Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Aha no je to skoda, ale jako ten paket je orpavdu parada a ty sedacyk jsou bomba, no jinak do Essenu se chystam tak ji tam snad uvidim :)

RS+ uz je potvrzeno tedy?a bude i nejaka uprava motoru cca 15-20PS?

Výkon bude poladěn maximálně na 155 kW, tedy na to co ten motor stejně umí v Golfu 6 nee? :)

Myslím, že by to byla asi ten nejlevnější úprava map motoru :D

No ja si myslim jak bych cjoctavian ze nebude zadny zvyseni ze koncern necha VW GTI VI navrcholu a ze skodovku enda na stejnou urovne co se tyce vykonnove stranky :( kdyz se stane pravy opak budu rad :)

Tome, na vrcholu koncernu VW je Golf R20 :kol-48:

Jasny tak bral jsem to v tom vykonovem segmentu resp. naladeni v dane motorizaci :) stejne tak jak ma VW naladeny 1.4TSI o neco vys nez u skodovky :(

Aha a ted se divam ze R20 je taky TSI a ja proad myslel ze zustaly u sestivalce :)

Upraveno od Tomas86

Ale ted kdyz si nad tim premyslim tak bych bral R20 ekvivalent k RS+ (kdyz by doslo k navyseni vykonu) a GTI oproti k RS

To sa naozaj nikdy nestane. VW si svoje "legendarne" GTI chrani - a urcite neposkytne rovnako vykonny motor Octavii. Rovnako to plati aj pre Passat R36 a slabsi Superb 3,6 :feve: O Octavii R20 nemozme ani snivat, ved aj Leon Cupra R ma slabsi motor...

Presne tak jsem to myslel, proste jendou je VW vlastnik tak si bude udrzovat urcitou vylucnost oproti koncernovym znackam (samozrejme nepocitam bentely, lambo, porsche)

Upraveno od Tomas86

Kdy bude ten ESSEN ? Jsem docela na OII FL RS+ zvedavy :)

Hned po KRUPP

Na internetu pisou, ze to zacina uz zitra ? A konci 6. Prosince

presne tak, zecina dnes :)

Tak to uz se tesim na fotky

Hmm ... Jsem z toho zklamany, cekal jsem vic :(

Akorat se zda, ze jsou nalakova v te leskle cerne klavirni mrizky masky a narazniku ?

No ale tak vedel si, ze co tam bude... Akurat pokial viem, tak tam mali byt aj prahy. No a myslym, ze ta maska a mriezka su leskle cierne :) Pre mna je sklamanim, ze je tam 170PS nafta :feve:

No prave jsem doufal, ze udelaji neco noveho a ne ze naplacaji design pred-FL RS + na facelift. Jen je jiny akorat ten predni spoiler (maji jine narazniky), jinak vubec nic noveho :(

Ze by kopacek tusil o RS+ kdyz nabizel, nebo alespon psal o tom, ze bude v prodeji predni spoiler z RS+ ?

Kopacek to ma od tej istej firmy, ktora to vyraba pre Skodu... Len Kopacek to predava ovela drahsie :feve:

No me by tam ta nafta nevadila ale takovy 30PS by ji sluselo jeste :)

to aby si so svojou novou RSkou hned odbocil aj do dvora ABT alebo MTM :smich:

To nejspis ano, aby tam udelali mensi upravicku SW, aby to pak vykouzlilo usmev na tvari :)

ja sam zvazujem mensiu zastavku u MTM - mam to k nim len 50km :)

Upraveno od Cjoctavian

ja som zvazujem mensiu zastavku u MTM - mam to k nim len 50km :)

V Madarsku? V Debrecene som našiel na nete: Abt Sportsline Hungary & Slowakei East European Central.

V Madarsku je ABT, ale ja po madarsky nastastie neviem, cize mi ostava MTM v Kosiciach :)

Upraveno od Cjoctavian

U nas maji udelanou od MTM Audi A8 a je to pekne a pekne to i jede :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.