro-zlte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 wagoo: Nevíš, od koho má ten chip a o co konkrétně se jedná (výkon, cena, kompatibilita s DPF, nájezd...)?? Celkem by mě to zajímalo, jelikož bych o něčem podobném eventuelně také uvažoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 (editace) wagoo: Nevíš, od koho má ten chip a o co konkrétně se jedná (výkon, cena, kompatibilita s DPF, nájezd...)?? Celkem by mě to zajímalo, jelikož bych o něčem podobném eventuelně také uvažoval So Skajom sme uz komunikovali, ale aj pre ostatnych info z emailu, ktory sme poslali dotycnej osobe ohladom chipu samozrejme poskytnem tutok na forum. Editováno: 16. Říjen 2007, autor: wagoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gluck202 Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Zdravim. Zkusim udelat par fotek tech v anglickych barvach. Ale co sem zatim videl tak jezdi s 2.0 FSI. Jednou nahaneli nejake litevce a ten zvuk taky neznel jako RS. Si neumite lidi predstavit v cem muzete v Anlii respektive Sev. Irsku svestky potkat. Nekdy cumim jen s otevrenou .... Me se taky vic libi RS nez ST. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal N Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Kluci nenašel byste někdo fotku OII RS kombi bílá zezadu? Chtěl bych si trochu pohrát s Photoshopem a vymyslet pár drobných vylepšení.....díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 tak toto sa mi podarilo dnes vecer v BA pred jednym obchodakom (skoda sa uz stmievalo ) Teda ty kola na ty octavii co je dál jsou fakt bombový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 (editace) Přidávám fotky jednotlivých barevných provedení . Editováno: 27. Říjen 2007, autor: Bburago Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 Fotky z virtual Tuningu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Přidávám fotky jednotlivých barevných provedení . Pěkné pěkné, zvlášť bílá s bílýma kolama se mi líbí. Víš odkud je ta fotka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 To jo, tak bílá má své kouzlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RS200 Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 tak toto sa mi podarilo dnes vecer v BA pred jednym obchodakom (skoda sa uz stmievalo ) Nazdra, vcelku by ma zaujimalo ake to ma ta RS-a co ju mas na fotke kolesa, podla mna su to 18"-stky, nevies mi nahodou zistit o ake kolesa- znacka sa jedná? Som mal na mojej 19" a to vyzeralo brutalnejsie,ale zase jazda nic moc, tamtie su fakt pekne, dakujem zatial ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal N Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Přidávám fotky jednotlivých barevných provedení . Ahoj...koukám, že máš solidní přístup k různým modelům...prosímtě nemohl bys mi vyfotit RS combi bílou zezadu? Rád bych něco vyzkoušel ve Photoshopu než to spáchám naostro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Přidávám fotky jednotlivých barevných provedení . Ahoj...koukám, že máš solidní přístup k různým modelům...prosímtě nemohl bys mi vyfotit RS combi bílou zezadu? Rád bych něco vyzkoušel ve Photoshopu než to spáchám naostro Máš jí tady . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepa Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 (editace) co říkáte na tenhle doplněk interiéru? Editováno: 3. Listopad 2007, autor: Stepa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.