Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Neví někdo proč by na OI nefungovala signalizace zapnuých světel? při vyndání klíčku ze zapalovaní zvuková sifnalizace nejde. Ví někdo v čem by to mohlo být?

a stropní světlo reaguje na dveře ?

Upraveno od Wojnar

• Autor

Ne bohužel ne...že by mikrospínač?

že by motorová jednotka ?

Upraveno od Wojnar

• Autor

A kde ji najdu? vím že to min. týden ještě šlo. Pak jsem odpojil komfortní jednotku a teď to nejde...

:palec2::palec2::palec2::palec2::palec2:

Upraveno od Wojnar

asi mikrospinac. je v zamku. vodicove dvere...

Mám stejný problém,nefunguje mi jak signalizace rozsvícených světel tak signalizace benzinu.Kontrolka nádrže se sice rozsvítí,ale bez zvukové signalizace.Bude to zřejmě v budíkách,že?jaký by byl postup opravy.

• 3 týdny později...

Je to ta malá mrcha,co se jí říká mikrospínač...v zámku dveří od řidiče (červený a modrý dráteček s černým ošoupaným camprlíkem ) :)

Upraveno od Wojnar

• 1 rok později...

No,kdyby to byl ten spínač,tak by to nemělo přece vliv na signalizaci stavu paliva ani třeba na signalizaci stavu chladicí kapaliny.navíc by se mi nerozvítilo vnitřní osvětlení při otevřených dveří,ne?

Upraveno od Wojnar

• 2 týdny později...

pozri si S-kontakt na spínacej skrinke, či je dobrá poistka a či auto prejde do SAFE modu, teda po zamknutí auta či ti bliká malá kontrolka vo dverách vodiča

• 1 rok později...

Pojistka je v pořádku, červená kontrolka po zamknutí bliká a signalizace přesto nefunguje. Mohlo by to být i samotné přístrojové desce, jako třeba nějaký špatný kontakt u toho bzučáku?

• 8 měsíců později...

Zdravim,jen jsem se chtěl zeptat jestli někdo nevíte kolik ohmu má onen ,,bzučák''?on je to spíš reproduktorek,ne?mě taky odešel a tak hledám vhodnou náhradu.nechce se mi dávat na vrakáči za palubku 3000kč :-)

Díky za info pokud máte někdo zkušenost

roproduktor ma 50ohmu ale je jich vice druhu kdyby nekdo potreboval tak je mam nove. mifi@tv-video-sat.cz

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.