Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

nazdar borci,

mam do pléna takúto otázku: oplatí sa kúpit Fabia combi 1,4 16V 55kW Ambiente, r.v. 06/2005, najazdené 100 000 km,šedá grafitová metalíza, výbava 2x el. okná, 2x airbag, ABS, mech. klima, centrál SAFE, alarm, cuvacie senzory, zimne aj letne gumy, CD radio za 220 000,-Sk? (cca 175 000,-Kč) Jedna sa o vozidlo z autopožičovne, ktoré bolo dlhodobo zapožičané len u jedného zákazníka (nejaky inžinier). K autu je komplet servisna knizka s fakturami od garančných opráv. auto nebolo búrané ani nemalo žiadnu vážnejšiu závadu. dohadzuje mi to známy, tak týmto údajom sa dá verit.

poprosím len seriózne reakcie :palec:

Vloženo
nazdar borci,

mam do pléna takúto otázku: oplatí sa kúpit Fabia combi 1,4 16V 55kW Ambiente, r.v. 06/2005, najazdené 100 000 km,šedá grafitová metalíza, výbava 2x el. okná, 2x airbag, ABS, mech. klima, centrál SAFE, alarm, cuvacie senzory, zimne aj letne gumy, CD radio za 220 000,-Sk? (cca 175 000,-Kč) Jedna sa o vozidlo z autopožičovne, ktoré bolo dlhodobo zapožičané len u jedného zákazníka (nejaky inžinier). K autu je komplet servisna knizka s fakturami od garančných opráv. auto nebolo búrané ani nemalo žiadnu vážnejšiu závadu. dohadzuje mi to známy, tak týmto údajom sa dá verit.

poprosím len seriózne reakcie :palec:

no myslím že za 2 roky má dost nalítáno, ale za tu cenovku si myslím že to bude dobrý autí.. Hlavně se mrkni jestli byly dělaný rozvody, případně bych si ověřil záznamy v servisní knížce ;) Výbava super ;)

Vloženo

ja by som to zobral, vybava v pohode a celkovo v pohode aj motor. vlastna skusenost len skoda ze nemam ABS. jedine co ti poradim je dat tam riadiacu paku s elegance a s tymi chrom kluckami to vyzera dobre.

p.s.: tiez auto bolo dovezene a za 1,5 roka najazdilo 65tkm, to su realne najazdy. to si len vsetci myslia ze zahranicne auto ktore ma 5-7 rokov ma najazdene 80-90tkm :)) to moje jazdila baba a chodila na nom do prace a podobne. keby som ho kupoval ako 5 rocne tak ma 200- 250tkm. len si zisti tie rozvody, ak neboli menene tak vymenit.

p.s.: ked vidim v bazaroch 5 rocnu fabiu s 40tkm tak sa len smejem ze ani nezabehnuta a uz to predava.

Vloženo (editace)

vdaka za rychle reakcie, rozvody urcite skontrolujem, to som sa pytal ako prve. auto bude k dispozicii az v januari, takze na fotoserialik sa bude chvilku cakat. ;)

ked uz bude doma auto, budu aj nejake vylepsenia. zatial mam MPi-cko do ktoreho nechcem vrazat peniaze ale do tohto kombika si par veci doprajem.

Editováno: , autor: lukaso
Vloženo

Cena je trocha prestrelená, osobne by som za to nedal viac, než 200tisíc Sk. Ceny za posledných pár mesiacov poriadne klesli. A keď to bude až v januári, padne o kúsok aj cena starých kombíkov... Za 220tisíc som minule videl SDIčka s podobným nájazdnom kilometrov...

Vloženo
Cena je trocha prestrelená, osobne by som za to nedal viac, než 200tisíc Sk. Ceny za posledných pár mesiacov poriadne klesli. A keď to bude až v januári, padne o kúsok aj cena starých kombíkov... Za 220tisíc som minule videl SDIčka s podobným nájazdnom kilometrov...

Mě to naopak přijde jako velmi dobrá nabídka, km je o něco více než bývá zvykem na dvouletá auta, ale jsou naježděné rychle, rok 2005 a jestli bylo o auto postaráno, tak proč ne... Jak už bylo řečeno, zkontrolovat rozvody ;)

Vždyť ty by si chtěl aby jí prodávali za cca 160 000Kč :o

Vloženo

no když sem porovnával ceny a výbavy podle tipcars.cz tak mi ta cena přijde hodně v pohodě... ;)

Vloženo

Ako som písal pred chvíľou v inom vlákne - bohužiaľ taká je realita, za posledných pár mesiacov šli u nás ceny jazdených áut a špeciálne Fabií hooooodne dole... Nová Fabia stojí 300tisíc Sk, za 4.5 ročné auto zaplatiť 200tisíc je nielen podľa mňa zlý kauf.

