Tomas_ek Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 mám pocit, že by to mohlo patřit sem mobil no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 mozno je to nejaka mula...neviem preco by tak maskovali O2 RS. Sup Combi to urcite nie je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Jeden čas se na Garáži psalo cosi o rychlé Octavii s pohonem všech kol. George by určitě věděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 hmmm, R32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Prej LR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 A ta Skoda Octavia RS-P je prace Skodovky nebo nejakeho upravce ? Pujde neco z toho koupit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Jeden čas se na Garáži psalo cosi o rychlé Octavii s pohonem všech kol. George by určitě věděl Co bych měl zase jako vědět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 (editace) no ved George je veduci v Garazi, nie? Editováno: 31. Srpen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 A ta Skoda Octavia RS-P je prace Skodovky nebo nejakeho upravce ? Pujde neco z toho koupit ? Ajaj, aj Ty mas chut na tie paradicky Je to uprava australskeho dovozcu, vraj to bude LEN jediny kus, len reklama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Co bych měl zase jako vědět? No tak já jsem nepsal o tom, že Škoda chystá něco rychlejšího než RS a že by to mělo mít pohon všech kol. Tos psal ty. Nechce se mi to na tej Garáži hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Ajaj, aj Ty mas chut na tie paradicky Je to uprava australskeho dovozcu, vraj to bude LEN jediny kus, len reklama... No uvazoval jsem o masce a vyztuhy by taky nebyly k zahozeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 (editace) Mě dostává ten výkon co tam mají. 190kW jen SW asi těžko. Na takou úpravu to chce už jiný turbo. Editováno: 3. Září 2009, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 ten vykon tam este vobec nie je, o uprave motora LEN uvazuju. Zatial je tam len +5 kW vdaka vyfuku a filtru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 (editace) ten vykon tam este vobec nie je, o uprave motora LEN uvazuju. Zatial je tam len +5 kW vdaka vyfuku a filtru... .. to myslis vazne "jen uvazuji" ??? ..tak to je k smichu... vykon urcite pekny ale ten kroutak slaby.. jinak si myslim ze pro zlepeni jizdnich vlastnisti by stacili vzpery jako melo ORS1 a vmotoru.. tohle si asi tezko nekdo koupi, kdyz uz tak v liftbacku ale 100% ne v combi ktery lidi kupuji kuli kufru.. Editováno: 3. Září 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
favowrx77 Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 RS - P - článok v češtine http://www.autorevue.cz/Magazin/sc-17-a-18134/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Ty jo ja jsem zvědavej kdy tě ty saze pustí a pustíš se do pořádnýho benzína. Nezapomeň partikly poškozují mozek Úpravy tohodle motoru nabízí zajímave ABT Tuning 191kW a 360Nm nebo lepe 221kW 400Nm a to nejsou žádný srandahodnoty z kolobe brzdy, v Kemptenu ladi motory na motorve brzdě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 RS - P - článok v češtine http://www.autorevue.cz/Magazin/sc-17-a-18134/default.aspx tu si to zle prelozili - a uz myslia ze to ma tych 190 kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas001 Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Tak zejtra mě rs mazlíka dovezou, tak už se ma něj klepu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 kto by sa neklapal... ja som sa klepal na 1,4 TSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Skoda uz ponuka paket RS plus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 tady ten face volant se mi nelibi...a taky nemam rad ve "sportovních" autech automatickou převodovku...uplně na chandel...k sedačkam se nevyjadřuji bo nevim..podle fotky těžko soudit..zatim se mi vic libily tay celokoženy černy a face logo se mi libi asi nejvic...sam jsem si objednal na fabii přední aj zadní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Skoda uz ponuka paket RS plus? Bíži se zima, tak je zapotřebí pořádný pluh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 (editace) Takze, kto sa tesi na Octaviu FL RS+ ? Opat pribudne predny spojler, zadny difuzor, cierne disky, kozeny volant a obklady, sedacky Recaro, carbonove listy Editováno: 26. Listopad 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 RS+ uz je potvrzeno tedy?a bude i nejaka uprava motoru cca 15-20PS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Jasne, bude predstavena v Essene 2009 Paket by sa mal aj predavat, ako volitelne prislusenstvo. Ale o navyseni vykonu pochybujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.