Akrubek Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Tak to si myslím, že není zrovna kvůli bastlířů, páč ty je svým způsobem připravují o profit:-DD To je kvůli výrobě jejich:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 no uzavřem to, nárazník se měnit nemusí .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 nemusí ho měnit ten, kdo je zručný:-D kdo si netroufá řezat, tak nový:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 ještě že ti je dali rovnou z výroby nemáš vzádu parkováky? už vydím jak jdeš pro nový nárazník do škodovky s dírama.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Mám na Roomsteru kolaté mlhovky, nevíte někdo jestli tam místo nich jdou bezproblémů namontovat ty hranaté? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 čéče, přečti si to výše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 ještě že ti je dali rovnou z výroby nemáš vzádu parkováky? už vydím jak jdeš pro nový nárazník do škodovky s dírama.. ty mám z fabriky taktéž:-PPPP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 12. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Naraznik se menit nemusi vyreze se jen uchyceni - dela se jeden typ narazniku, kuli cene vyroby Pro natazeni kabelu se vrtat nemusi kabliky jiz z motoru do palubky vedou tak se to da natahnout podel nich montaz provede i mene zrucny clovicek za cca 30min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 ty mám z fabriky taktéž:-PPPP škoda že se to nedá říct o rozumu ten z výroby nemáš..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 jj, je to tak, ten jsem získal časem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 1) muzete mi nekdo prosim zjistit, co vse (cisla dilu) potrebuji na zapojeni Corner mlhovek aby svitily? Natacet se nemusi 2) koukal jsem, ze tu nekdo mel navod na zapojeni, muzete mi ho nekdo prosim poslat? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 No myslim ze sa ani natacat nebudu. Natacaju sa stretavcaky, nie mlhovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 1) muzete mi nekdo prosim zjistit, co vse (cisla dilu) potrebuji na zapojeni Corner mlhovek aby svitily? Natacet se nemusi 2) koukal jsem, ze tu nekdo mel navod na zapojeni, muzete mi ho nekdo prosim poslat? Diky Mám zapojení a máš původní mlhovky?Pokud ano tak stačí koupit konektory a přehodit to.Jo a uriznou 2 zobacky tot vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 cobra ale on chce aby mu aj fungovala funkcia corner čo už bude trochu ťažšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 No myslim ze sa ani natacat nebudu. Natacaju sa stretavcaky, nie mlhovky. Jj, ale vis jak jsem to myslel, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 cobra ale on chce aby mu aj fungovala funkcia corner čo už bude trochu ťažšie Ne, potrebuju aby pouze svitily, Corner funkci nepotrebuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 14. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 ono k tomu ani manual nepotrebujes je to jen o zapojeni jednoho konektoru do vypinace a dvou do mlhovek, pak akorat zapojit kablik na kontrolku, ale ten konektor stejne nejde rozebrat teda aspon u meho R no jdu scanovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jancoSV Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 tak ako to je s vymenou toho konektoru?? dasa vypichnut a potom dat ten na hranatu hmovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 14. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 co se tyce vrtani bod 4, tak neni treba, kousek od tud vede lanko a kabej jde protahnout tudy manual je delany pro kulate mlhovky, cela montaz je stejna i u corner mlhovek, ale u corner mlhovek se musi odriznout drzaky na kulate mlhovky a corner mlhovky drizi jen na dvou sroubech 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 14. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 konektor menit nemusis, da se upravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Super, diky, kabelaz sice zatim nemam, ale jdu se ted o vikendu pustit do fyzicke montaze mlhovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 14. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 take jsem mel nejprve namontovane mlhovky a az po delsi dobe jsem sehnal kabelaz zabere ti to 5 min i s odemcenim a zamcenim auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 konektor menit nemusis, da se upravit Ako yslis upravit? Tak aby vycvakaval na 2x? Alebo ze sa spoja zadne a predne hmlovky do jednej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 (editace) Zatim jen na zkousku, jeste musim koupit sroubky na pridelani Jinak vyriznuti uplne brnkacka, pilka a za 3 minutky obe strany Ale auta mi bylo lito, ze do nej musim rezat Editováno: 15. Listopad 2008, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 15. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 mluvim o konektoru, kdyz mas kabelaz na kulate mlhovky a chces corner mlhovky jinak pro zapojeni corner funkce je treba nova ridici jednotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.