Publikováno Říjen 14, 200717 r Neví někdo proč by na OI nefungovala signalizace zapnuých světel? při vyndání klíčku ze zapalovaní zvuková sifnalizace nejde. Ví někdo v čem by to mohlo být?
Říjen 14, 200717 r Autor A kde ji najdu? vím že to min. týden ještě šlo. Pak jsem odpojil komfortní jednotku a teď to nejde...
Říjen 14, 200717 r funkce hledat: http://forum.skodahome.cz/index.php?act=Se...mikrosp%EDna%E8 jo a motorová jednotka s tím nemá nic společnýho Upraveno Říjen 14, 200717 r od Vaša
Říjen 22, 200717 r Mám stejný problém,nefunguje mi jak signalizace rozsvícených světel tak signalizace benzinu.Kontrolka nádrže se sice rozsvítí,ale bez zvukové signalizace.Bude to zřejmě v budíkách,že?jaký by byl postup opravy.
Listopad 9, 200717 r Je to ta malá mrcha,co se jí říká mikrospínač...v zámku dveří od řidiče (červený a modrý dráteček s černým ošoupaným camprlíkem ) Upraveno Duben 3, 201114 r od Wojnar
Únor 18, 200916 r No,kdyby to byl ten spínač,tak by to nemělo přece vliv na signalizaci stavu paliva ani třeba na signalizaci stavu chladicí kapaliny.navíc by se mi nerozvítilo vnitřní osvětlení při otevřených dveří,ne? Upraveno Duben 3, 201114 r od Wojnar
Únor 26, 200916 r pozri si S-kontakt na spínacej skrinke, či je dobrá poistka a či auto prejde do SAFE modu, teda po zamknutí auta či ti bliká malá kontrolka vo dverách vodiča
Červenec 18, 201015 r Pojistka je v pořádku, červená kontrolka po zamknutí bliká a signalizace přesto nefunguje. Mohlo by to být i samotné přístrojové desce, jako třeba nějaký špatný kontakt u toho bzučáku?
Duben 3, 201114 r Zdravim,jen jsem se chtěl zeptat jestli někdo nevíte kolik ohmu má onen ,,bzučák''?on je to spíš reproduktorek,ne?mě taky odešel a tak hledám vhodnou náhradu.nechce se mi dávat na vrakáči za palubku 3000kč :-) Díky za info pokud máte někdo zkušenost
Duben 4, 201114 r roproduktor ma 50ohmu ale je jich vice druhu kdyby nekdo potreboval tak je mam nove. mifi@tv-video-sat.cz
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.