marcush Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Zatím se mi to nepovedlo nikde najít, tak se zeptám. Nevíte někdo, jestli je u FII/R možné naprogramovat funkci Coming/Leaving home, tak jak to má OII s Light Assistant? Tzn. odemknu DO auto a rozsvítí se světla. Zamknu DO auto a světla třeba ještě 10s svítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Nakódovať to bohužiaľ nepôjde... Ale chystám sa preštudovať schémy, nová Ibiza má aj coming home, len neviem či je riešený centrálnu RJ, alebo je na to nejaký iný modul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Mozno je to riesene tym modulom comming home, co sa preberal v OI. Je origo pre VW a daval sa aj do vybavy niektorych specialnych akciovych modelov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Profor neco kutil na FI zkus pohledat treba tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Říkal jsem si, že to nebude úplně jednoduchý. Zkusím ještě něco pohledat a uvidím. Pokud to bude chtít větší zásah než softwarově do řídící jednotky, tak na to asi hodím placku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farel Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Říkal jsem si, že to nebude úplně jednoduchý. Zkusím ještě něco pohledat a uvidím.Pokud to bude chtít větší zásah než softwarově do řídící jednotky, tak na to asi hodím placku... Aj ja som sa bal rozoberania auta a teraz po instalacii alarmu a park. asistenta by som vedel auto rozobrat za 2 hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 2farel: Což o to... Ale nevěřím tomu, že se interiér složí zpět tak, aby plasty nevrzaly. Jak se to jednou rozebere, už je to podle mě problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 (editace) ehm ... a Ty víš kolikrát bylo rozloženo a složeno Tvé auto než opustilo továrnu..?!... Editováno: 4. Březen 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! tytyty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 2alespilot: No, jde o to, že teď v autě nikde nic nevrže, neozývají se z přístrojovky žádné pazvuky, takže jestli to měli v továrně jaklo cvičný lego, je mi to jedno, protože to vždycky dobře složili zpět. Ale už vidím, jak se mi do toho vrtá nějakej mamalas a poté, co to složí zpět, bude auto vrzat jak stará almara. Děkuji nemám zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 no nieco na tom bude .. ale je to aj materialom. Ja som kupoval novy stredovy vyduch kurenia a ked bol novy tak pekne nepukal ani nic ziadne zvuky .. ale po 3mesiacoch uz puka atd . .takze tak . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Můžu potvrdit Artuv postřeh. A kvůli rozebrání ti to vrzat nezačne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Tak trebárs ja nemám problém s výduchmi žiaden (klop-klop). Ani po roku nič nevrže, jedine pri väčšej hlasitosti rádia rezonujú zadné obloženia dverí. Chystám sa ich vytlmiť a mal by byť kľud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 hmm, hmm...kdybyste na to někdo kápli, jak tu funkci dodělat, tak by to bylo vážně super...sice jí moc nepotřebuju, ale je to super věc:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 No škoda nemám schému Ibizy,a le čo som videl popis BSG tak to bolo zaujímavé, tam už zapína svetlá a vlastne robí celý management BSG takže comming/leaving bude software funkcia. Ako vravím nemám schému žial tak neviem koumať. Ale aj keby to tak bollo, BSG na ibize je diametrálne (nielen rozmerovo) odlišná od stávajúcej "starej" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Profor: Bohuzel si myslim, ze tady se do toho bude muset hrabnout stejne jako u FI. Vypinac je mechanicky, takze softwarove clovek muze zkouset cokoli, ale proste to nepujde... Tys daval nekam schema na FI ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 No ja neviem ako je to na ibize, či je tam switch na to alebo čo ale ak myslíš len tú "aktiváciu" ok to nevadí nech tam je to bliknutie alebo čo. Tá BSG je odlišná, práve som pozeral pinout a žial omyl, svetlá rieši len obrysovky, brzdové, blinkre a hmlovky s corner funkciou ale normál svetlá nie. Jedine že by sa hmlovky použili na comming home v spolupráci s dažďovým senzorom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 (editace) Niečo som našiel... http://carmodule.de/index.php?module=shop&...;prod_ID=P18810 alebo http://carmodule.de/index.php?module=shop&...;prod_ID=P19325 Editováno: 15. Duben 2009, autor: Napster050 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Nevite nahodou jestli se da neco udelat s temi dojezdy oken? Zajimalo by mne jestli jsou jine komfortky/BSG nebo co pro auta se stresnim oknem? Podle prodejce/servisu okna na DO funguji jen v teto kombinaci - tak co je tam jineho??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Crake: Komfortky sú 3 (centrál klasický a potom 2 typy pre diaľkový s rôznou frekveciou), podobne BSG sú 4 typy (hatch/kombi a ľavostranné/pravostranné riadenie). Pokiaľ viem, tak automatické zatvorenie okien ani strešného okna cez DO u FII/R nefunguje, toto funguje len u OII/SII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Egi Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 No, chtělo by to nějak vyzkoumat. To je jedna z věcí, která mi na fábii chybí. Mám elegance a přijde mi jako pitomost , že když mám dálkový ovládání, tak okna musim ovládat přes běžnej zámek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 zadne reseni ohledne dojezdu oken ?? mam jeste takovy trochu offtopic dotaz , da se nastavit automaticke zamikani vozu pri dosazeni urcite rychlosti ?? ( treba 20km/h ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Dá, už se to tu někde řešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 dá, v servise to na požádání nakódují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 zadne reseni ohledne dojezdu oken ?? mam jeste takovy trochu offtopic dotaz , da se nastavit automaticke zamikani vozu pri dosazeni urcite rychlosti ?? ( treba 20km/h ) jj jak pisou kluci. Stav se v servise je to chvilka. Obvykle zato chteji tak 400Kč, ale, kdyz to spojis s garanckou, tak je ukecas na nim, nebo nic. Taky sem si to nechal nakodovat. Po mesici sem si zvykl, ze uz nervu za klicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Pokud mas kabel, je to jednoduche. Zamyka se to pri 15km/h, stejne se da naprogramovat i odemknuti po vytazeni klicku. Je tady PDF s kody, pokud bys to chtel podrobne, ozvi se. Je to prace na pet minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.