Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak to si myslím, že není zrovna kvůli bastlířů, páč ty je svým způsobem připravují o profit:-DD To je kvůli výrobě jejich:-D

:doh no uzavřem to, nárazník se měnit nemusí ....

nemusí ho měnit ten, kdo je zručný:-D kdo si netroufá řezat, tak nový:-D

ještě že ti je dali rovnou z výroby :smich: nemáš vzádu parkováky? už vydím jak jdeš pro nový nárazník do škodovky s dírama.. :smich:

Mám na Roomsteru kolaté mlhovky, nevíte někdo jestli tam místo nich jdou bezproblémů namontovat ty hranaté?

čéče, přečti si to výše...

ještě že ti je dali rovnou z výroby :smich: nemáš vzádu parkováky? už vydím jak jdeš pro nový nárazník do škodovky s dírama.. :smich:

ty mám z fabriky taktéž:-PPPP lol

• Autor

Naraznik se menit nemusi vyreze se jen uchyceni - dela se jeden typ narazniku, kuli cene vyroby

Pro natazeni kabelu se vrtat nemusi kabliky jiz z motoru do palubky vedou tak se to da natahnout podel nich

montaz provede i mene zrucny clovicek za cca 30min

ty mám z fabriky taktéž:-PPPP lol

škoda že se to nedá říct o rozumu :smich:lol ten z výroby nemáš..... :smich::smich::smich:

jj, je to tak, ten jsem získal časem :plol

:noot:

1) muzete mi nekdo prosim zjistit, co vse (cisla dilu) potrebuji na zapojeni Corner mlhovek aby svitily? Natacet se nemusi :)

2) koukal jsem, ze tu nekdo mel navod na zapojeni, muzete mi ho nekdo prosim poslat?

Diky

No myslim ze sa ani natacat nebudu. ;) Natacaju sa stretavcaky, nie mlhovky. :)

:noot:

1) muzete mi nekdo prosim zjistit, co vse (cisla dilu) potrebuji na zapojeni Corner mlhovek aby svitily? Natacet se nemusi :)

2) koukal jsem, ze tu nekdo mel navod na zapojeni, muzete mi ho nekdo prosim poslat?

Diky

Mám zapojení a máš původní mlhovky?Pokud ano tak stačí koupit konektory a přehodit to.Jo a uriznou 2 zobacky tot vše.

cobra ale on chce aby mu aj fungovala funkcia corner čo už bude trochu ťažšie

No myslim ze sa ani natacat nebudu. ;) Natacaju sa stretavcaky, nie mlhovky. :)

Jj, ale vis jak jsem to myslel, ze? ;)

cobra ale on chce aby mu aj fungovala funkcia corner čo už bude trochu ťažšie

Ne, potrebuju aby pouze svitily, Corner funkci nepotrebuju...

• Autor

ono k tomu ani manual nepotrebujes je to jen o zapojeni jednoho konektoru do vypinace a dvou do mlhovek, pak akorat zapojit kablik na kontrolku, ale ten konektor stejne nejde rozebrat :( teda aspon u meho R

no jdu scanovat :)

tak ako to je s vymenou toho konektoru?? dasa vypichnut a potom dat ten na hranatu hmovku?

• Autor

post-6466-1226658837_thumb.jpg

post-6466-1226658856_thumb.jpg

post-6466-1226659016_thumb.jpg

post-6466-1226658888_thumb.jpg

co se tyce vrtani bod 4, tak neni treba, kousek od tud vede lanko a kabej jde protahnout tudy :)

manual je delany pro kulate mlhovky, cela montaz je stejna i u corner mlhovek, ale u corner mlhovek se musi odriznout drzaky na kulate mlhovky a corner mlhovky drizi jen na dvou sroubech

• Autor

konektor menit nemusis, da se upravit :)

Super, diky, kabelaz sice zatim nemam, ale jdu se ted o vikendu pustit do fyzicke montaze mlhovek.

• Autor

take jsem mel nejprve namontovane mlhovky a az po delsi dobe jsem sehnal kabelaz :)

zabere ti to 5 min i s odemcenim a zamcenim auta :)

konektor menit nemusis, da se upravit :)

Ako yslis upravit? Tak aby vycvakaval na 2x? Alebo ze sa spoja zadne a predne hmlovky do jednej?

Zatim jen na zkousku, jeste musim koupit sroubky na pridelani :)

Jinak vyriznuti uplne brnkacka, pilka a za 3 minutky obe strany ;) Ale auta mi bylo lito, ze do nej musim rezat :feve:

post-5841-1226722381_thumb.jpg

post-5841-1226722404_thumb.jpg

Upraveno od PMA

• Autor

mluvim o konektoru, kdyz mas kabelaz na kulate mlhovky a chces corner mlhovky

jinak pro zapojeni corner funkce je treba nova ridici jednotka

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.