Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Rucku nemam, postup vim ale nejdou dolu - jsou prirezly. Podobne napr. nejdou dolu hlinikace kdyz je nechas zareznout do bubnu, ale tam jde jezdit s povolenym kolem nebo do nej kopat az odskoci. Buben nemam ani za co vzit ani jak ho kloudne obtukat - nema zadni lem, pres ktery bych ho vzal. Uz jsem to resil s Cosbym a rikat mlatit pres prkno az odskoci, nuz mlatil jsem o vikendu zas a bez efektu. Vy co mate novy auta tak to asi jde samo, ja mam 4.5 roku a tam uz to bude chtit dobre mirenej uder - zatim hrozi akorat za shodim auto ze spalku a nic.... Opakovani matka moudrosti, takze o vidkendu zas???

Zkoušel jsi stahovák. Třeba tříramený. Našponovat a praštit. Zkus nastříkat WD nebo podobný vzlínavy olej kolem naboje a kolem šroubů.

Jestli budeš bušit tak z boku, zezadu nemáš ranu.

ja som pozeral na mechoša, ako daval dole zadny bubon.

zobral velky srobovak, zalozil do srobu, pobuchal.

potom srob odsroboval.

zobral kladivo a zacal buchal do bubna.

na striedacku trieskal raz pri hornom okraji,

druhy krat pri dolnom okraji.

po stvrtom, piatom udere bubon sam odskocil.

ale bubny boli doteraz kazdy rok dolu.

;)

• 2 týdny později...
  • Autor

Natřeno Hemoušem a je to krááásný :D , než zaprší :angry:

Při bouchání pozor at to nedopadne takhle. Přes dřevo nebo jinak rozložit plochu úderu.

post-7-1122539816_thumb.jpg

Honzík - ja mám vzadu kotúče, ale zadok sa aj napriek tomu nejako výrazne nešpiní. Takže ten bubon zase až taká výhra nie je. Okrem toho sa ľahko kontroluje výška obloženia a plánovaná výmena zadného obloženia je niekedy okolo 160.000 km. Takže je to vlastne tiež bezúdržbové.

Kamoš má na Fabii elektróny, pravidelne ich strieda (zima/leto) a aj napriek tomu mu koleso tak prihrdzavelo, že ho nedokázal demontovať. Dostal defekt. Skúšal všetko, ísť s uvolneným kolesom, kopal do toho, brzdil či zatáčal s uvolnenými skrutkami, a nič. Tak to stále dofukoval a tak došiel do servisu.

Já to drápal flexou cca 1hod x 1 buben a super. Pak sem to stříknul obyč. sprejem a pak lakem a super mam to tak 5 000km. a drží

Ps : foto nic moc B)

post-7-1122923098_thumb.jpg

• 2 týdny později...

2 Honzik: Mam tu samou barvu auta a rovnez se to chystam dat bubnyi trmeny do zelene barvy. Muzes mi prosim dat nejake rady, tipy a triky ohledne natirani + nejake foto trmenu a kotoucu, co vsechno natrit a nenatrit, jak dlouho nenandavat kola atd... -_-

Zajda - že ti to vydržalo 5000 km je jedna vec. Ale brzdil si s tým už aj pár krát za sebou "oživot"? Až vtedy sa brzdy zahrejú skutočne poriadne.

Zajda - že ti to vydržalo 5000 km je jedna vec. Ale brzdil si s tým už aj pár krát za sebou "oživot"? Až vtedy sa brzdy zahrejú skutočne poriadne.

To máš pravdu, ale jezdim tak že zbytečně nebrzdim a párkrát sem na ní taky stál a zatim v poho :) nic méně mám v plánu čipování takže do zadu půjde kotoučovka. :t

bobik: ja natrelvpredu ken ten plovouci trmen,ostatni jsem nechal tak,zadek komplet bubny,natiral jsem 2 vrstvama hamerite,potom jsem den nechal uschnout a dalsi den normalne jel,zadny problem neni,jo jeste ten druhy den jsem vzal silikonovou pastu a vse natrene namazal a pote vytrel do sucha-vznikne vodoodpudiva vrstva a tak to vydrzi dyl....

diamant: ja vim v cem je kotouc lepsi,jen se nejak snazim presvedcit ze tech 30 tkc za novou napravu utratim jinde...buben ma napr tu vlastnost ze se naplni voudou pak chvlili nebrzdi vubec a pak se zakousne - znama vlastnost od skody 1000MB s bubnama vpredu,ale da se s tim zit a ja nesjem zavodnik :-) resp.kdyz vis co te ceka se neleknes :-)

Upraveno od honzik

Dik. Uz je natreno. Na trmeny sem dal 3 vrstvy hemose a po cca 15 hodninach sem si dal trosku vostrejc serpentynky a barva se supr vypalila. Pristi veekend vlitnu na bubny bude to B)-_-:DB)-_-

Tady po prvni vrstve B)

post-7-1124627028_thumb.jpg

Ja kdyz barvim, tak na zaschnuti pouzivam horkovzdusnou pistoli...

Pristi tyden na bubny pouziju fen, snad to bude stacit. ;)

• 8 měsíců později...

To máš pravdu, ale jezdim tak že zbytečně nebrzdim a párkrát sem na ní taky stál a zatim v poho :) nic méně mám v plánu čipování takže do zadu půjde kotoučovka. :t

Taky sem se s tim minuly rok drbal, bubny sem flexou ojel az na kov a natrel cernou akrylatkou. Ale neni to ono, po zime jsou bubny na nekolika mistech oloupany a zase rezavy. Letos jdu do Hammerite ;)

• 2 měsíce později...

Tiez mam strasne hrdzave bubny, ale auto je este v zaruka. Myslite, ze sa to da reklamovat? Ma niekto skusenosti s reklamaciou?

Dik za odpoved

Reklamovat rezavy bubny??? :smich:;)-_- Nebud blahovy ;)-_- Neznam auto, kteremu by nerezly bubny. A vzhledem k tomu, ze jde jen o povrchovou korozi, kterou dostanes dolu i slabym dratenym steteckem, tak to neni vada materialu :)

Ja mam plechace tak to neriesim. Az raz jedneho dna kupim alu kolecka tak sa tym budem zaoberat. Dovtedy ma to vobec netrapi. Ide len o esteticky dojem, ktory by sa pri plechacoch nijako neprejavil.

Bobik - ak to stihneš ešte tento týždeň, tak sa zaobídeš bez fénu. Neverím, že to v tejto horúčave na slnku nevyschne.

Doporucuji Hammerite v plechovce, radne obrousit rez a natrit steteckem 3 vstrvy. Ja to delal jeste u fava pred 3 lety a furt to drzi !!!

Aku farbu by ste odporucili ku kombiku? Farba karoserie je seda graphity.

Aku farbu by ste odporucili ku kombiku? Farba karoserie je seda graphity.

Růžovou :D:D

Cosby to je :smich::smich: :smich:

Cosby to je :smich::smich: :smich:

Cosby to myslí vážně, má to na Supovy a vypadá to skvěle kol5

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.