Listopad 26, 200915 r Aha no je to skoda, ale jako ten paket je orpavdu parada a ty sedacyk jsou bomba, no jinak do Essenu se chystam tak ji tam snad uvidim
Listopad 26, 200915 r RS+ uz je potvrzeno tedy?a bude i nejaka uprava motoru cca 15-20PS? Výkon bude poladěn maximálně na 155 kW, tedy na to co ten motor stejně umí v Golfu 6 nee? Myslím, že by to byla asi ten nejlevnější úprava map motoru
Listopad 26, 200915 r No ja si myslim jak bych cjoctavian ze nebude zadny zvyseni ze koncern necha VW GTI VI navrcholu a ze skodovku enda na stejnou urovne co se tyce vykonnove stranky kdyz se stane pravy opak budu rad
Listopad 26, 200915 r Jasny tak bral jsem to v tom vykonovem segmentu resp. naladeni v dane motorizaci stejne tak jak ma VW naladeny 1.4TSI o neco vys nez u skodovky Aha a ted se divam ze R20 je taky TSI a ja proad myslel ze zustaly u sestivalce Upraveno Listopad 26, 200915 r od Tomas86
Listopad 26, 200915 r Ale ted kdyz si nad tim premyslim tak bych bral R20 ekvivalent k RS+ (kdyz by doslo k navyseni vykonu) a GTI oproti k RS
Listopad 26, 200915 r To sa naozaj nikdy nestane. VW si svoje "legendarne" GTI chrani - a urcite neposkytne rovnako vykonny motor Octavii. Rovnako to plati aj pre Passat R36 a slabsi Superb 3,6 O Octavii R20 nemozme ani snivat, ved aj Leon Cupra R ma slabsi motor...
Listopad 27, 200915 r Presne tak jsem to myslel, proste jendou je VW vlastnik tak si bude udrzovat urcitou vylucnost oproti koncernovym znackam (samozrejme nepocitam bentely, lambo, porsche) Upraveno Listopad 27, 200915 r od Tomas86
Listopad 28, 200915 r Hmm ... Jsem z toho zklamany, cekal jsem vic Akorat se zda, ze jsou nalakova v te leskle cerne klavirni mrizky masky a narazniku ?
Listopad 28, 200915 r No ale tak vedel si, ze co tam bude... Akurat pokial viem, tak tam mali byt aj prahy. No a myslym, ze ta maska a mriezka su leskle cierne Pre mna je sklamanim, ze je tam 170PS nafta
Listopad 28, 200915 r No prave jsem doufal, ze udelaji neco noveho a ne ze naplacaji design pred-FL RS + na facelift. Jen je jiny akorat ten predni spoiler (maji jine narazniky), jinak vubec nic noveho Ze by kopacek tusil o RS+ kdyz nabizel, nebo alespon psal o tom, ze bude v prodeji predni spoiler z RS+ ?
Listopad 29, 200915 r Kopacek to ma od tej istej firmy, ktora to vyraba pre Skodu... Len Kopacek to predava ovela drahsie
Prosinec 1, 200915 r To nejspis ano, aby tam udelali mensi upravicku SW, aby to pak vykouzlilo usmev na tvari
Prosinec 1, 200915 r ja sam zvazujem mensiu zastavku u MTM - mam to k nim len 50km Upraveno Prosinec 1, 200915 r od Cjoctavian
Prosinec 1, 200915 r ja som zvazujem mensiu zastavku u MTM - mam to k nim len 50km V Madarsku? V Debrecene som našiel na nete: Abt Sportsline Hungary & Slowakei East European Central.
Prosinec 1, 200915 r V Madarsku je ABT, ale ja po madarsky nastastie neviem, cize mi ostava MTM v Kosiciach Upraveno Prosinec 1, 200915 r od Cjoctavian
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.