Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Rucku nemam, postup vim ale nejdou dolu - jsou prirezly. Podobne napr. nejdou dolu hlinikace kdyz je nechas zareznout do bubnu, ale tam jde jezdit s povolenym kolem nebo do nej kopat az odskoci. Buben nemam ani za co vzit ani jak ho kloudne obtukat - nema zadni lem, pres ktery bych ho vzal. Uz jsem to resil s Cosbym a rikat mlatit pres prkno az odskoci, nuz mlatil jsem o vikendu zas a bez efektu. Vy co mate novy auta tak to asi jde samo, ja mam 4.5 roku a tam uz to bude chtit dobre mirenej uder - zatim hrozi akorat za shodim auto ze spalku a nic.... Opakovani matka moudrosti, takze o vidkendu zas???

Vloženo

Zkoušel jsi stahovák. Třeba tříramený. Našponovat a praštit. Zkus nastříkat WD nebo podobný vzlínavy olej kolem naboje a kolem šroubů.

Jestli budeš bušit tak z boku, zezadu nemáš ranu.

Vloženo

ja som pozeral na mechoša, ako daval dole zadny bubon.

zobral velky srobovak, zalozil do srobu, pobuchal.

potom srob odsroboval.

zobral kladivo a zacal buchal do bubna.

na striedacku trieskal raz pri hornom okraji,

druhy krat pri dolnom okraji.

po stvrtom, piatom udere bubon sam odskocil.

ale bubny boli doteraz kazdy rok dolu.

;)

• o 2 týdny později...
Vloženo

Honzík - ja mám vzadu kotúče, ale zadok sa aj napriek tomu nejako výrazne nešpiní. Takže ten bubon zase až taká výhra nie je. Okrem toho sa ľahko kontroluje výška obloženia a plánovaná výmena zadného obloženia je niekedy okolo 160.000 km. Takže je to vlastne tiež bezúdržbové.

Kamoš má na Fabii elektróny, pravidelne ich strieda (zima/leto) a aj napriek tomu mu koleso tak prihrdzavelo, že ho nedokázal demontovať. Dostal defekt. Skúšal všetko, ísť s uvolneným kolesom, kopal do toho, brzdil či zatáčal s uvolnenými skrutkami, a nič. Tak to stále dofukoval a tak došiel do servisu.

Vloženo

Já to drápal flexou cca 1hod x 1 buben a super. Pak sem to stříknul obyč. sprejem a pak lakem a super mam to tak 5 000km. a drží

Ps : foto nic moc B)

post-7-1122923098_thumb.jpg

• o 2 týdny později...
Vloženo

2 Honzik: Mam tu samou barvu auta a rovnez se to chystam dat bubnyi trmeny do zelene barvy. Muzes mi prosim dat nejake rady, tipy a triky ohledne natirani + nejake foto trmenu a kotoucu, co vsechno natrit a nenatrit, jak dlouho nenandavat kola atd... -_-

Vloženo
Zajda - že ti to vydržalo 5000 km je jedna vec. Ale brzdil si s tým už aj pár krát za sebou "oživot"? Až vtedy sa brzdy zahrejú skutočne poriadne.

To máš pravdu, ale jezdim tak že zbytečně nebrzdim a párkrát sem na ní taky stál a zatim v poho :) nic méně mám v plánu čipování takže do zadu půjde kotoučovka. :t

Vloženo (editace)

bobik: ja natrelvpredu ken ten plovouci trmen,ostatni jsem nechal tak,zadek komplet bubny,natiral jsem 2 vrstvama hamerite,potom jsem den nechal uschnout a dalsi den normalne jel,zadny problem neni,jo jeste ten druhy den jsem vzal silikonovou pastu a vse natrene namazal a pote vytrel do sucha-vznikne vodoodpudiva vrstva a tak to vydrzi dyl....

diamant: ja vim v cem je kotouc lepsi,jen se nejak snazim presvedcit ze tech 30 tkc za novou napravu utratim jinde...buben ma napr tu vlastnost ze se naplni voudou pak chvlili nebrzdi vubec a pak se zakousne - znama vlastnost od skody 1000MB s bubnama vpredu,ale da se s tim zit a ja nesjem zavodnik :-) resp.kdyz vis co te ceka se neleknes :-)

Editováno: , autor: honzik
Vloženo

Dik. Uz je natreno. Na trmeny sem dal 3 vrstvy hemose a po cca 15 hodninach sem si dal trosku vostrejc serpentynky a barva se supr vypalila. Pristi veekend vlitnu na bubny bude to B)-_-:DB)-_-

• o 8 měsíců později...
Vloženo
Zajda - že ti to vydržalo 5000 km je jedna vec. Ale brzdil si s tým už aj pár krát za sebou "oživot"? Až vtedy sa brzdy zahrejú skutočne poriadne.

To máš pravdu, ale jezdim tak že zbytečně nebrzdim a párkrát sem na ní taky stál a zatim v poho :) nic méně mám v plánu čipování takže do zadu půjde kotoučovka. :t

Taky sem se s tim minuly rok drbal, bubny sem flexou ojel az na kov a natrel cernou akrylatkou. Ale neni to ono, po zime jsou bubny na nekolika mistech oloupany a zase rezavy. Letos jdu do Hammerite ;)

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Ja mam plechace tak to neriesim. Az raz jedneho dna kupim alu kolecka tak sa tym budem zaoberat. Dovtedy ma to vobec netrapi. Ide len o esteticky dojem, ktory by sa pri plechacoch nijako neprejavil.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...