maros Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 mate nekdo Psx 2 a parite na nem ? Jake hry jsou vase nej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 (editace) ja hraju .. teda hlaven ted .. jsem doma na neschopence tak proto :-) dohral jsem Kmotra a ted i SOCOM - US NAVY SEALS ... premyslim co dal - libila by se mi MAFIA ale nemam :-( Editováno: 2. Říjen 2007, autor: malisss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Ja ted se pokousim hrat Max Peina ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 koukam ze nikdo jinej moc aktivni neni :-) skoda ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nity Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 docela ted s kamosem parime burnout revenge, protoze to este nemame dohrany...predtim sme parili burnout dominator..je to sice tezky, ale na druhou stranu to neni tak rozsahly jako revenge...jinak obcas este parime nhl 2007 a pak uz docela malo tekken a mortal kombat, to sme parili driv...chtel bych ted god of war 2, ale nemuzu to nikde sehnat, original si nekoupim, tohle zas az tak nepodporuju, to si radsi koupim neco do auta nebo naky cedo s chudbou, muziku mam totoiz radsi nez hry.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 tak ja ted Maxe,F1 2006,zkousel jsem i Wormse 4,ale nejak neni cas a ta spravna chut poradne parit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 (editace) Já pařím sice na PC ale to snad nevadí. Nedavno jsem pařil FlatOut2 docela dobré. A teď pařím S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl to je parádička fakt super Editováno: 8. Říjen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 11. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Já pařím sice na PC ale to snad nevadí. Nedavno jsem pařil FlatOut2 docela dobré. A teď pařím S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl to je parádička fakt super Nevadi....ja prave na pc vubec..naposled NFS a to jeste u zamych kteri to mastili o sto sest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 18. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 nikdo dalsi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 No já pařím taky na PC :Vietcong,Operace Flashpoint, Postal2, Call of Duty2 ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 No já pařím taky na PC :Vietcong,Operace Flashpoint, Postal2, Call of Duty2 ........ jo Vietcong, a Call of Duty 2 jsem taky zapařil. Nejlepší hra pro mě byla ale Mafie. Takže se těším na Mafii 2 Snad jí někdo dotáhne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Už máte někdo PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.