Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

vymeň ten termostat a bude pokoj :palec2:

• 2 týdny později...

Chlapi.vyměnil jsem termostat, a zdálo se to 2 měsíce OK. Ale ted bylo venku -5 a když jedu z delšího kopce cca 1km dolů(mám tam kvalt,ale na plyn nešlápnu) tak opět teplota lehce klesne .I když je zima a motor teoreticky nemá výkon to by se stávat nemělo-nebo se pletu? Třeba když stojím na volnoběh drži 90. Začínám být s toho smutný-termostat koupen origo(ale kdo vám to dnes zaručí)

Upraveno od fiser

• 1 měsíc později...

Chlapi.vyměnil jsem termostat, a zdálo se to 2 měsíce OK. Ale ted bylo venku -5 a když jedu z delšího kopce cca 1km dolů(mám tam kvalt,ale na plyn nešlápnu) tak opět teplota lehce klesne .I když je zima a motor teoreticky nemá výkon to by se stávat nemělo-nebo se pletu? Třeba když stojím na volnoběh drži 90. Začínám být s toho smutný-termostat koupen origo(ale kdo vám to dnes zaručí)

Kámošovi to taky dělalo, nakonec jsme zjistili, že mu unikala chladící kapalina.

Tohle by mělo být naprosto normální ne :) Když jedeš takhle s kvaltem z kopce, do motoru prakticky nejde žádné palivo, nedochází k expanzi (hoření) směsi a čím by se ten motor měl vlastně ohřívat? On už se jen chladí tou jízdou z kopce. Vlastně ohřívá se trochu třením pístů ve válci a všude kde se něco hýbe, ale to není jako když hoří, žejo :) A to, že nejde palivo se můžeš přesvědčit, že aktuální spotřebu máš 0.0 l/100

Takže takhle bych to viděl s vysvětlením :)

Je pravda, že den před tím v tom samém úseku se ručička ani nehla,a taky bylo +5! Takže by to odpovídalo,jen dnes jsem před cestou domu zakryl chladič linoleem,bylo -8 a ručička padla ještě víc :kol-26: . Ještě asi hraje roli to že ze spod motoru nemám žádný kryt, tak předpokládám ještě intenzivnější chlazení. Jinak koupil jsem údajne origo termostat a k němu okroužek a ten byl právě o hodně tenší než původní.Řekl bych snad starý 4mm a nový jestli 2 mm tak je to i moc :kol-29: .

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.