Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
RS+ uz je potvrzeno tedy?a bude i nejaka uprava motoru cca 15-20PS?

Výkon bude poladěn maximálně na 155 kW, tedy na to co ten motor stejně umí v Golfu 6 nee? :)

Myslím, že by to byla asi ten nejlevnější úprava map motoru :D

Vloženo

No ja si myslim jak bych cjoctavian ze nebude zadny zvyseni ze koncern necha VW GTI VI navrcholu a ze skodovku enda na stejnou urovne co se tyce vykonnove stranky :( kdyz se stane pravy opak budu rad :)

Vloženo (editace)

Jasny tak bral jsem to v tom vykonovem segmentu resp. naladeni v dane motorizaci :) stejne tak jak ma VW naladeny 1.4TSI o neco vys nez u skodovky :(

Aha a ted se divam ze R20 je taky TSI a ja proad myslel ze zustaly u sestivalce :)

Editováno: , autor: Tomas86
Vloženo

To sa naozaj nikdy nestane. VW si svoje "legendarne" GTI chrani - a urcite neposkytne rovnako vykonny motor Octavii. Rovnako to plati aj pre Passat R36 a slabsi Superb 3,6 :feve: O Octavii R20 nemozme ani snivat, ved aj Leon Cupra R ma slabsi motor...

Vloženo (editace)

Presne tak jsem to myslel, proste jendou je VW vlastnik tak si bude udrzovat urcitou vylucnost oproti koncernovym znackam (samozrejme nepocitam bentely, lambo, porsche)

Editováno: , autor: Tomas86
Vloženo

No prave jsem doufal, ze udelaji neco noveho a ne ze naplacaji design pred-FL RS + na facelift. Jen je jiny akorat ten predni spoiler (maji jine narazniky), jinak vubec nic noveho :(

Ze by kopacek tusil o RS+ kdyz nabizel, nebo alespon psal o tom, ze bude v prodeji predni spoiler z RS+ ?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...