BeardedDog Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 Sorry že se ptám opravdu jak de.il ale mám to zapojit teda takhle? Plus z led pásku na klasický plus a mínus z led pásku na tu spínanou kostru? Odesláno z mého Vodafone Smart ultra 6 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 Ano,můžeš.Osvětlení se ti bude zapínat při otevření dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeardedDog Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 Ano,můžeš.Osvětlení se ti bude zapínat při otevření dveří.Super. Zítra vyzkouším a dám vědět Odesláno z mého Vodafone Smart ultra 6 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Mám to zapojené na obou dveřích tak, že minus mám na microspínač a plus na stálé plus. Na jednich dveřích je to v pohodě ale na druhých (spolujezdec) mi ledky svítí neustále cca na polovic a když otevřu dveře, tak se rozsvítí naplno. Můžete mi prosím poradit, jaký odpor tam dát aby mi to nesvítílo při zavřených dveřích? Jaké by měl mít parametry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Již jsem to vyřešil. Přidán odpor a vše funguje na výbornou.Odesláno z Mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalers430 Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Zdravím, nějak jsem to v tomto téma ještě nepostřehl, ale jaké jsou žárovky ve stropním osvětlení pro střed a ty boky z obou stran ? Myslím hlavně patici. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Nemáš to v manuálu k autu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalers430 Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Nemám ho teď ani auto bohužel u sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 http://cs.skoda-auto.com/mini-apps/owners-manuals/owners-manuals/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosa88 Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 V 3. 8. 2016 at 10:37, Majlou napsal: Již jsem to vyřešil. Přidán odpor a vše funguje na výbornou. Odesláno z Mobilu Jak velkej odpor jsi tam dával ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 Dal jsem tam 300 ohm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 ...a teď to používáš na topení :-) Kua jaký má smysl vyhodit klasickou žárovku a dát tam LED a odpor? Nároky na palublí síť stejné a spíš jí ještě LEDky zblbnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 Nic zblbleho nemám. Proč na topení? Vše funguje perfektně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 Co jiného těch 300 ohmů odporu dělá? Já nejsem autoelektrikář, ale koukni na jiná témata co všechno lidem po takové instalaci LEDek přestalo chodit nebo začalo chodit úplně jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 Mě ale chodí všechno tak jak má. Mám to už skoro rok a neměl jsem jediný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 Zdravím. Měl bych dotaz, doufám, že jsem nepřehlédl odpověď na podobnou věc. Chtěl bych si být jist než tam pro to pojedu. Sháním stropní světlo do Fabie rv. 2000 s ovládáním na šíbr. Nemohl jsem dlouho nic najít, pouze bez střešního okna. Nakonec mám nabídku, avšak z Octavia II. Má s tím někdo zkušenost, zda to zapojení pasuje? Vizuálně totiž vypadají totožně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Vloženo 5. leden 2017 Sdílet Vloženo 5. leden 2017 Zajímá mne dělené stropní svetlo ve Fabia 1. Je tam prostor pro microfon na HF. Da se ten microfon nekde sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 5. leden 2017 Sdílet Vloženo 5. leden 2017 V 9. 12. 2016 at 10:38, mischicka napsal: Co jiného těch 300 ohmů odporu dělá? Já nejsem autoelektrikář, ale koukni na jiná témata co všechno lidem po takové instalaci LEDek přestalo chodit nebo začalo chodit úplně jinak. Já myslím, že především úbytek napětí (pokud je sériově s LEDkou). Odpor, který má příkon tak do 0,5W moc tepla nevytvoří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. leden 2017 Sdílet Vloženo 5. leden 2017 A kam se to napětí ztratí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 6. leden 2017 Sdílet Vloženo 6. leden 2017 před 10 hodinami, Majlou napsal: Zajímá mne dělené stropní svetlo ve Fabia 1. Je tam prostor pro microfon na HF. Da se ten microfon nekde sehnat? Mikrofon se dá koupit ve škodovce, ale stojí asi 1800Kč. Já jej koupil v elektro za 20Kč a z tvrzeného polistyrenu jsem udělal kostku a v ní otvor pro mikrofon, naletoval stíněný kablík a mám to ZADARMO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Vloženo 6. leden 2017 Sdílet Vloženo 6. leden 2017 "misumi" za kolk by si byl ochoten mi to udelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pospa217 Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Co vy na to..ještě to není na 100 % hotové, ještě to trochu kosmeticky upravit a půjdou do auta, potom sem hodím foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 (editace) vypada to moc hezky, ale jestli mohu poradit, tak hodne sniz jas. Editováno: 17. Duben 2019, autor: mISHA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pospa217 Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Jas je akorát, fotka hodně zkresluje, ve skutečnosti to tolik nezáří.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 ze fotka zkresluje vim. ale take jsem si vyzkousel, jake to je. vsak se podivej na muj profilovy obrazek. to je foceno pri zatemneni a sviti to mnohem mene, jak Tobe za okolniho svetla. a pri jizde v uplne tme uz to nekdy trosku rusi. tedy, pokud nemas stopro jistotu, zkus si zapojit jednu a jet se vecer projet. a jinak, mas to zapojene natvrdo nebo jsi schopen to ridit pomoci regulace osvetleni interieru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.