Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

mám pocit, že by to mohlo patřit sem

mobil no :(

post-5783-1251736448_thumb.jpg

mozno je to nejaka mula...neviem preco by tak maskovali O2 RS. Sup Combi to urcite nie je...

Jeden čas se na Garáži psalo cosi o rychlé Octavii s pohonem všech kol. George by určitě věděl :help:

A ta Skoda Octavia RS-P je prace Skodovky nebo nejakeho upravce ? Pujde neco z toho koupit ? :)

Jeden čas se na Garáži psalo cosi o rychlé Octavii s pohonem všech kol. George by určitě věděl :help:

Co bych měl zase jako vědět? :aggressive:

no ved George je veduci v Garazi, nie? ;)

Upraveno od Cjoctavian

A ta Skoda Octavia RS-P je prace Skodovky nebo nejakeho upravce ? Pujde neco z toho koupit ? :)

Ajaj, aj Ty mas chut na tie paradicky ;) Je to uprava australskeho dovozcu, vraj to bude LEN jediny kus, len reklama... :angry2:

Co bych měl zase jako vědět? :aggressive:

No tak já jsem nepsal o tom, že Škoda chystá něco rychlejšího než RS a že by to mělo mít pohon všech kol. Tos psal ty. Nechce se mi to na tej Garáži hledat.

Ajaj, aj Ty mas chut na tie paradicky ;) Je to uprava australskeho dovozcu, vraj to bude LEN jediny kus, len reklama... :angry2:

No uvazoval jsem o masce a vyztuhy by taky nebyly k zahozeni :)

Mě dostává ten výkon co tam mají. 190kW jen SW asi těžko. Na takou úpravu to chce už jiný turbo.

Upraveno od Mates_XIV

ten vykon tam este vobec nie je, o uprave motora LEN uvazuju. Zatial je tam len +5 kW vdaka vyfuku a filtru...

ten vykon tam este vobec nie je, o uprave motora LEN uvazuju. Zatial je tam len +5 kW vdaka vyfuku a filtru...

.. to myslis vazne "jen uvazuji" ??? ..tak to je k smichu... vykon urcite pekny ale ten kroutak slaby.. jinak si myslim ze pro zlepeni jizdnich vlastnisti by stacili vzpery jako melo ORS1 a vmotoru.. tohle si asi tezko nekdo koupi, kdyz uz tak v liftbacku ale 100% ne v combi ktery lidi kupuji kuli kufru..

Upraveno od JasteR

Ty jo ja jsem zvědavej kdy tě ty saze pustí a pustíš se do pořádnýho benzína. Nezapomeň partikly poškozují mozek :p

Úpravy tohodle motoru nabízí zajímave ABT Tuning 191kW a 360Nm nebo lepe 221kW 400Nm :) a to nejsou žádný srandahodnoty z kolobe brzdy, v Kemptenu ladi motory na motorve brzdě.

Tak zejtra mě rs mazlíka dovezou, tak už se ma něj klepu :D

kto by sa neklapal... ja som sa klepal na 1,4 TSI ;)

• 4 týdny později...

Skoda uz ponuka paket RS plus?

post-10844-1254391966_thumb.jpg

tady ten face volant se mi nelibi...a taky nemam rad ve "sportovních" autech automatickou převodovku...uplně na chandel...k sedačkam se nevyjadřuji bo nevim..podle fotky těžko soudit..zatim se mi vic libily tay celokoženy černy :prc: a face logo se mi libi asi nejvic...sam jsem si objednal na fabii přední aj zadní lol:smich:

Skoda uz ponuka paket RS plus?

Bíži se zima, tak je zapotřebí pořádný pluh :smich:

• 1 měsíc později...

Takze, kto sa tesi na Octaviu FL RS+ ? Opat pribudne predny spojler, zadny difuzor, cierne disky, kozeny volant a obklady, sedacky Recaro, carbonove listy :specool:

post-10844-1259232197_thumb.jpg

Upraveno od Cjoctavian

RS+ uz je potvrzeno tedy?a bude i nejaka uprava motoru cca 15-20PS?

Jasne, bude predstavena v Essene 2009 ;) Paket by sa mal aj predavat, ako volitelne prislusenstvo. Ale o navyseni vykonu pochybujem...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.