sltuning Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 (edited) zdravim.potreboval by som radu.pri vymene ziarovky som zatlacil na vnutro svetla(cely ten plast,kde sa too vklada)a neviem ci som zatlacil silno,alebo co ale pohlo sa mi to vnutri svetla na jednu a na druhu stranu.normalne sa s tym da tocit vpravo aj vlavo.ked tocim v interiery koleckom tak normalne chodi aj hore aj dole.neviem ci to tak ma byt,ale nezda sa mi to.neviete na akom principe je ta parabola vnutri uchytena???dakujem Edited October 10, 2007 by sltuning Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profor Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 na fabii su hore gumene uchyty ktorymi aj nastavuješ sklon a poziciu či v pravo alebo vlavo. Občas ta guma povoli a zvykne to padnuť. Skus tu parabolu chytiť a ťahom dozadu ju nasadiť Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sltuning Posted October 13, 2007 Author Share Posted October 13, 2007 no nepomohlo.asi to bude jinak....ja se z toho omrdam..ale dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Přesně, jak píše profor, tak i n aoktě je parabola chycená jakoby kusky hadiček do štelovacích šroubů, nejspíš se ti to povedlo vytrhnout, pokud se ti to nepovede nasadit ze zadu světla, tak ho budeš muset vyndat, sundat přední kryt a zatlačit to tam ručně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sltuning Posted October 14, 2007 Author Share Posted October 14, 2007 tak aj to skusim este raz a dam vediet ako som dopadol.dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sltuning Posted October 14, 2007 Author Share Posted October 14, 2007 bolo to presne tak ako ste pisali,len muselo istsvetlo von...dikkkkkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts