mifii Vloženo 3. Říjen 2007 Vloženo 3. Říjen 2007 lze pres vag na supu zapnout tripling?A jeste sem se nekde docetl ze kdyz vylezi z auta a zamknu ze by melo auto svitit na cestu xenonama-jinak vsechna svetlicka vcetne zrcatek sviti.tak pokud to umi jak to aktivovat? Citovat
Krenstik Vloženo 3. Říjen 2007 Vloženo 3. Říjen 2007 Ja jen potahnu packu blinku k sobe, jako svetelna houkacka a svetla mi sviti tusim 30s, je to i v prirucce. Citovat
Luďan Vloženo 4. Říjen 2007 Vloženo 4. Říjen 2007 ale tripling je něco jiného, nee? Není to, že blinkr blikne třikrát? U supa to ale nejde... Citovat
zabiak Vloženo 4. Říjen 2007 Vloženo 4. Říjen 2007 ale tripling je něco jiného, nee?Není to, že blinkr blikne třikrát? U supa to ale nejde... TRIPPLING - je něco jiného když lehce ťukneš do blinkru tak ti 3x zabliká. Tady máte návod jak si ho vyrobit do každého auta http://www.skodaoctavia.cz/zajimavosti/Trippling.htm Citovat
Krenstik Vloženo 4. Říjen 2007 Vloženo 4. Říjen 2007 ale tripling je něco jiného, nee?Není to, že blinkr blikne třikrát? U supa to ale nejde... TRIPPLING - je něco jiného když lehce ťukneš do blinkru tak ti 3x zabliká. Tady máte návod jak si ho vyrobit do každého auta http://www.skodaoctavia.cz/zajimavosti/Trippling.htm Ano ale kolega se zaroven ptal na sviceni svetel po zamknuti auta a na to jsem odpovidal ja. Citovat
mifii Vloženo 5. Říjen 2007 Autor Vloženo 5. Říjen 2007 Ja jen potahnu packu blinku k sobe, jako svetelna houkacka a svetla mi sviti tusim 30s, je to i v prirucce. ja mam prirucku v nemcine.A ty svetla to mas zaply klicek nebo jak? Citovat
Miky-Praha Vloženo 6. Říjen 2007 Vloženo 6. Říjen 2007 Ja jen potahnu packu blinku k sobe, jako svetelna houkacka a svetla mi sviti tusim 30s, je to i v prirucce. ja mam prirucku v nemcine.A ty svetla to mas zaply klicek nebo jak? Je to jednoduchý, když dojedeš, vypneš světla, vytáhneš klíč ze zapalování, blikneš dálkovýma (světelnou houkačkou) a otevřeš dveře. V tu chvíli se světla rozsvítí. Pokud dveře po vystoupení zavřeš, svítí 30s, pokud je necháš otevřený, tak 2 minuty. Citovat
PTiCA Vloženo 7. Říjen 2007 Vloženo 7. Říjen 2007 tak to je super, hned to vyzkousim. Je jeste nejaka vec o ktere nevim? Citovat
mifii Vloženo 7. Říjen 2007 Autor Vloženo 7. Říjen 2007 tak to je super, hned to vyzkousim. Je jeste nejaka vec o ktere nevim? a me to funguje:D:D:D je to presne jak rikas 30s to svitin jupí Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.