Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Octavia II RS Combi Policie ČR - studie:

Foto od firmy Zdeněk Holomý TESLA Valašské Meziříčí

Však tahle police RS je někdy z roku tuším 2006, kdy byla představena na autosalonu v Brně ;)

Jj, je to jen studie, PČR má údajně jen liftbacky.

Vloženo
nemají být ty policejní auta stříbrný ? I když to je podle mně úplná hovadina.

nooo jsem na to zvědav - jak to dopadne, původně se psalo a mluvilo o stříbrné barvě a "modrých" pruzích :feve: , teď už údajně probíhá výběr v expertní skupině a zapojena je i veřejnost formou soutěže - tuším na idnesu a mluví se i o reflexních pruzích atd..... každopádně má vnitro soutěž i na typ auta, takže ty fotky a malůvky octavií ať už krátkých nebo v kombajnu jsou dost předčasné. Mě osobně se RS II v policejních barvách líbí :palec2:

Vloženo
Na Slovensku se prodává víc než Fabie..a u nás taky za chvíli bude, myslím, že nabízí víc než škoda...

jj hrají na dobrou strunu - poměr cena/výkon a slušný zavazadlový prostor - na to češi a slováci slyší, a bohužel octavie jsou super auta ale za "německé" ceny :feve:

Vloženo

No myslel som presne takú londýnsku policajnú Octaviu, ale majú aj Octavie II combi, len neviem nájsť foto. Mám tu ale pre teba bonus v podobe prvej je Octavia Scout Paramedic pre zdravotníkov, a druhá fotka Octavia II RS anglická! No nepodobajú sa presne na také aké vaši policajti chcú mať? :palec2::p

post-13615-1204839740_thumb.jpg

post-13615-1204839746_thumb.jpg

Vloženo

No myslel som presne takú londýnsku policajnú Octaviu, ale majú aj Octavie II combi, len neviem nájsť foto. Mám tu ale pre teba bonus v podobe prvej je Octavia Scout Paramedic pre zdravotníkov, a druhá fotka Octavia II RS anglická! No nepodobajú sa presne na také aké vaši policajti chcú mať? :palec2::p

jj - nápadná podoba toho co bylo zveřejněno :) ale co chtěji mít policajti co opravdu slouží bohužel opět asi není to co chtěji mít papaláši na vnitru nebo prezídiu ;) - je otázka jak to dopadne. Každopádně RS i SCOUT v téhle reflexní podobě jsou mooooc fajn. Přidám pár fotek "konkurence"

post-246-1204897267_thumb.jpg

nebo :

post-246-1204897337_thumb.jpg

a :

post-246-1204897363_thumb.jpg

Vloženo

Keď si tak začal aj konkurenčné automobilky tak ja pridám Audiny, ktoré dostali cez leto naši policajti, presnejšie ide o vozy Audi S4 V8 4.2, 344 koní. Z 0 na 100 za 5,6 s. Aj tak si myslím, že Octavky RS by im úplne stačili a nie vyhadzovať neskutočné peniaze, aj tak keď im niekto ujde tak ho chytia aspoň podľa značky. A v decembri nám kúpili jeden Leon Cupra, vyzerá to dosť brutálne a má to ešte viac koní ako Ereska. :feve:

post-13615-1204906219_thumb.jpg

post-13615-1204906227_thumb.jpg

post-13615-1204906233_thumb.jpg

post-13615-1204906238_thumb.jpg

post-13615-1204906242_thumb.jpg

post-13615-1204906248_thumb.jpg

Vloženo
Keď si tak začal aj konkurenčné automobilky tak ja pridám Audiny, ktoré dostali cez leto naši policajti, presnejšie ide o vozy Audi S4 V8 4.2, 344 koní. Z 0 na 100 za 5,6 s. Aj tak si myslím, že Octavky RS by im úplne stačili a nie vyhadzovať neskutočné peniaze, aj tak keď im niekto ujde tak ho chytia aspoň podľa značky. A v decembri nám kúpili jeden Leon Cupra, vyzerá to dosť brutálne a má to ešte viac koní ako Ereska. :feve:

To ty černé lakovali na bílo nebo to maj jedny černé a jedny zmalované?

Vloženo
Keď si tak začal aj konkurenčné automobilky tak ja pridám Audiny, ktoré dostali cez leto naši policajti, presnejšie ide o vozy Audi S4 V8 4.2, 344 koní. Z 0 na 100 za 5,6 s. Aj tak si myslím, že Octavky RS by im úplne stačili a nie vyhadzovať neskutočné peniaze, aj tak keď im niekto ujde tak ho chytia aspoň podľa značky. A v decembri nám kúpili jeden Leon Cupra, vyzerá to dosť brutálne a má to ešte viac koní ako Ereska.

No já myslím, že eresky by jim nestačily právě proto, aby jim žádný eresky NESTAČILY :) Takovým drakům už moc aut na silnici neujede a je to tak dobře. Když je policie zločincům pro srandu v nějakých vyšeptalých Feliciích, je to dost trapný.

Vloženo
No já myslím, že eresky by jim nestačily právě proto, aby jim žádný eresky NESTAČILY :) Takovým drakům už moc aut na silnici neujede a je to tak dobře. Když je policie zločincům pro srandu v nějakých vyšeptalých Feliciích, je to dost trapný.

Aby to nebylo jak s našima Mondeama - maj oproti Filckám a Fabkám jedinou výhodu: maj vzadu rovný kufr tak se tam dobře píšou pokuty :doh

• o 2 týdny později...
Vloženo
Aby to nebylo jak s našima Mondeama - maj oproti Filckám a Fabkám jedinou výhodu: maj vzadu rovný kufr tak se tam dobře píšou pokuty :doh

jj to může bejt ;) , každopádně O II RS v policejních barvách si dovedu představit a neměli by se za co stydět.....uvidíme co vnitro nakoupí a do jakých barev - myslím, že ta modrá je furt drží :feve:

• o 2 týdny později...
Vloženo
Tak pánové. V Papričce se se řeší jedna otázka. Je to RS nebo není. Čekám vaše názory a připomínky. Předem upozorňuju,že odpověď neznám.

Jak už jsem psal v Papričce není světlej intoš plus ne rs sedačky a taky ne RS boční lišty. Není znak není xenon

Vloženo
znak být nemusí, ale pokud není ostřik světel, není ani xenon. Myslím, že se s jistotou ani nedá říct, co to je za barvu.

JJ taky mi příjde, že to není RS RACE

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...