Publikováno Říjen 28, 200717 r kluci,proc nektery ty parkovaci senzory montuji do zadu na naraznik do tej cernej listy a nekteri to montuji pod tu cernou listu? v cem je rozdil? jedine si to dokazu vysvetlit tak, ze pokud ma nekdo cernej senzor, tak ho plcne na tu cernu listu mno a pokud ma nekdo senzor barvy auta, tak pod tu listu? to je trocha hovadina ny?
Říjen 28, 200717 r origo u octy je v pod lištou u fábie v liště u superba v liště u audi ve spodním difuzoru u octavie II pod lištou u roomstra v nárazníku u passata v nárazníku tak nevím který auta to mají hovadsky Upraveno Leden 15, 201114 r od Wojnar
Říjen 28, 200717 r Autor aha,tak to jo, tak to plcnu pod tu listu, ale pokud mi dodaj cerny senzor na cervenu barvu, tak to bude jak pest na oko a budu to muset striknout nevadi, kdyz strikam v praci, tak budu strikat na senzor
Říjen 31, 200717 r Stříkáním je znehodnotíš ! Alespoň co jsem se u prodejců informoval resp. nesmí se zastříkat ultrazvuková část senzoru !
Říjen 31, 200717 r stříkal jsem zhruba 10 sad a ani jedna nejeví známky znehodnocení (mám na mysli origo parkováky škoda) Upraveno Leden 15, 201114 r od Wojnar
Říjen 31, 200717 r Good !! jen jsem napsal info co mi řekli u neorigo parkováku, který jsem montoval otci. Jak jsou na tom origo parkováky když je na nich špína nebo sníh ? Neblbnou ? Upraveno Leden 15, 201114 r od Wojnar
Říjen 31, 200717 r stříkal jsem zhruba 10 sad a ani jedna nejeví známky znehodnocení (mám na mysli origo parkováky škoda) JJ jak píše Váša taky jsem jich nastříkal dost a vše v poho Upraveno Leden 15, 201114 r od Wojnar
Říjen 31, 200717 r Good !! jen jsem napsal info co mi řekli u neorigo parkováku, který jsem montoval otci. Jak jsou na tom origo parkováky když je na nich špína nebo sníh ? Neblbnou ? origo blbne jen se sněhem od cca 5 mm a víc Upraveno Leden 15, 201114 r od Wojnar
Říjen 31, 200717 r taky jsem jich pár namontil a všechny lakoval a není poroblém a 5 mm sněhu jsem na nich ani neměl leda bych přimrznulo se zadkem v závěji
Říjen 31, 200717 r origo O1 u predfaceliftu boli v liste a mali tu vyhodu ze ich nejaky blb nemohol zatlacit do naraznika. na facelifte prerobili soudruzi tvar naraznika pod listou, takze sa tam tie senzory nezmestia. ja som prehadzoval senzory z predfaceliftu na facelift a dal som si ich do listy bez nutnosti striekania. mne sa v liste pacia viac. musel som len pod listou spravit otvory v narazniku.
Říjen 31, 200717 r Autor hm, a vadilo by, kdybych ty senzory bouchl do tej cernej listy, misto do narazniku pod listou? Sice octa je ma mit pod tou cernou listou, ale v tej cernej liste si myslim,ze jim je lepe
Říjen 31, 200717 r je to jedno, vleze to i do lišty, dej to kam chceš Upraveno Leden 15, 201114 r od Wojnar
Říjen 31, 200717 r Autor huraaaaaaaaaaaa cigy caka cigy caka hej hej hej prdnu to do tej listy Upraveno Leden 15, 201114 r od Wojnar
Říjen 31, 200717 r Ahoj chlapi, prosím, nevěděli by jste mi poradit jak mám zapojit parkovací senzor.? Nejaký hajzl mi ho ukradl a urval při tom konektor i s kusem kabelu. Jedná se o ten velký senzor 1U0 919 275 pro Oktu I, konektor jsem si už sehnal. Je to 1J0 973 703 neboli 3D0 973 703. Jdou do něj 3 dráty. Nevíte náhodou pořadí/barvy zapojení? Díky za radu ROM
Listopad 6, 200717 r Nastříkání senzorů je v pohodě, jediná věc na co si dát pozor je aby se barvou nezalepila ta tenká kruhová štěrbina mezi středem senzoru a tím vnějším kruhem. Pak to funguje, pokud se ta štěrbina zalepí barvou tak to nejde a nebo blbě.
Listopad 6, 200717 r Zkusim dotaz na Vasu? Co je spatne, pokud parkovaky prestali jevit znamku funkcnosti a to tak, ze po zarazeni zpatecky se nesepnou, zadny akusticky signal, nic. To same ani vepredu? |Diky moc, popripade jak nakladna je oprava, zdali to ma cenu?
Listopad 7, 200717 r Zkusim dotaz na Vasu? Co je spatne, pokud parkovaky prestali jevit znamku funkcnosti a to tak, ze po zarazeni zpatecky se nesepnou, zadny akusticky signal, nic. To same ani vepredu? |Diky moc, popripade jak nakladna je oprava, zdali to ma cenu? pokud je vadný čidlo, kabeláž k nim tak se po sepnutí ozve dlouhý tón, jestli nejeví vúbec známky života tak bud nemá signál o zapnutí zpátečky (by ti nesvítily ani zpátečky) nebo odešel reprák, a nebo nemá jednotka napájení VAG řekne víc
Listopad 7, 200717 r Ahoj chlapi, prosím, nevěděli by jste mi poradit jak mám zapojit parkovací senzor.? Nejaký hajzl mi ho ukradl a urval při tom konektor i s kusem kabelu. Jedná se o ten velký senzor 1U0 919 275 pro Oktu I, konektor jsem si už sehnal. Je to 1J0 973 703 neboli 3D0 973 703. Jdou do něj 3 dráty. Nevíte náhodou pořadí/barvy zapojení? Díky za radu ROM
Prosinec 6, 200717 r Podla mna su parkovacie sensory umiestnene pod ciernou listou preto, aby boli chranene ak niekto nacuva do teba alebo ty do niecoho -> nedojde k ich znehodnoteniu.. ..ved cierna lista je vlastne ochrana naraznika. Osobne by so mich tiez dal napriek tomu do tej listy, pretoze si neviem predstavit kto mi to a ako zalakuje...
Listopad 10, 201014 r řeším podobný problém - výměna senzorů - díky všem za super rady. Ještě poslední dotaz - jaké finty používáte při stříkání senzorů (zalepení štěřbiny anebo nějaké vycpávky). Mám koupené nové origo, akorát chci z černých béžové.
Listopad 12, 201014 r Zdravim, mam original parkovacie senzory, ktore prestali fungovat. Po zaradeni spiatocky 1x zapipaju a viac nic. Na VAGu som zistil poruchu laveho senzoru, nepredava niekto? 1U0919275 / 0 263 003 187 / 0691d 04.06.23/02 / Bosch RB4 965 / Made in Spain Upraveno Listopad 15, 201014 r od rizecek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.