Duben 3, 201411 r to tady nechápu, normálně je nahraj znovu, jen jako přílohu ke komentu přes rozšířený editor, nemusíš do galerie
Duben 3, 201411 r tak reupload dipu místo pogumování....když sem teď auto vypucoval, tak to vypadá líp...celkově na živo to vypadá líp...
Duben 17, 201411 r vypadá to dobře, taky to možná udělám. Já mám teda dřevěnej dekor takže udělám jen madla, plast na posunu loketky a tlačítko na otevírání kastliku děštníku
Duben 27, 201411 r Zdravim muze mi nekdo cim nejlepe sundat pogumovani z iterieru klik,vydechu atd???skousel jsem to dnes technicakem a lihem.......proste nic ruce sem nechal na jednom ramecku a stejnak vysledek temer onicem,chtel bych to nechat v te cerne plastovine co vam zbyde vypada celkem GOOD kdyz se ohmata diky za rady.
Duben 27, 201411 r Sundej to a namoč to do vřelé vody, de to pak prej uplně lehce. Upraveno Duben 27, 201411 r od Tarantulas
Duben 27, 201411 r je to asi jak u jakýho auta, ale já sem se stim mordoval před týdnem, a jak píše, málem jsem tam nechal ruce na tom, asi nejlépe mi pomohlo to nechat naložený ve vodě, několik hodin a pak to dát do hodně teplý vody a začít loupat, něco šlo hladce drhnutím palcem a nečo jsem mordoval hadříkem s tech. benzínem, ale vůbec to nešlo dobře, fakt děs, chce to pevný nervy, takže držim palce, některý části jsem pak škrábal tupou stranou jídelního nože, ale stim, že jsem to pak stejně stříkal dipem, takže sem tam lehký škrábaneček mě netrápil
Duben 28, 201411 r ja som to chcel nastriekať na matnu čiernu mal som sprej na plast-korejský ako so tom nastriekal guma komplet popraskala a sama šla dole nakoniec som to dal do carbonu Upraveno Duben 28, 201411 r od xronical
Prosinec 19, 20159 r Jak vypadá trvanlivost gumy ve spreji? http://www.plastidip-shop.cz/cs/standardni-barvy/163-tekuta-guma-ve-spreji-plasti-dip-400ml-cerna-4260178230036.html Upraveno Prosinec 19, 20159 r od Petr.gr
Leden 17, 20178 r Tak jsem se rozhodl taky pro odstraneni toho humusu z madel a vsude okolo. A koukam ze asi na tom umru. Jeste bych potreboval poradit, do ceho mam namocit tu stropni lampicku. Konkretne tlacitka a ten kryt. Potrebuju to dostat uplne dolu.
Leden 18, 20178 r Já to taky namočil do teplý vody a houbičkou na nádobí tou hrubou stranou jsem drhnul a drhnul a.... Je to hrozná pakárna.
Leden 18, 20178 r No tak kdyby to chtel nekdo zkusit tak na tu lampicku jsem pouzil lih. Pak na topeni. Pak to slo z toho sloupnout v jednom kuse. Uplna parada. Madla jsem zabalil do hadru, zalil lihem, zabalil do folie a na topeni. Tak uvidime zitra
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.