Publikováno Říjen 24, 200717 r nazdar borci, mam do pléna takúto otázku: oplatí sa kúpit Fabia combi 1,4 16V 55kW Ambiente, r.v. 06/2005, najazdené 100 000 km,šedá grafitová metalíza, výbava 2x el. okná, 2x airbag, ABS, mech. klima, centrál SAFE, alarm, cuvacie senzory, zimne aj letne gumy, CD radio za 220 000,-Sk? (cca 175 000,-Kč) Jedna sa o vozidlo z autopožičovne, ktoré bolo dlhodobo zapožičané len u jedného zákazníka (nejaky inžinier). K autu je komplet servisna knizka s fakturami od garančných opráv. auto nebolo búrané ani nemalo žiadnu vážnejšiu závadu. dohadzuje mi to známy, tak týmto údajom sa dá verit. poprosím len seriózne reakcie
Říjen 24, 200717 r nazdar borci,mam do pléna takúto otázku: oplatí sa kúpit Fabia combi 1,4 16V 55kW Ambiente, r.v. 06/2005, najazdené 100 000 km,šedá grafitová metalíza, výbava 2x el. okná, 2x airbag, ABS, mech. klima, centrál SAFE, alarm, cuvacie senzory, zimne aj letne gumy, CD radio za 220 000,-Sk? (cca 175 000,-Kč) Jedna sa o vozidlo z autopožičovne, ktoré bolo dlhodobo zapožičané len u jedného zákazníka (nejaky inžinier). K autu je komplet servisna knizka s fakturami od garančných opráv. auto nebolo búrané ani nemalo žiadnu vážnejšiu závadu. dohadzuje mi to známy, tak týmto údajom sa dá verit. poprosím len seriózne reakcie no myslím že za 2 roky má dost nalítáno, ale za tu cenovku si myslím že to bude dobrý autí.. Hlavně se mrkni jestli byly dělaný rozvody, případně bych si ověřil záznamy v servisní knížce Výbava super
Říjen 24, 200717 r ja by som to zobral, vybava v pohode a celkovo v pohode aj motor. vlastna skusenost len skoda ze nemam ABS. jedine co ti poradim je dat tam riadiacu paku s elegance a s tymi chrom kluckami to vyzera dobre. p.s.: tiez auto bolo dovezene a za 1,5 roka najazdilo 65tkm, to su realne najazdy. to si len vsetci myslia ze zahranicne auto ktore ma 5-7 rokov ma najazdene 80-90tkm ) to moje jazdila baba a chodila na nom do prace a podobne. keby som ho kupoval ako 5 rocne tak ma 200- 250tkm. len si zisti tie rozvody, ak neboli menene tak vymenit. p.s.: ked vidim v bazaroch 5 rocnu fabiu s 40tkm tak sa len smejem ze ani nezabehnuta a uz to predava.
Říjen 24, 200717 r Autor vdaka za rychle reakcie, rozvody urcite skontrolujem, to som sa pytal ako prve. auto bude k dispozicii az v januari, takze na fotoserialik sa bude chvilku cakat. ked uz bude doma auto, budu aj nejake vylepsenia. zatial mam MPi-cko do ktoreho nechcem vrazat peniaze ale do tohto kombika si par veci doprajem. Upraveno Říjen 24, 200717 r od lukaso
Říjen 24, 200717 r Cena je trocha prestrelená, osobne by som za to nedal viac, než 200tisíc Sk. Ceny za posledných pár mesiacov poriadne klesli. A keď to bude až v januári, padne o kúsok aj cena starých kombíkov... Za 220tisíc som minule videl SDIčka s podobným nájazdnom kilometrov...
Říjen 24, 200717 r Cena je trocha prestrelená, osobne by som za to nedal viac, než 200tisíc Sk. Ceny za posledných pár mesiacov poriadne klesli. A keď to bude až v januári, padne o kúsok aj cena starých kombíkov... Za 220tisíc som minule videl SDIčka s podobným nájazdnom kilometrov... Mě to naopak přijde jako velmi dobrá nabídka, km je o něco více než bývá zvykem na dvouletá auta, ale jsou naježděné rychle, rok 2005 a jestli bylo o auto postaráno, tak proč ne... Jak už bylo řečeno, zkontrolovat rozvody Vždyť ty by si chtěl aby jí prodávali za cca 160 000Kč
Říjen 25, 200717 r mně ta cena příjde dobrá. Pokud má opravdu garantovanou historii servisování včetně najetých kilometrů, tak to je k nezaplacení :-)
Říjen 25, 200717 r Cena je trocha prestrelená, osobne by som za to nedal viac, než 200tisíc Sk. Ceny za posledných pár mesiacov poriadne klesli. A keď to bude až v januári, padne o kúsok aj cena starých kombíkov... Za 220tisíc som minule videl SDIčka s podobným nájazdnom kilometrov... no když sem porovnával ceny a výbavy podle tipcars.cz tak mi ta cena přijde hodně v pohodě...
