Publikováno Říjen 24, 200717 r koupil jsem v bazaru octavku s origo radiem symphony na kazety a po procitani fora tu kazdy strasi ze kdyz budu chtit vymenit baterii a znovu zapojim novou bude to po me chtit kod radia je to pravda nebo jen bludy, v bazaru mi rekli ze by to radio melo komunikovat s autem a do jineho auta nejde dat, podotykam ze mi zadnej kod nedali
Říjen 24, 200717 r No ja kdyz kupoval auto taky se symphony radiem na kazety, tak mi to psalo ze mam zadat kod kvuli toho, ze auto dlouho stalo a baterie nemela energii, ale kdyz jsem pak zapnul po nabiti tak se rozlo bez pinu. Kdyz ale odpojis radio tak to chce taky pin ale vyndas a zandas klic a zase ti naskoci bez pinu. Kdyz vymenis baterii tak newim!
Říjen 24, 200717 r při výměně baterky neměj klíč v zapalování, rádio měj vyplé na rádiu, pak by to nemělo chtít kod Upraveno Říjen 24, 200717 r od rolbar
Říjen 24, 200717 r Pokud je rádio dané z výroby,bude komunikovat,pokud né,zkus rádio vytáhnout,jestli to na něj někdo už nenapsal.
Říjen 24, 200717 r Pokud je rádio dané z výroby,bude komunikovat,pokud né,zkus rádio vytáhnout,jestli to na něj někdo už nenapsal. Já to štěstí měl.
Říjen 25, 200717 r koupil jsem v bazaru octavku s origo radiem symphony na kazety a po procitani fora tu kazdy strasi ze kdyz budu chtit vymenit baterii a znovu zapojim novou bude to po me chtit kod radia je to pravda nebo jen bludy, v bazaru mi rekli ze by to radio melo komunikovat s autem a do jineho auta nejde dat, podotykam ze mi zadnej kod nedali Cau. posli mi vyrobne cislo radia , poslem ty PIN KOD RADIA.
Listopad 3, 200717 r koupil jsem v bazaru octavku s origo radiem symphony na kazety a po procitani fora tu kazdy strasi ze kdyz budu chtit vymenit baterii a znovu zapojim novou bude to po me chtit kod radia je to pravda nebo jen bludy, v bazaru mi rekli ze by to radio melo komunikovat s autem a do jineho auta nejde dat, podotykam ze mi zadnej kod nedali Cau. posli mi vyrobne cislo radia , poslem ty PIN KOD RADIA. Ahoj, posilal jsem ti SZ - můžeš odpovědět? Dík Upraveno Listopad 3, 200717 r od Pec@
Listopad 4, 200717 r koupil jsem v bazaru octavku s origo radiem symphony na kazety a po procitani fora tu kazdy strasi ze kdyz budu chtit vymenit baterii a znovu zapojim novou bude to po me chtit kod radia je to pravda nebo jen bludy, v bazaru mi rekli ze by to radio melo komunikovat s autem a do jineho auta nejde dat, podotykam ze mi zadnej kod nedali Cau. posli mi vyrobne cislo radia , poslem ty PIN KOD RADIA. Ahoj, posilal jsem ti SZ - můžeš odpovědět? Dík AHOJ.Nic my neprislo. posli este raz.
Listopad 8, 200717 r Ahoj, mam presne stejny problem, muzes mi poradit? Vyrobni cislo radia je SKZAZ2C 0045575 Diky.
Listopad 27, 200717 r To PROCHY603: Poslal jsem ti SZ Čau Prochy, pořád nic? A pořád nic. Umí to ještě někdo, prosím ?
Prosinec 2, 200717 r koupil jsem v bazaru octavku s origo radiem symphony na kazety a po procitani fora tu kazdy strasi ze kdyz budu chtit vymenit baterii a znovu zapojim novou bude to po me chtit kod radia je to pravda nebo jen bludy, v bazaru mi rekli ze by to radio melo komunikovat s autem a do jineho auta nejde dat, podotykam ze mi zadnej kod nedali Cau. posli mi vyrobne cislo radia , poslem ty PIN KOD RADIA. Cau koupil jsem autoradio bez kodu z CZ navodem mohl by jsi mi zjistit kod podle Ser.cisla: SKZAZ9F 3798363.Moc díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.