ferda25 Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Tak mám nový problém...u řidiče se mi po otevření zasekne klika a musím do ní klepnout, aby se vrátila a na mistě to trochu jde poposunout dopředu a dozadu. Poraďte jak to nejsnáž opravit. Koukal jsem, že na straně kde má klika "pant" je nějakej torx. Jak se k němu dostanu? Prosím o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 se mi občas stane taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krapik Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 taky s tim mam obcas problem ale deje se to jen malo... neresim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 No jo ale ostatní kliky se takhle nehejbaj....tak mě napadá co ta klika bude dělat za 10 let, když má už po 2 letech takovouhle provozní vůli....pokud je to provozní vůle...můžete s tou klikou pohnout když je zavřená dopředu a dozadu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 No jo ale ostatní kliky se takhle nehejbaj....tak mě napadá co ta klika bude dělat za 10 let, když má už po 2 letech takovouhle provozní vůli....pokud je to provozní vůle...můžete s tou klikou pohnout když je zavřená dopředu a dozadu??? Taky se mi stavalo, reklamoval jsem to a odstranili i to v ramci zaruky, ovsem jak to nepovim, nebyl jsem u toho pritomen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Mě to dělá taky a zatím jsem to neřešil. Jinak vyndat kliku ven jde celkem snadno, stačí vyšroubovat dva šroubky s boku dveří jeden úplně a druhý při nadzvednuté klice jen do okamžiku než začne klást odpor proti povolování, pak se vyndá vložka se zámkem, vyhákne lanko z kliky a je to, měl jsem ji vyndanou na své první OCI několikrát. Pod klikou na straně pantu je taková malá guma, která má asi vymezovat vůli, zřejmě je už ošoupaná což je dost brzo když to porovnám se starou OC. Jestli se dá ta guma koupit samostatně to nevím musel bych se podívat do Etky. Jinak ten šroubek pod klikou v pantu drží ve dveřích vnitřní díl kliky, no a to vyndáš už jedině dovnitř, takže sundat tapec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Tak jsem kouknul do Etky moc moudrej s toho nejsem protože ta klika je tam namalovaná úplně nesmyslně, takhle ve skutečnosti vůbec nevypadá. Pro jistotu jsem kouknul i na jiná auta (Superb,Fabia a první OC) ale mají to nakresleno všude stejně blbě. Ovšem OC II má podle Etky jen jednu podložku ale všechna ostatní auta dvě. Co si pamatuji tak jedna byla pod vnitřní klikou a druhá na klice v místě pantu (OC I). Tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 mne to robilo tiež, skúsil som do toho zvonku streknúť WD-čko, a svete div sa.... je pokoj, už pol roka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 prkotina, taky mi to dělá a olej se tam chystám stříknout už hezky dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 taky tak obcas se to sekne-procistit a prostriknout treba silikonovym a bude OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kofola Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 tak to se mi stává pravidelně ( jen to zasekávání kliky) , vždy při servisní prohlídce to dají do pořádku....samozřejmě si to naúčtují. Jinak si myslím, že postačí prostříknout trochou WD 40ky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.