TomasB Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 tak tady ta restaurace z Rotterdamu - Ocean paradise se jmenuje. Bohužel ty největší plameny jsem foťákem netrefil, ale byly až nad úroveň hlavy kuchaře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 V úterý večer jsem pozvanej na večeři do otočné restaurace Telecafé v berlínské televizní věži, tak snad i nějaký foto udělám a přihodím. Myslím, že to nebude vůbec špatná akce. Restaurace je ve výšce 207m a za 30 minut se otočí o 360°. No tak něco takového jsem ještě neabsolvoval, tak se těším. V pondělí jsem taky někam pozvanej, ale to nebude asi nic zvláštního, ale třeba překvapí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 V úterý večer jsem pozvanej na večeři do otočné restaurace Telecafé v berlínské televizní věži, tak snad i nějaký foto udělám a přihodím. Myslím, že to nebude vůbec špatná akce. Restaurace je ve výšce 207m a za 30 minut se otočí o 360°. No tak něco takového jsem ještě neabsolvoval, tak se těším. V pondělí jsem taky někam pozvanej, ale to nebude asi nic zvláštního, ale třeba překvapí. aby se ti z toho fofru na Berlínským vysílači neudělalo šouft a ty jsi to nehodil z 207 metrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 V úterý večer jsem pozvanej na večeři do otočné restaurace Telecafé v berlínské televizní věži, tak snad i nějaký foto udělám a přihodím. Myslím, že to nebude vůbec špatná akce. Restaurace je ve výšce 207m a za 30 minut se otočí o 360°. No tak něco takového jsem ještě neabsolvoval, tak se těším. V pondělí jsem taky někam pozvanej, ale to nebude asi nic zvláštního, ale třeba překvapí. aby se ti z toho fofru na Berlínským vysílači neudělalo šouft a ty jsi to nehodil z 207 metrů no to by taky nebyla špatná legrace hodit tyčku v úhlu 360° na Berlín. Dneska jsme byli na véči ve francouszkém důstojnickém klubu. Je to restaurace z doby těsně po válce ve francouszké části Berlína. Jsme tady taková multikulturní společnost a je tady i jeden francouz, tak jsem si od něj nechal doporučit něco typicky francouszkého. Vybral mi nějakou polévku s kachním a telecím masem a zeleninou. Jako hlavní chod jakési jehněčí. Docela to bylo dobrý. A cestou na hotel jsem se svezl funglovkou Mercedesem pana majitele firmy co jsem tady u nich na školení. Až mně zejtra vyzvedne z hotelu, tak očíhnu, co to je vlastně za model. Příjde mi to spíše laděno do sportovna. Jsem docela klikař, vybral jsem si ze dvou nabídnutých hotelů ten lepší , většina lidí bydlí v tom druhým, jsem tady jen s jedním novozélanďanem a japoncem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.