Dakie Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 No já pojedu asi takhle: v pátek odpoledne výjezd z Turnova, příjezd do Hulína (u Kroměříže), kafe s příbuznými, možná nocleh a v sobotu ráno do Karviné, tam pokec s s-talkerem, a v neděli ráno společně do Olmiku, z Olmiku do Hulína, vyzvednout maminu od příbuzných a hurá nach Turnov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 No já pojedu asi takhle: v pátek odpoledne výjezd z Turnova, příjezd do Hulína (u Kroměříže), kafe s příbuznými, možná nocleh a v sobotu ráno do Karviné, tam pokec s s-talkerem, a v neděli ráno společně do Olmiku, z Olmiku do Hulína, vyzvednout maminu od příbuzných a hurá nach Turnov Celkej nadupanej program. Tak jeď opatrně a v neděli se slezem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 No já pojedu asi takhle: v pátek odpoledne výjezd z Turnova, příjezd do Hulína (u Kroměříže), kafe s příbuznými, možná nocleh a v sobotu ráno do Karviné, tam pokec s s-talkerem, a v neděli ráno společně do Olmiku, z Olmiku do Hulína, vyzvednout maminu od příbuzných a hurá nach Turnov Celkej nadupanej program. Tak jeď opatrně a v neděli se slezem!!! jooo, to sem celej já, vždycky mám přeprogramováno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 No já pojedu asi takhle: v pátek odpoledne výjezd z Turnova, příjezd do Hulína (u Kroměříže), kafe s příbuznými, možná nocleh a v sobotu ráno do Karviné, tam pokec s s-talkerem, a v neděli ráno společně do Olmiku, z Olmiku do Hulína, vyzvednout maminu od příbuzných a hurá nach Turnov ja pocitam ze prijedes v patek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 4. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 DNES VEČER VE 20:00 UKONČUJI HLASOVÁNÍ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Když už má nálepka č.4 dostala 3 hlasy (já sám hlasoval pro jinou) tak jsem se na ni ještě jednou podíval. Na s-talker to nemá, ale možná sraz č. 2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 4. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Když už má nálepka č.4 dostala 3 hlasy (já sám hlasoval pro jinou) tak jsem se na ni ještě jednou podíval. Na s-talker to nemá, ale možná sraz č. 2... Viťo, to je bomba!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 No já pojedu asi takhle: v pátek odpoledne výjezd z Turnova, příjezd do Hulína (u Kroměříže), kafe s příbuznými, možná nocleh a v sobotu ráno do Karviné, tam pokec s s-talkerem, a v neděli ráno společně do Olmiku, z Olmiku do Hulína, vyzvednout maminu od příbuzných a hurá nach Turnov ja pocitam ze prijedes v patek hele asi až v sobotu dopoledne, musím se stavit u těch příbuzných aspoň na kafčo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Tak myslím že máme vítězno samolepku co?:-) Která pak to asi bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Když už má nálepka č.4 dostala 3 hlasy (já sám hlasoval pro jinou) tak jsem se na ni ještě jednou podíval. Na s-talker to nemá, ale možná sraz č. 2... Vito super - skoda ze uz nemuzu hlasovat - uz sem hlasil pro ten Tvuj prvni navrh - tak snad na sraz c. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 4. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 UKONČUJI HLASOVÁNÍ!!! Všem, kteří vytvořily nálepky moc děkuji, protože bylo opravdu z čeho vybírat. Taky si dovolím říct, že je o další srazové nálepce rozhodnuto, protože to co Víťa vyvěsil včera nemá chybu. Je to sice můj názor, ale asi nebudu jediný, komu se líbí. Dnes vyhrála nálepka s-talkera č. 6. Zítra ji posílám na tisk a do týdne by měla být hotová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 UKONČUJI HLASOVÁNÍ!!!Všem, kteří vytvořily nálepky moc děkuji, protože bylo opravdu z čeho vybírat. Taky si dovolím říct, že je o další srazové nálepce rozhodnuto, protože to co Víťa vyvěsil včera nemá chybu. Je to sice můj názor, ale asi nebudu jediný, komu se líbí. Dnes vyhrála nálepka s-talkera č. 6. Zítra ji posílám na tisk a do týdne by měla být hotová. supéééér a na příští sraz souhlasím s tou Víťovou tu samolepku ci a ci a ci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 v ybrali jste pěknou samolepku jen co je pravda ta fabka mi je povědomá?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 5. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 v ybrali jste pěknou samolepku jen co je pravda ta fabka mi je povědomá?? Tak to bys měl taky dorazit, ať si ji můžem pořádně prohlídnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Když už má nálepka č.4 dostala 3 hlasy (já sám hlasoval pro jinou) tak jsem se na ni ještě jednou podíval. Na s-talker to nemá, ale možná sraz č. 2... Viťo, to je bomba!!!!!!!!!!!!!!! Tak tu bych chtěl taky, decentní, ostrá a dle mě velmi půvabná ... Ne, nemluvím o nějaké ženské, ale o Víťově samolepce č. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 5. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Když už má nálepka č.4 dostala 3 hlasy (já sám hlasoval pro jinou) tak jsem se na ni ještě jednou podíval. Na s-talker to nemá, ale možná sraz č. 2... Viťo, to je bomba!!!!!!!!!!!!!!! Tak tu bych chtěl taky, decentní, ostrá a dle mě velmi půvabná ... Ne, nemluvím o nějaké ženské, ale o Víťově samolepce č. 4 To by se nemuselo ani hlasovat. Jen by se upravil termín a místo konání. Pokud nebudete chtít být opět v Olomouci. Pokud by se to stalo tradicí, nebylo by marné dělat ten sraz ve větším měřítku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 To by se nemuselo ani hlasovat. Jen by se upravil termín a místo konání. Pokud nebudete chtít být opět v Olomouci. Pokud by se to stalo tradicí, nebylo by marné dělat ten sraz ve větším měřítku Aby nám pak stačilo parkoviště u Globusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 5. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 To by se nemuselo ani hlasovat. Jen by se upravil termín a místo konání. Pokud nebudete chtít být opět v Olomouci. Pokud by se to stalo tradicí, nebylo by marné dělat ten sraz ve větším měřítku Aby nám pak stačilo parkoviště u Globusu Pak by to samozřejmě bylo jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 v ybrali jste pěknou samolepku jen co je pravda ta fabka mi je povědomá?? Tak to bys měl taky dorazit, ať si ji můžem pořádně prohlídnout. Bohužel v ten datum již něco mam,jinak bych přijel se mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 5. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 v ybrali jste pěknou samolepku jen co je pravda ta fabka mi je povědomá?? Tak to bys měl taky dorazit, ať si ji můžem pořádně prohlídnout. Bohužel v ten datum již něco mam,jinak bych přijel se mrknout Alespoň do příště vychytáme mouchy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 osobně libofka je 7čka a čistě nezaujatě ta 10tka je také luxusní Taky si myslim, je to v zelene, jako logo i toto forum a osobne na te moji, bylo dost prace. Osobne si mi libi 7. a 10. proste jednoduche, nekriklave barvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 12. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Takže jedna pozitivní zprávička k pátečnímu dni!!! Nálepky jsou hotovy a vyzvednuty. Vypadají krásně. Večer hodím hromadné foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 12. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Tak tady jsou už hotové!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 supééééééér už aby to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 12. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 supééééééér už aby to bylo Už jen týden. To vydržíš!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.