Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Asi před měsícem mi přestal fungovat ten zvukovej signál zapnutých světel dá se to nějak vyměnit nebo to musim dát do servisu?

Asi před měsícem mi přestal fungovat ten zvukovej signál zapnutých světel dá se to nějak vyměnit nebo to musim dát do servisu?

a ked ti dojde benzin piska ? lebo mne nefungoval len pri svetlach, vymenil som ziarovku vo svetlach (H7) a cuduj sa svete znovu piska ;)

• Autor

Jo na benzín píská takže to může bejt ve světlech?

Jo na benzín píská takže to může bejt ve světlech?

moze byt, vyskusaj vymenit ziarovky, ak nechces kupovat nove na skusku si mozes pozicat od niekoho druheho, aj ked standartne ziarovky nie su az take drahe ;)

PS. staci vymenit len "potkavaci" tj H7

• 2 týdny později...

inak to ye vam nepiska moye sposobovat malz mikrospinac v yamku dveri.

moze byt, ale potom by sa nerozsvietilo ani stropne svetlo...

Upraveno od domino666

• Autor

Takže když se rozsvítí stropní světlo tak je mikrospinač v pořádku? Ptal sem se v servisu a výměna stojí kolem 5tisic.

Takže když se rozsvítí stropní světlo tak je mikrospinač v pořádku? Ptal sem se v servisu a výměna stojí kolem 5tisic.

:doh  To sou pálky. Tady máš návod a když si to uděláš sám, tak za cca 55kč + pošta. Pokud se ti teda stropní světýlko nerozsvěcí.

• 3 týdny později...

a ked ti dojde benzin piska ? lebo mne nefungoval len pri svetlach, vymenil som ziarovku vo svetlach (H7) a cuduj sa svete znovu piska ;)

Mě taky přestala fungovat signalizace světel (blinkry a nádrž a stropní světlo funguje). Shodou okolností jsem minulý týden přední žárovku H7 opravdu měnil - co je to ale za blbost aby to bylo žárovkou??

Mě taky přestala fungovat signalizace světel (blinkry a nádrž a stropní světlo funguje). Shodou okolností jsem minulý týden přední žárovku H7 opravdu měnil - co je to ale za blbost aby to bylo žárovkou??

ja som menil parkovacky za led a myslel som si, ze to bude nimi. potom sa mi vypalila jedna ziarovka, ale vymenil som obe a zrazu repro znova piska lol

neviem preco ale bolo to tak ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.