Za 300tisíc sa dá kúpiť nové auto - trebárs Clio s klímou, za 280tisíc je aj rovnako vybavený Swift... Pre človeka, čo chce kúpiť auto je aktuálna situácia na truhu úplne ideálna - bohužiaľ plačú tí, ktorí sa chcú zbaviť svojho staršieho auta.

Kolega predával v júni svoju Fabiu - 5 ročná, Comfort 1.4 50kw, metalíza, hliníkové disky, rádio Škoda, alarm, construct, jediná vada boli prevalené dvere šoféra z hyperparkoviska. Po niekoľkých týždňoch ju zúfalý predal za 175tisíc Sk...

U vás je ale iná situácia, to uznávam. Preto sa vám tie ceny v prepočte na Kč zdajú výhodné.

Vloženo
Ako som písal pred chvíľou v inom vlákne - bohužiaľ taká je realita, za posledných pár mesiacov šli u nás ceny jazdených áut a špeciálne Fabií hooooodne dole... Nová Fabia stojí 300tisíc Sk, za 4.5 ročné auto zaplatiť 200tisíc je nielen podľa mňa zlý kauf.

Za 300tisíc sa dá kúpiť nové auto - trebárs Clio s klímou, za 280tisíc je aj rovnako vybavený Swift... Pre človeka, čo chce kúpiť auto je aktuálna situácia na truhu úplne ideálna - bohužiaľ plačú tí, ktorí sa chcú zbaviť svojho staršieho auta.

Kolega predával v júni svoju Fabiu - 5 ročná, Comfort 1.4 50kw, metalíza, hliníkové disky, rádio Škoda, alarm, construct, jediná vada boli prevalené dvere šoféra z hyperparkoviska. Po niekoľkých týždňoch ju zúfalý predal za 175tisíc Sk...

U vás je ale iná situácia, to uznávam. Preto sa vám tie ceny v prepočte na Kč zdajú výhodné.

Tak nevím jestli neumím číst ale to auto je r.v. 2005 to je 2 roky ne 4,5. Mně to teda pipadá úplně supr cena. řekl bychmožná až podezřele nízká.

Vloženo

Nejamant: No asi teda nevieš čítať :t Písal som, že v prepočte na Kč sú tie ceny pre vás výhodné - takisto som ale písal, že podľa aktuálnej situácie na SLOVENSKOM TRHU je tá cena prestrelená...

Vloženo

no ja neviem, 1,4 na slovenskom trhu nejako chybaju, aspon ja som na nete a v tlaci nasiel iba par (2-3) a mali nizsiu vybavu a boli drahsie. a nova fabia za 300000,-? pochybujem ze v tejto vybave. clio a swift nie je combi co je tiez rozdiel. ale nema cenu uz o tom diskutovat, fabiu som chcel s tymto motorom v kombiku a tato sa mi pacila. mam to zarezervovane a zatial ma nic nepresvedcilo aby som to nebral. kludne sa moze toto tema ZMAZAT, dakujem za prispevky. :palec:

Vloženo
no ja neviem, 1,4 na slovenskom trhu nejako chybaju, aspon ja som na nete a v tlaci nasiel iba par (2-3) a mali nizsiu vybavu a boli drahsie. a nova fabia za 300000,-? pochybujem ze v tejto vybave. clio a swift nie je combi co je tiez rozdiel. ale nema cenu uz o tom diskutovat, fabiu som chcel s tymto motorom v kombiku a tato sa mi pacila. mam to zarezervovane a zatial ma nic nepresvedcilo aby som to nebral. kludne sa moze toto tema ZMAZAT, dakujem za prispevky. :palec:

viem o com hovoris pred 2,5 roka som mal doslova problem zohnat ten motor v tom aute a to len preto bol ze bolo dovezene. tu su same MPI a HTP.

Vloženo

chlapi ja som nasiel inzerat v novinach: Predam skoda fabia combi 1,4 16V 55kW, r.v. 05/06, bezova metaliza, 13 000km, prvy majiteľ cena 280 000 SK.

vybava nie je blizsie specifikovana a pokial tomu autu nic nie je a ma to aj nejaku vybavu ta je to tiez super kauf. ak by niekto chcel telefon tak ho mozem napisat (slovensko).

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...