Říjen 25, 200717 r Autor vdaka za nazory chlapi, dnes som to bol zarezervovat a zostava mi len cakat do 15 januara. dufam ze to dovtedy nerozbiju.
Říjen 25, 200717 r Ako som písal pred chvíľou v inom vlákne - bohužiaľ taká je realita, za posledných pár mesiacov šli u nás ceny jazdených áut a špeciálne Fabií hooooodne dole... Nová Fabia stojí 300tisíc Sk, za 4.5 ročné auto zaplatiť 200tisíc je nielen podľa mňa zlý kauf. Za 300tisíc sa dá kúpiť nové auto - trebárs Clio s klímou, za 280tisíc je aj rovnako vybavený Swift... Pre človeka, čo chce kúpiť auto je aktuálna situácia na truhu úplne ideálna - bohužiaľ plačú tí, ktorí sa chcú zbaviť svojho staršieho auta. Kolega predával v júni svoju Fabiu - 5 ročná, Comfort 1.4 50kw, metalíza, hliníkové disky, rádio Škoda, alarm, construct, jediná vada boli prevalené dvere šoféra z hyperparkoviska. Po niekoľkých týždňoch ju zúfalý predal za 175tisíc Sk... U vás je ale iná situácia, to uznávam. Preto sa vám tie ceny v prepočte na Kč zdajú výhodné.
Říjen 26, 200717 r Ako som písal pred chvíľou v inom vlákne - bohužiaľ taká je realita, za posledných pár mesiacov šli u nás ceny jazdených áut a špeciálne Fabií hooooodne dole... Nová Fabia stojí 300tisíc Sk, za 4.5 ročné auto zaplatiť 200tisíc je nielen podľa mňa zlý kauf. Za 300tisíc sa dá kúpiť nové auto - trebárs Clio s klímou, za 280tisíc je aj rovnako vybavený Swift... Pre človeka, čo chce kúpiť auto je aktuálna situácia na truhu úplne ideálna - bohužiaľ plačú tí, ktorí sa chcú zbaviť svojho staršieho auta. Kolega predával v júni svoju Fabiu - 5 ročná, Comfort 1.4 50kw, metalíza, hliníkové disky, rádio Škoda, alarm, construct, jediná vada boli prevalené dvere šoféra z hyperparkoviska. Po niekoľkých týždňoch ju zúfalý predal za 175tisíc Sk... U vás je ale iná situácia, to uznávam. Preto sa vám tie ceny v prepočte na Kč zdajú výhodné. Tak nevím jestli neumím číst ale to auto je r.v. 2005 to je 2 roky ne 4,5. Mně to teda pipadá úplně supr cena. řekl bychmožná až podezřele nízká.
Říjen 26, 200717 r Nejamant: No asi teda nevieš čítať Písal som, že v prepočte na Kč sú tie ceny pre vás výhodné - takisto som ale písal, že podľa aktuálnej situácie na SLOVENSKOM TRHU je tá cena prestrelená...
Říjen 27, 200717 r Autor no ja neviem, 1,4 na slovenskom trhu nejako chybaju, aspon ja som na nete a v tlaci nasiel iba par (2-3) a mali nizsiu vybavu a boli drahsie. a nova fabia za 300000,-? pochybujem ze v tejto vybave. clio a swift nie je combi co je tiez rozdiel. ale nema cenu uz o tom diskutovat, fabiu som chcel s tymto motorom v kombiku a tato sa mi pacila. mam to zarezervovane a zatial ma nic nepresvedcilo aby som to nebral. kludne sa moze toto tema ZMAZAT, dakujem za prispevky.
Říjen 27, 200717 r no ja neviem, 1,4 na slovenskom trhu nejako chybaju, aspon ja som na nete a v tlaci nasiel iba par (2-3) a mali nizsiu vybavu a boli drahsie. a nova fabia za 300000,-? pochybujem ze v tejto vybave. clio a swift nie je combi co je tiez rozdiel. ale nema cenu uz o tom diskutovat, fabiu som chcel s tymto motorom v kombiku a tato sa mi pacila. mam to zarezervovane a zatial ma nic nepresvedcilo aby som to nebral. kludne sa moze toto tema ZMAZAT, dakujem za prispevky. viem o com hovoris pred 2,5 roka som mal doslova problem zohnat ten motor v tom aute a to len preto bol ze bolo dovezene. tu su same MPI a HTP.
Říjen 28, 200717 r chlapi ja som nasiel inzerat v novinach: Predam skoda fabia combi 1,4 16V 55kW, r.v. 05/06, bezova metaliza, 13 000km, prvy majiteľ cena 280 000 SK. vybava nie je blizsie specifikovana a pokial tomu autu nic nie je a ma to aj nejaku vybavu ta je to tiez super kauf. ak by niekto chcel telefon tak ho mozem napisat (slovensko).
Říjen 30, 200717 r no mne ta cena pride celkom ok, akurat vela km za ktore sa mohlo vela veci stat. ja mam 4 aj nieco a mam 66tkm a pozicovne by som sa bal.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.