Publikováno Říjen 10, 200717 r Potreboval bych poradit jak na Octavii vypojit tachometr ????Mam to jako firemni auto a newim jak to udelat,predtim sem mnel feldu a to bylo v poho tak prosim poradte...
Říjen 10, 200717 r Potreboval bych poradit jak na Octavii vypojit tachometr ????Mam to jako firemni auto a newim jak to udelat,predtim sem mnel feldu a to bylo v poho tak prosim poradte... na prevodovce zezadu od razeni je konektor,ale nevim,zda to nema vliv na dalsi funkce
Říjen 10, 200717 r Musi se asi zespot sundat ten kryt zejo ?????? i z vrchu,jen se poradne podivat,jak ten konektor odpojit,zespodu lepsi pristup
Říjen 11, 200717 r myslím, že v autosalonech vyndávaj nějakou pojistku,ale nevím zda pak třebas nejde komplet celá kaplička
Prosinec 23, 200717 r Nemas to jednodussi pretocit v budikach??Na r 2000 to jde i Vagem. VagTachem to stočíš v pohodě ale jak to jde udělat VAGem ???
Prosinec 23, 200717 r VagTachem to stočíš v pohodě ale jak to jde udělat VAGem ??? Vageeprom programer+ kline kabel
Prosinec 24, 200717 r tak to jó.... bohužel podobné věci nemá každej v garáži, holt je vidět profík....když se napíše "na VAG" každej si obyčejně představí VAG-COM...
Prosinec 24, 200717 r tak to jó.... bohužel podobné věci nemá každej v garáži, holt je vidět profík....když se napíše "na VAG" každej si obyčejně představí VAG-COM... No jiste vag comackym kablem ale ne softem.Myslim, ze kdyz pobrouzdas tak ten softik najdes
Prosinec 24, 200717 r Potreboval bych poradit jak na Octavii vypojit tachometr ????Mam to jako firemni auto a newim jak to udelat,predtim sem mnel feldu a to bylo v poho tak prosim poradte... já mám tacho taky odpojený a krom toho, že neukazuje rychlost a nenačítají se km, tak některé údaje v PP se neozbrazují(prům. spotřeba a rychlost)
Květen 12, 200817 r já mám tacho taky odpojený a krom toho, že neukazuje rychlost a nenačítají se km, tak některé údaje v PP se neozbrazují(prům. spotřeba a rychlost) Myslíte že to zapojení je stejné i u Fabie 2003 1,2?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.