Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

koupil jsem v bazaru octavku s origo radiem symphony na kazety a po procitani fora tu kazdy strasi ze kdyz budu chtit vymenit baterii a znovu zapojim novou bude to po me chtit kod radia je to pravda nebo jen bludy, v bazaru mi rekli ze by to radio melo komunikovat s autem a do jineho auta nejde dat, podotykam ze mi zadnej kod nedali

No ja kdyz kupoval auto taky se symphony radiem na kazety, tak mi to psalo ze mam zadat kod kvuli toho, ze auto dlouho stalo a baterie nemela energii, ale kdyz jsem pak zapnul po nabiti tak se rozlo bez pinu. Kdyz ale odpojis radio tak to chce taky pin ale vyndas a zandas klic a zase ti naskoci bez pinu. Kdyz vymenis baterii tak newim!

při výměně baterky neměj klíč v zapalování, rádio měj vyplé na rádiu, pak by to nemělo chtít kod ;)

Upraveno od rolbar

Pokud je rádio dané z výroby,bude komunikovat,pokud né,zkus rádio vytáhnout,jestli to na něj někdo už nenapsal.

Pokud je rádio dané z výroby,bude komunikovat,pokud né,zkus rádio vytáhnout,jestli to na něj někdo už nenapsal.

Já to štěstí měl. :palec2:

koupil jsem v bazaru octavku s origo radiem symphony na kazety a po procitani fora tu kazdy strasi ze kdyz budu chtit vymenit baterii a znovu zapojim novou bude to po me chtit kod radia je to pravda nebo jen bludy, v bazaru mi rekli ze by to radio melo komunikovat s autem a do jineho auta nejde dat, podotykam ze mi zadnej kod nedali

Cau. posli mi vyrobne cislo radia , poslem ty PIN KOD RADIA.

• Autor

diky moc vsem za rady ;)

• 2 týdny později...

Ahoj, posilal jsem ti SZ - můžeš odpovědět? Dík

Upraveno od Pec@

Ahoj, posilal jsem ti SZ - můžeš odpovědět? Dík

AHOJ.Nic my neprislo. posli este raz.

Ahoj, mam presne stejny problem, muzes mi poradit? Vyrobni cislo radia je SKZAZ2C 0045575

Diky.

To PROCHY603: Poslal jsem ti SZ

Čau Prochy, pořád nic?

• 2 týdny později...

Čau Prochy, pořád nic?

A pořád nic. Umí to ještě někdo, prosím ?

Cau koupil jsem autoradio bez kodu z CZ navodem mohl by jsi mi zjistit kod podle Ser.cisla: SKZAZ9F 3798363.Moc díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.